Şimdi Ara

EN UZAĞI ÇEKEN WİRELESS ADAPTÖR ?? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
394
Cevap
5
Favori
94.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8200nd nin yada 7200nd nin her türlü laptop dan daha iyi çekeceği kesin.
  • tplink5210g ye parabolic tplink 24db anten taktım sizce 5210g mi daha üksek çıkış gücü verir alfa awus036 nhrmi? alfa cihazım şuan tamirde ama geldiğinde denicem.. 2000mw çıkış gücü doğru olmasada 1w olan modelinden güçlüdür sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

8200nd nin yada 7200nd nin her türlü laptop dan daha iyi çekeceği kesin.

uygulanmıştır tutanaklarda vardır utkan beyin tezi doğrudur. :)
  • quote:

acer laptopum var. hızlıal.com dan 8200nd aldım sahte falan olma ihtimali yok orginal ürün. komşunun netini benim bilgisayar 3 çizgi çekerken bu alet 1 çizgi çekiyor. odanın neresine koyduysam 3 çizgiye çıkaramadım.
    pencerenin önüne koyunca benim bilgisayardan başka bir kaç ağı daha buldu bu kadar. benim üründe mi sorun var bilmiyorum ama ben memnun kalmadım geri iade etmeye çalışıyorum inş kabul ederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa-3838

quote:

acer laptopum var. hızlıal.com dan 8200nd aldım sahte falan olma ihtimali yok orginal ürün. komşunun netini benim bilgisayar 3 çizgi çekerken bu alet 1 çizgi çekiyor. odanın neresine koyduysam 3 çizgiye çıkaramadım.
    pencerenin önüne koyunca benim bilgisayardan başka bir kaç ağı daha buldu bu kadar. benim üründe mi sorun var bilmiyorum ama ben memnun kalmadım geri iade etmeye çalışıyorum inş kabul ederler.

Driverını realtekin sitesinden güncellemeyi denediniz mi? 7200nd dede benzer bi sorun vardı, kendi kutusundan çıkan driverda sinyaller çok zayıf görünüyordu, Chipsetinin sitesinden güncel driver kurdum çok farketti. 8200nd nin chipseti Realtek 8192CU bu model için güncel driver deneyin bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: fLyNeC

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa-3838

quote:

Driverını realtekin sitesinden güncellemeyi denediniz mi? 7200nd dede benzer bi sorun vardı, kendi kutusundan çıkan driverda sinyaller çok zayıf görünüyordu, Chipsetinin sitesinden güncel driver kurdum çok farketti. 8200nd nin chipseti Realtek 8192CU bu model için güncel driver deneyin bence.

söylediğinizi yaptım. çok bi farketmedi belki bi nebze daha iyi olmuştur. fakat hala benim bilgisayar daha fazla ağ buluyor. :S

• Benim amca oglunda 1 km vardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar meraba, bizim dükkan ile ev arasında 200 300 metre var veya yoktur o ara.
    Bizim dükkanda internet var olmak zorunda, ben dükkandaki modemi kablosuz yapıp evdeki bilgisayara şunu alsam internete bağlanabilirmiyim ? Fazla hızlı olmasına gerek yok 100 200kb ile herhangi bir dosya indirse her türlü yeter.
    http://www.vatanbilgisayar.com/network-aksesuari/inca-iuwa-300n-uuwa-300n-300mbps-kablosuz-usb-adaptor/productdetails.aspx?I_ID=61844
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyCoDeR

Arkadaşlar meraba, bizim dükkan ile ev arasında 200 300 metre var veya yoktur o ara.
    Bizim dükkanda internet var olmak zorunda, ben dükkandaki modemi kablosuz yapıp evdeki bilgisayara şunu alsam internete bağlanabilirmiyim ? Fazla hızlı olmasına gerek yok 100 200kb ile herhangi bir dosya indirse her türlü yeter.
    http://www.vatanbilgisayar.com/network-aksesuari/inca-iuwa-300n-uuwa-300n-300mbps-kablosuz-usb-adaptor/productdetails.aspx?I_ID=61844

o cihazın bir tarafı AP modunda çalışıyor diğer tarafı normal modda :) yani antenin birisini çıkardıgında singal gücü değişmiyor diğerini çıkarınca hiç bir wifi singali yakalayamıyor mw gücüde oldukça düşük olması lazım nette okadar aradım mw gücünü bir türlü bulamadım
    profesyonel değil ama işini görür o cihaz ile 2km uzaktaki bir otele bağlanmıştım , arada engel falan yok , yalnız tak kullan olarak çalışmıyor illaki driveri yüklemen lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jigsaw007 -- 24 Mayıs 2013; 0:14:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KadirOzbilek

quote:

Orijinalden alıntı: MyCoDeR

Arkadaşlar meraba, bizim dükkan ile ev arasında 200 300 metre var veya yoktur o ara.

o cihazın bir tarafı AP modunda çalışıyor diğer tarafı normal modda :) yani antenin birisini çıkardıgında singal gücü değişmiyor diğerini çıkarınca hiç bir wifi singali yakalayamıyor mw gücüde oldukça düşük olması lazım nette okadar aradım mw gücünü bir türlü bulamadım
    profesyonel değil ama işini görür o cihaz ile 2km uzaktaki bir otele bağlanmıştım , arada engel falan yok , yalnız tak kullan olarak çalışmıyor illaki driveri yüklemen lazım

Tpl link 8200 nd bulamaz isen 7200 nd almanı öneririm

• EVERESE USB WİRELESS ADAPTÖR 1 KM YETER Mİ SANA FİYAT ORT 50-60 LİRA CİVARI AÇIK ALANDA 1KM BETONARME YAPIDA 6 KAT TAM GÜÇ...
  • bullet 2hp ve alfa 1w yi hiç birşeye değişmem on numara bağlantı sağlıyor
    alfa 2w çok parazit yayıyor singali çok güçlü kendi gürültüsünden bağlantıyı zayıflatıyor ve çekim gücü düşüyor o yüzden 1w daha etkili ama en güzeli bullet
  • ELİMDE 2 ADET wireless sistemi oldu birini kuıllanıyorum diğeri boşta.. tp link tl2424 parabolik anten ve alfa awus036nh usb adaptör vardır. ilgilenenler pm atabilir. 2sini bir tavsiye ederim. tek tek te verebilirim.. koduda en uzağı çeken diye açılmış bendeki antenle alfa en uzağı çekiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 21 Haziran 2013; 13:06:04 >
  • Outdoor 5KM Higi Power Usb Wireless Adaptör arkadaslar bu urun nasil bilginiz var mi kardesime baglanti vermek istiyorum bn 5. Kattayim o 1. Katta isimizi gorur mu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm benim sorunum dükkana dağıtıcı olarak 5210g taktık çalıştırdık maksat 300 m 350 metre ilerde olan evime internet çekmekti üst katımda oturan abimle hemen yan komşumuzda internet almak istedi şimdi interneti 5210 g ile alabiliyoruz ama sinyal zayıf alıyor leptopta 1 veya 2 diş tabi internete girerken baya zorlanıyoruz tabi hepimizde aynı acaba evlere en ucuza malederek ben ,abimve yan komşumainterneti nasıldağıtabiliriz sadece router alsak işimizi ğörürmü yoksa hepimizde ayrı ayrı tplınk 8200 nd mi alsak ütfen acil yardııımmm????
  • arkadaşlar uzak mesafe wireless adaptöre ihtiyacım var 3. kattayım 1. kattan internete girmem gerekiyor iyi birşey arıyorum bulletle alfayı bulamadım başka önerebileceğiniz iyi bir adaptör varmı bütçe 70 tl civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

utkan kardes 5110 muydu 5210 mu?

5210 g artı tplink 740n routerle birlikte elimde fazla var. bu canavar uzun yıllar sorunsuz işini görür. ilgilenen pm atabilir
  • http://www.sanalpazar.com/High-Power-Kablosuz__isp10015373 Arkadaşlar ben bu anteni almak istiyorum ama benim evimle bağlanacağım modemin mesafasi 700 m var ben bu antenle baglanabilirmiyim lütfen yorum yazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara6868

http://www.sanalpazar.com/High-Power-Kablosuz__isp10015373 Arkadaşlar ben bu anteni almak istiyorum ama benim evimle bağlanacağım modemin mesafasi 700 m var ben bu antenle baglanabilirmiyim lütfen yorum yazın

benim tplink 5210g bundan çok daha iyi.. bu onun taklidi çakması gibi duruyor üstüne pahalı
  • Hocam yorumunuz beni güldürdü. Ubiquiti firması bu urunlerde devdir. Tplink 5210g bendede var 800 m alanda sorumsuz baglantı kurdum. Ama yazılımsal sorunlar cıkıyor. Ubiquiti firmasının yazılımı oldukça iyidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.