Şimdi Ara

EN UZAĞI ÇEKEN WİRELESS ADAPTÖR ?? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
5
Favori
94.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Utkan hocam 1C ile başlana mac adresli komşum enable yapınca hiç giremiyor, yani laptopu getirdi baktım sınırlı paylaşım diyor nasıl yapabiliriz sence bizim hızın %50 sine düşürdüm tüm ayarları yine sınırlı erişim yazdı.akşam saat kaçta bağlaabilirsin benim pc ye çok sevinirim utkan hocam?
  • saat anca 10 gibi girerim nete. Bakarız müsait olursan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR bende samsung galaxy gio var telefondaki vodafone cepnet100 paketini bağlanılabilir wi-fi özelliği sayesinde masaüstü bilgisayarıma vermek istiyorum.Bunun için WİRELESS adaptör kullanıcam , adaptör kullanınca yavaş bağlantı hızımda bir değişme olurmu ???
    LÜTFEN YARDIM!!!!ACİL!!!!!!
  • 50 - 100 mt uzağı çeken adaptörler mevcut mudur piyasada
  • uTKAN Hocam incelikle uzun aradan sonra iyi akşamlar gerçi sen nete geceleri giriyorsun iyi geceler diyeyim.Hocam şimdi ben komşumun birini internetten cıkardım kablosuu cekmedım ama damda ya swıch o acıdan soguk dama cıkamadım ama dediklerini uyguladım router dan onun gucunu 0 a düşürdüm ama doğru mu bakarmısın kablo takılı dıye mı hala görünüyor sinir oldum .Yardımların için şimdiden teşekkürler. Engellemek istediğim MAC: 90:FB:A6 ...... ile giden doğru mu yapmışım hocam?

EN UZAĞI ÇEKEN WİRELESS ADAPTÖR ??

• arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim.
    şimdi biz yaklaşık 300 metre mesafeden bağlanabilceğimiz bir sistem kurmak istiyoruz
    bunun için ne almalıyız 5110g ile ALFA AWUS036NHR ALSAK iş görürmü
    mesafe evler birbirini direk görmüyo ama çok yoğun bir yer değil
    şimdiden teşekkür ederim.
    tekrar selamlar
  • http://www.grupanya.com/alisveris/firsat/cenix-wireless-adaptor?irc=d3-d3bd

şunu alıp vir de windsurf yapsak evdeki internetle çarşı pazarda cafelerde otururken internete girebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

alıntı

Utkan Bey, elimdeki alfa 500mw kablusz usb adaptöre anten olarak tplink 5210 yada bu grid antenlerden taksam yine açık 500m-800m sinyal alabilir miyim? yoksa bu antenler kablosuz modemlerde point-to-point yayın mı yapar.

örneğin tplinkin sitesinde 5210 resminde evin tek bir yönü değilde her yerine dairesel yayın yapıyormuş gibi görünüyor
  • 5210g yi alfaya bağlama kısmını anlamadım ?
    5210g nin dahili anteni 12 dbi panel tipi yön antenidir.
    arkasına yayın yapsada çok zayıf yansıma sinyallerdir bunlar.

açık görüşte bir tarafta 5210g diğer tarafta alfa 500mw ve kendi 5 dbi anteni ile en az
    4-5 km rahat görürsün.
  • benimde bi sorum var notebook un tek diş çektiği yerde masa üstü Tp-Link TL-WN7200ND le nete girebilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killforyou1981 -- 8 Şubat 2013; 21:44:33 >
  • notebooktan biraz daha iyi olur 7200nd. yani girersin.
  • quote:

5210g yi alfaya bağlama kısmını anlamadım ?
    5210g nin dahili anteni 12 dbi panel tipi yön antenidir.
    arkasına yayın yapsada çok zayıf yansıma sinyallerdir bunlar.

açık görüşte bir tarafta 5210g diğer tarafta alfa 500mw ve kendi 5 dbi anteni ile en az
    4-5 km rahat görürsün.

Teşekkürler utkan bey
  • quote:

notebooktan biraz daha iyi olur 7200nd. yani girersin.

ok saolasın sadece nette gezinti için kullanıcam
  • TP link 5210G
    ötesi yok zaten...
  • Masaüstü bilgisayara wireless adaptör almam lazım ev içinde max 20 mt mesafeden çekebilecek bir tavsiye verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayks

Masaüstü bilgisayara wireless adaptör almam lazım ev içinde max 20 mt mesafeden çekebilecek bir tavsiye verebilir misiniz?

ilk 10 - 15 dk. inceleme sonucum bulabilirsen tp-link 8200nd al.
    yok bulamazsan 7200nd al.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayks

Masaüstü bilgisayara wireless adaptör almam lazım ev içinde max 20 mt mesafeden çekebilecek bir tavsiye verebilir misiniz?

ilk 10 - 15 dk. inceleme sonucum bulabilirsen tp-link 8200nd al.
    yok bulamazsan 7200nd al.

7200nd aldım. Çok teşekkürler.
  • rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reordinary

quote:

notebooktan biraz daha iyi olur 7200nd. yani girersin.

ok saolasın sadece nette gezinti için kullanıcam

arkadaşın Hiper WNU886HN 300Mbps denemek için aldım leptop daha iyi çekiyo sitesinde 1km mesafe yazıyo ama yalanmış

alıcağım TP-Link TL-WN8200ND 300Mbps aynı sorunu yaşarmıyım lütfen yardım edin 2gün sonra alıcam
  • Valla oyun için kullanacaksanız zyxel almayın arkadaş,bu kadar mı kötü bir sağlayıcı modem olur anlayamadım gitti.Aldıgıma gün be gün pişman oldum 2.haftası çöpe attım,burdan birisine vermeyi düşünmedim değil ama o kişiyi sinir etmeye hakkımda yok.

Konuya gelicek olursak Airties wireless modem için yaratılmış adeta.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.