Şimdi Ara

En yakın arkadaşıma Aşık mı oluyorum ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş az arkadaşın olmasından ve aldığın ilgiden kaynaklaniyor , o kızı kaybetme derim arkadasliginiza yazık olur cok pişman olursun .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsan, bu yaşlarda bağlanmak istiyor. Sen de başka biri olmadığı için en yakın arkadaşına karşı bir şeyler hissetmişsin. Hepsi bu bence. Tabi böyle bir durum ayıp mı dersen. Kesinlikle hayır derim. Sevmek suç değil. Baskaları bunu kötü olarak düşündüğü için insan da öyle olduğunu sanıyor. Sonuçta herhangi bir aile bağınız da yok. Bence sen ufaktan niyetini belli et ama en kötü cevaba hazırlıklı ol. Araya bir soğukluk girdimi eskisi gibi olmanız çok zor. Olmuyorsa da üzülme. Belki böylesi senin için daha iyidir. Anlıyacağın kendimiz için en hayırlı olanını biz bilemeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hsann

İnsan, bu yaşlarda bağlanmak istiyor. Sen de başka biri olmadığı için en yakın arkadaşına karşı bir şeyler hissetmişsin. Hepsi bu bence. Tabi böyle bir durum ayıp mı dersen. Kesinlikle hayır derim. Sevmek suç değil. Baskaları bunu kötü olarak düşündüğü için insan da öyle olduğunu sanıyor. Sonuçta herhangi bir aile bağınız da yok. Bence sen ufaktan niyetini belli et ama en kötü cevaba hazırlıklı ol. Araya bir soğukluk girdimi eskisi gibi olmanız çok zor. Olmuyorsa da üzülme. Belki böylesi senin için daha iyidir. Anlıyacağın kendimiz için en hayırlı olanını biz bilemeyiz.

Normal bende aşık oluyorum çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: ercyas

Ya arkadaşlar kusura bakmayında bişey sorcam. Nasıl oluyorda sevdiğiniz biri size hoşlandığı erkekleri, sevgililerini falan anlatıyorda siz halen onu sevebiliyorsunuz ? ben sizi anlamadım .

Çünkü bunun adı sevgi her zaman karşılıklı olmak zorunda değil zaten bütün bunlar istem dışı o yüzden insan sevdiği insanı aşık olduğu insanı seçemiyor

• Bazılarınız bu arkadaşlığı koru kaybedersen üzülürsün yamış bazılarınızda niyetini belli et olmazsa üzülme yazmışsınız. Dediğim gibi çok arkadaşım yok bu yüzden ben bu dostluğu korumaya çalışacağım diğer türlü daha yalnız birisi olurum. Üstelik bazılarınızın söylediği gibi yakın arkadaşımın biraz ilgisinden dolayı böyle hissetmem normal. Sonuç olarak karşı cins olmasından kaynaklanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MD.Murat

quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

Orijinalden alıntı: Fermiyon

"Hiçbir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kızla yakın arkadaş olmak istemez."

Her söze inanacaksan öz annenle yatağa girme istemi fikrine de saygı duyuyor olmalısın.Bir insan tüm insanoğlunu bir genellemeye sığdıramaz.Erkekler tabiki bazı kız arkadaşlarına karşı ufak duygular besleyebilir , ama gerçekten kardeş gibi görülen arkadaşlarda vardır.
    Bu konu gerek internet ortamlarında gerek dışarıda binlerce defa tartışılmış bir mevzu , tartışmanın sonunda da tek bir sonuç var : Kimse kendinden başka bir insanın hissettiklerini tam anlamıyla bilemez , çünkü beyin herhangi bir insanın analiz edemeyeceği kadar kompleks bir yapı.

freudun çocukların ebeveynlerinden karşı cinse ilgi duyduğunu açıklayan kuramını "öz annenle yatağa girme istemi" olarak bilen biri istediği kadar tartışsın dediklerinin bir kıymeti olmaz.
    bizim türk milleti çok heveslidir bir ömür boyunca çalışılmış konuları 1 dk de yalanlamaya ama cidden inandırıcı olmuyor.

sonuç olarak bir erkek ve bır kız arkadaş olabilir.ama cinsel duyguların 0 a inmesi mümkün değildir.her zaman istek olacaktır.
    tabi istek olacaktır deyince sen şimdi ben istemiyorum nasıl oluyor da diyebilirsin.ancak o istek zaten bilinç düzeyine ulaşmadan bastırılmış olur.sen farketmezsin yani.

beyin , herhangi bir insanın tamamen analiz edemeyeceği kadar kompleks bir yapı.yoksa sen de dana beynini alıp damarlarını analiz edebilirsin mesela.aaa bak burda damar var demek bile bir analizdir.
    öte yandan beyin işlevleri ile ilgili bunun çok ötesinde analizler zaten mevcut.hangi bölgenin işlevinin ne olduğu konusunda çok araştırma yapılmış.
    brodmann diye aratırsan mesela görebilirsin adamın çalışmalarını.

sonuç olarak , bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.

Önceki mesajımdan alıntılar :
    "Kızla erkek iyi arkadaş olamaz diyenler olur , elbette hormonlar sürekli çalışıyor ama insanoğlu bunları engelleyebilecek seviyede."

"Biyolojik dürtülerin üstüne birde onla iyi anlaşabilince ondan hoşlandığını düşünmen doğal , hatta hoşlanıyorsundurda fakat aşk başka bir şey"

Farklı bir şey söylemiyorum , polemiğe de girmeye çalışmıyorum ama sen ister kabul et ister etme kimse tüm insanları kapsayan bir genelleme yapamaz , bazısının hoş bulduğunu bazısı bulmaz , dünyada ki tüm insanlara yönelik yargı yapmak, deneylerle veya sınırlı yaşam deneyimleriyle sınırlandırmak kesinlikle saçmadır.Aklı yerinde olgun insan hoşlanmak istemediği insandan hoşlanmaz , bilinç altı engeli denmez buna , çünkü aradaki tek çekim hormoneldir.

Ben ne senin büyük ihtimalle düşündüğün gibi yobaz birisiyim , nede kapalı görüşlüyüm , tek söylediğim fizik kurallarında bile evrensel genelleme yapılamazken insanları genellemenin saçmalığı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

quote:

Orijinalden alıntı: MD.Murat

quote:

quote:

"Hiçbir erkek birlikte olmak istemeyeceği bir kızla yakın arkadaş olmak istemez."

Her söze inanacaksan öz annenle yatağa girme istemi fikrine de saygı duyuyor olmalısın.Bir insan tüm insanoğlunu bir genellemeye sığdıramaz.Erkekler tabiki bazı kız arkadaşlarına karşı ufak duygular besleyebilir , ama gerçekten kardeş gibi görülen arkadaşlarda vardır.
    Bu konu gerek internet ortamlarında gerek dışarıda binlerce defa tartışılmış bir mevzu , tartışmanın sonunda da tek bir sonuç var : Kimse kendinden başka bir insanın hissettiklerini tam anlamıyla bilemez , çünkü beyin herhangi bir insanın analiz edemeyeceği kadar kompleks bir yapı.

freudun çocukların ebeveynlerinden karşı cinse ilgi duyduğunu açıklayan kuramını "öz annenle yatağa girme istemi" olarak bilen biri istediği kadar tartışsın dediklerinin bir kıymeti olmaz.
    bizim türk milleti çok heveslidir bir ömür boyunca çalışılmış konuları 1 dk de yalanlamaya ama cidden inandırıcı olmuyor.

sonuç olarak bir erkek ve bır kız arkadaş olabilir.ama cinsel duyguların 0 a inmesi mümkün değildir.her zaman istek olacaktır.
    tabi istek olacaktır deyince sen şimdi ben istemiyorum nasıl oluyor da diyebilirsin.ancak o istek zaten bilinç düzeyine ulaşmadan bastırılmış olur.sen farketmezsin yani.

beyin , herhangi bir insanın tamamen analiz edemeyeceği kadar kompleks bir yapı.yoksa sen de dana beynini alıp damarlarını analiz edebilirsin mesela.aaa bak burda damar var demek bile bir analizdir.
    öte yandan beyin işlevleri ile ilgili bunun çok ötesinde analizler zaten mevcut.hangi bölgenin işlevinin ne olduğu konusunda çok araştırma yapılmış.
    brodmann diye aratırsan mesela görebilirsin adamın çalışmalarını.

sonuç olarak , bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.

Önceki mesajımdan alıntılar :
    "Kızla erkek iyi arkadaş olamaz diyenler olur , elbette hormonlar sürekli çalışıyor ama insanoğlu bunları engelleyebilecek seviyede."

"Biyolojik dürtülerin üstüne birde onla iyi anlaşabilince ondan hoşlandığını düşünmen doğal , hatta hoşlanıyorsundurda fakat aşk başka bir şey"

Farklı bir şey söylemiyorum , polemiğe de girmeye çalışmıyorum ama sen ister kabul et ister etme kimse tüm insanları kapsayan bir genelleme yapamaz , bazısının hoş bulduğunu bazısı bulmaz , dünyada ki tüm insanlara yönelik yargı yapmak, deneylerle veya sınırlı yaşam deneyimleriyle sınırlandırmak kesinlikle saçmadır.Aklı yerinde olgun insan hoşlanmak istemediği insandan hoşlanmaz , bilinç altı engeli denmez buna , çünkü aradaki tek çekim hormoneldir.

Ben ne senin büyük ihtimalle düşündüğün gibi yobaz birisiyim , nede kapalı görüşlüyüm , tek söylediğim fizik kurallarında bile evrensel genelleme yapılamazken insanları genellemenin saçmalığı.

Alıntıları Göster
    peki bu olay benim tarafımdan bu şekilde gözüküyor da, kız ne düşünüyor acaba ??

• quote:

Orijinalden alıntı: spymole

peki bu olay benim tarafımdan bu şekilde gözüküyor da, kız ne düşünüyor acaba ??

senin durumuna benzer bi durumda ben yaşadım ama ben kızı sevmiyordum sadece arkadaştık artık kız kafasında ne canlandırdıysa şu an arkadaşlığımız bitti ve pişman mıyım hayır çünkü bitiren ben oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

quote:

Orijinalden alıntı: spymole

senin durumuna benzer bi durumda ben yaşadım ama ben kızı sevmiyordum sadece arkadaştık artık kız kafasında ne canlandırdıysa şu an arkadaşlığımız bitti ve pişman mıyım hayır çünkü bitiren ben oldum

Alıntıları Göster
    Büyük ihtimal seni arkadaş olarak görüyor üstüne çok gitme çağırma pek arada sırada çağır kafana takma sonra daha çok üzülürsün kendini çok kaptırma yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Glaber

Büyük ihtimal seni arkadaş olarak görüyor üstüne çok gitme çağırma pek arada sırada çağır kafana takma sonra daha çok üzülürsün kendini çok kaptırma yani.

Bakalım ben de öyle yapmayı düşünüyorum zaten 3 hafta sonra okul bitecek o memleketine ben memleketime.. sonrası daha kolay olur benim için
  • quote:

quote:

Tipik anne muhabbetine girilmiş yine. Bence Oidipus kompleksi hakkında birkaç şey okursanız bu konu hakkındaki boşluğu da doldurabilirsiniz. Tabi tartışılabilir bu konuda kesinlikle doğrudur diyemem. Bana mantıklı geliyor bu söz biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Andrei Tarkovsky

quote:

quote:

Tipik anne muhabbetine girilmiş yine. Bence Oidipus kompleksi hakkında birkaç şey okursanız bu konu hakkındaki boşluğu da doldurabilirsiniz. Tabi tartışılabilir bu konuda kesinlikle doğrudur diyemem. Bana mantıklı geliyor bu söz biraz.

Alıntıları Göster
    Benim de böyle yaklaşık 2 yıldır samimi olduğum bi arkadaşım var. İlk zamanlar bayaa bi samimilik olduğunda aşık olduğumu sandım. Ama değildim. Çünkü ben onunla konuşurken ve ona aşık olduğumu sanarken karşıma başka bi kız çıktı. İkisine karşı hissettiğim duygular farklıydı. Meğersem o samimi olduğum arkadaşım bana çok ilgi gösterdiğinden öyleymiş. Şu an yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez. Okulda hocalar bizi kardeş olarak tanır. Sürekli birlikte gideriz gidecğimiz yerlere ve sevdiğim başka bi kız var. yani özet olarak bu durum sana gösterdiği ilgiden dolayı olabilir hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: `Raikonen`

Benim de böyle yaklaşık 2 yıldır samimi olduğum bi arkadaşım var. İlk zamanlar bayaa bi samimilik olduğunda aşık olduğumu sandım. Ama değildim. Çünkü ben onunla konuşurken ve ona aşık olduğumu sanarken karşıma başka bi kız çıktı. İkisine karşı hissettiğim duygular farklıydı. Meğersem o samimi olduğum arkadaşım bana çok ilgi gösterdiğinden öyleymiş. Şu an yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez. Okulda hocalar bizi kardeş olarak tanır. Sürekli birlikte gideriz gidecğimiz yerlere ve sevdiğim başka bi kız var. yani özet olarak bu durum sana gösterdiği ilgiden dolayı olabilir hocam.

Sağolun güzel örnek oldu şimdi =D

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9D1F6CB07

quote:

Orijinalden alıntı: `Raikonen`

Sağolun güzel örnek oldu şimdi =D

Alıntıları Göster
    var mı başka yorumu olan ?

• quote:

var mı başka yorumu olan ?

Alıntıları Göster
    arkadaşa aşık ola olayı bence absürt bir durum değil. eşiyle 3 yıl arkadaş olduktan sonra sevgili olan sonrada evlenen bir abim var. ilişki dediğin olay illa flörtle başlayacak diye bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

arkadaşa aşık ola olayı bence absürt bir durum değil. eşiyle 3 yıl arkadaş olduktan sonra sevgili olan sonrada evlenen bir abim var. ilişki dediğin olay illa flörtle başlayacak diye bir şey yok

Dostum zaten absürt bir durum yok ortada
  • Benim de iki kiz arkadasima karsi boyle bir yonelimim olmustu. ancak, bir tanesine artik kendimi mi inandiramadim bilmiyorum iliski ileri seviyeye gelmedi(4 yil telefonda ve internette konusmamiza ragmen) gercek anlamda. Otekisinde ise hoslandigim kiz arkadasim benden sevgili anlaminda elektrik almadi ve hatta gomlek degistirir gibi sevgili degistiriyordu. Ne zaman bulussak yaninda bir erkek oluyordu ben de oteye goturemedim iliskiyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 13 Mayıs 2013; 17:24:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LivingDeads69

Benim de iki kiz arkadasima karsi boyle bir yonelimim olmustu. ancak, bir tanesine artik kendimi mi inandiramadim bilmiyorum iliski ileri seviyeye gelmedi(4 yil telefonda ve internette konusmamiza ragmen) gercek anlamda. Otekisinde ise hoslandigim kiz arkadasim benden sevgili anlaminda elektrik almadi ve hatta gomlek degistirir gibi sevgili degistiriyordu. Ne zaman bulussak yaninda bir erkek oluyordu ben de oteye goturemedim iliskiyi.

iyiymiş =D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LivingDeads69

Benim de iki kiz arkadasima karsi boyle bir yonelimim olmustu. ancak, bir tanesine artik kendimi mi inandiramadim bilmiyorum iliski ileri seviyeye gelmedi(4 yil telefonda ve internette konusmamiza ragmen) gercek anlamda. Otekisinde ise hoslandigim kiz arkadasim benden sevgili anlaminda elektrik almadi ve hatta gomlek degistirir gibi sevgili degistiriyordu. Ne zaman bulussak yaninda bir erkek oluyordu ben de oteye goturemedim iliskiyi.

iyiymiş =D

Alıntıları Göster
    Aynı durum içindeydim,şimdi 1 senedir çıkıyoruz.. Önemli olan kendin de cesareti toplaman ve sonucunda ne olacağını umursamadan bunu ona söylemen diyebilirim dostum söylemezsen zarar gören sen olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: man in the box

Aynı durum içindeydim,şimdi 1 senedir çıkıyoruz.. Önemli olan kendin de cesareti toplaman ve sonucunda ne olacağını umursamadan bunu ona söylemen diyebilirim dostum söylemezsen zarar gören sen olursun.

evet haklısın ama sorun şu ki ben şuan duygularımdan emin olamıyorum. Konuyu da bu yüzden açtım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.