Şimdi Ara

EN UZAĞI ÇEKEN WİRELESS ADAPTÖR ?? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
5
Favori
94.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benım eve 100 mt kalana kadar 5210g sınyalı yuzde ellı kadar gonderıyo 5800 telefonun wıeresı ıle eve 100 mt kala nete gırdım ama masaustu pc bulamadı wıeresı masaustu pcde tp-lınk 11b/g wıeres kart takılı acaba bumu dusuk gelıyo alıcı olarak alıcık olarak masaustu pcye hangı kartı taksam bu sınyalı alabılırım
  • 5210 g senın ılacın arda aynısından bir tane de kendı evının damına al kur. client modunda ethernetle evine sarkıt sorunsuz kullanmalar.
  • evet usta aynen dedigin gibi bi 5210g daha almam gerekıcek benım bu baglantıyı saglamam icin
  • 5210g alırsann iyi olur. adam gibi kalıcı bir bağlantı yapmış olursun. hatta 5210g ile
    aldığın neti evin içindede 740n tarzı bir router ile tekrar yayın yaparsın.
  • Bildigim kadariyla alfa
  • hiç bir zaman markaya güvenmeyin cihazın ÇİPİ önemli
  • elimizde faruralı 1 aylık tp link 7200 nd vardır satlık fiyatı 40 tl dir esenyurt buyukcekmece ve merter zeytınburnu cıvarında elden teslım edılır.ürün saglamdır satma nedenimiz 5210g alacagımız içindir.ürünümüzün arkasındayız kesinlike.pazarlık 1 tl dahi yoktur.
  • Bir arkadaşıma TP LİNK 8951 adsl modem kurdum onunda üst komşusu internet istedi ona da elimizdeki 7200 nd yi kurduk(bu arada satılık olan yukarıda yazdığım 7200 nd satılmıştır.)%83 le hemde cam kenarına koymadan gayet hoş kullanıyorlar.yalnız interneti veren arkadaşım 8951 mac filtreleme y, bulduk en fazla 8 tane mac filtreleyebiliyor.fakat modem arayüzüne girdiğinde kimin bağlı olup olmadığını göremiyoruz onu nereden görebiliriz ki yani şu an mesela DE-2D-2D-A3-88-5C giriyorsa onu statik olarak görmek istiyoruz nereden görebiliriz? tp link 5210 um var benim onda görebılıyorum fishnet ar 1100 modemde de görebılıyorum ama tp lınk 8951 modem de bu olayı bulamadık çözebilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • Evimde kablolu internet kullanıyorum. Bilgisayarıma gelen interneti Wireless Adaptör ile dağıtmak istiyorum. Bazı yöntemler ile (Connectify gibi.) bu işlem tersine çevirilebiliyormuş sanırım. Sadece ben kullanıyorum ve evin içinde kullanacağım. Ev 100m^2 civarında. 10m mesafelerde iyi çekmesi lazım. Nasıl bir USB Wireless Adaptör önerirsiniz?
  • dağıtıcı olarak tp link 5110g alıcı oalrak tp link 7200 nd işini çok rahat görür. emre özcelık bey
  • Arkadaşlar teknik yardım istiyorum.Bir arkadaşıma TP LİNK 8951 adsl modem kurdum onunda üst komşusu internet istedi ona da elimizdeki 7200 nd yi kurduk(bu arada satılık olan yukarıda yazdığım 7200 nd satılmıştır.)%83 le hemde cam kenarına koymadan gayet hoş kullanıyorlar.yalnız interneti veren arkadaşım 8951 mac filtreleme y, bulduk en fazla 8 tane mac filtreleyebiliyor.fakat modem arayüzüne girdiğinde kimin bağlı olup olmadığını göremiyoruz onu nereden görebiliriz ki yani şu an mesela DE-2D-2D-A3-88-5C giriyorsa onu statik olarak görmek istiyoruz nereden görebiliriz? tp link 5210 um var benim onda görebılıyorum fishnet ar 1100 modemde de görebılıyorum ama tp lınk 8951 modem de bu olayı bulamadık çözebilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • wireless menüsünün altında statistic bölümünde cihaza wifi ile bağlananları görebilirsin.
  • Teşekkürler Utkan bey, bende onu bulamadım acaba tp link te hangı sekmenın altında modem bızım 5210 5110 acces poınt gıbı degıller bızımkılerde dırekt acılıyor sol tarafta sekmelerde herbırı.ama tp lınk modem de hersey ıc ıce ondan bulamadım.teşekkür ederim ilginiz ve alakanız için.Ayrıca Utkan bey bana 800 metre uzakta olan arkadaşım vardı ya ona kurduk 8951 i net bağlattı bir üst komşusuna bizim 300 metre ılerdekı arakdasın 700 nd sını sattık 40 tl ye ürünü gittim kurdum abi hayret ettım evinin içinde %13 cekıyordu benım 5210 şok oldum. demek 510 alsaydık o arkadasa 800 metreden damdan rahat alırdı diye düşündüm bir an.
  • utkan hocam bugun tp link 740 routerı aldım baglantılarını kurdum benım pc baglanabılecekmısın team wıer ıle bu aksam olmazsa yaruın gunduz vaktı olur mu kardeş yardımlarınız beklıyourz
  • slm. kurarız sıkıntı olmaz.
  • utkan hocam bu aksam tp lınk 740 routerı kursak sınayl ve bant genıslıgını ayarlamak ıcın ansıl olur.eline saglık bu arada dıger alıcı 5210 sinyal %100 arada 4 bına var yuksek bızden .400 metre mesafe :).yalnız hocam bu akşam routerı kursak cok ıyı olacak.benım tlfu cagrı atsan kuracagımız zaman kursak sen baglansan super olur kusura bakma bende kontör yok ondan dedım sen cagır at ben msn ye gırerım hemen olur mu?olursa cok sevınırım.iyi aksamlar
  • UTKAN HOCAM BENIM 4 CIKIŞLI 8840 MODEM DE ŞU OLAYDA CANIMI SIKTI BİR BAKSAK FOTODAN NE ÇIKARIRSIN.BEN KALBOLU 2 KISI KULLANIYORUM BİRİ bilgissayar adında benım mac. diğeri sedrettin adındakı ust komşum.çatıdakı 8 portlu swıtchten sankı 2 cıkış daha verılmış gıbı gıcıklandım biraz. 4 kullanıcı gorunuyor gıbı geldı bana

• Arkadaşlar benim modem 5.katta notebook'u 1.kata indirip denedik hiçbir kopma yaşanmadı arada üç duvar var. sadece hızı az miktarda düşük. modemim ttnet!in 2 sene önce kampanya ile verdiği ZYXEL-P-660W-V3--ADSL2+-1PORT-KABLOSUZ-MODEM halen kullanmaktayım en ufak sorun vermiş değil. zyxel ürünlerini tavsiye ederim sorun yaşamazsınız..
  • gerek kalmadı nasıl olsa modem devre dışı artık.
  • utkan hocam o 5210 la baglanan arkadasın macını team wıer la ogrendım zaten lıstede gornuyordu aldım
    yaptıklarım şu hocam bakalım ogrenmışmıyım

1dhcp adress rezervasyon
    add new
    mac adres :1C-75-08-07-FD-C0
    ip adres : 192.168.0.6
    enable
    save.

rebboot yaptım

daha sonra
    IP & MAC BINDING in altındaki
    Binding Settings e girdim
    add new
    Bind (içi tik li)
    Mac Adress :1C-75-08-07-FD-C0
    ip adres :192.168.0.6
    save dedim.
    tekrar rebootladım bu kadar dogrumu hocam?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.