Şimdi Ara

En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.023
Cevap
726
Favori
1.095.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Turkcell ve Turk Telekom`un yönetimi Varlık Fonunda diyebiliriz. Rekabet ortadan kalktı. Eskiden Turk Telekom ve Vodafone, Turkcell`den müşteri koparmak için yarı yarıya farkeden fiyatlar sunarlardı. Artık rekabete gerek yok,Turkcell kullananın da Turk Telekom kullananın da ödediği aynı yere gidiyor aslında. Şuan Turkcell ve Turk Telekom beraber hareket ediyor. 2 sene içinde 2`sini de KATAR yada SUUD fonları alır. Turkcell`i yabancı ortakları ele geçiriyordu, Türkiye ve Rus ortağın işbirliğiyle Turkcell Türkiye`ye kaldı,bu gerçek de var.Hollandalı mıydı büyük ortak Ukraynaşı mıydı,Turkcell`in yönetimini kontrolüne geçirecekti ki Türk Devletininn operasyonuyla kurtarıldı ve yönetimi Türkiye`de kaldı. Yatırımlar döviz desteği gerektirdikçe zamlar kaçınılmaz + asgari ücretin yüikselmesi personel ödemelerine de direk etki ediyor giderler artıyor. Bu da tarife ve paket fiyatlarına etki ediyor.

    İletişim zorunlu tüketim denilebilir,devlet,kanun koyucu ve uygulayıcı en azından 20 GB altı mobil tarifelerde fiyat sınırı belirlemeli. TikTok rezilliği için ayda 20 GB`dan fazla harcayan fakir de varsın TipikTok kullanmasın. Ortaokul çocuklarının elinde telefon TikTokdan çıkmıyorlar. Geçen ay okuldaki veliler toplantısındaydım,öğretmenler çaresiz,her öğrencide telefon tiktoktalar diyorlar.

    Bence olması gereken,devlet 20 GB + 1000 TL altı tarifelerin ücretini 100 TL altında tutup 20 GB üstünü in fiyatlarını operatörlere bırakması. Sınırsız sosyal medya kullanmak isteyen varsa parası versin kullansın.

    Üniversite öğrencilerini ayrı tutuyorum,üniversite dersleri yoğun internet kullanımı gerektiriyor,üniversiteliler için devlet destekli her üniversiteliye 50 GB mı tanımlanır bilemiyorum ama üniversite öğrencisi genellikle ailesinden ayrı yaşıyor üniversitesinin bulunduğu şehirde yaşamak zorunda olduğu için.

    Yalnız ben, fakir denilen kesimin elinde sürekli telefon ve tiktoktan instagramdan çıkmadıklarına çok şahit oluyorum. Bunun parasını masrafını masıl karşılıyorlar şaşırıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • KacaKTV kullanıcısına yanıt

    Uygulamasında gece 12 de geliyor sabaha karşı geri siliniyor hemen hemen her gece böyle


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hunyadi Matyas kullanıcısına yanıt

    vestel telekoma ait geçiş olmaz.

  • pesimist. P kullanıcısına yanıt

    osmannlı iş merkezini geçiyorsun yukarı doğru sağda orası yapıyor yeni taşınmış oaraya

  • Hunyadi Matyas kullanıcısına yanıt
    Hocam Vestel artık TT olduğu için git-gel yoluyla geçiş yapabilirsiniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hattı tam zamanında almışım fiyatlar ne olmuş öyle ya bu zamlar ne zamana kadar devam edecek çok merak ediyorum cidden

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Evet, adamlar tiktok olmadan yapamıyorlar.

    Fabrika da çalışanlar falan, herkesin elinde görüyorum şu rezil uygulamayı ve size de katılıyorum hocam.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ücret ödediniz mi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mudvaynec M kullanıcısına yanıt
    Hayır hiçbir ücret ödemedim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • halilcc kullanıcısına yanıt
    Bu OPET puanlarını kaldırma ihtimalleri var değil mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gediz Elektik Şirinyer Farutamatik Şubesine Gittim.

    Sadece numara taşıma veya yeni hat için geçerli dediler 😡

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türk telekomu arayıp faturasıza geçmek istiyorum deyince 200₺ ye bu paketi 12 ay taahhüt karşılığı verdiler.
    En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dgknn89 kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom enerji tarifesi benim bildiğim enerjisa için geçerli Gediz Elektrik firması anlaşmalı mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CETERISPARIBUS kullanıcısına yanıt
    Gediz elektik şubelerinde geçiş olmuyor, Farutamatik yazması lazım tabela da, Telekom harici kullanıyorsan aydın yada İzmir de yaşıyorsan hemen geçebilirsin, 20 GB 125 tl bedava..

    Kampanya ay sonuna kadar devam edecekmiş

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dgknn89 kullanıcısına yanıt
    Eskişehirde ikamet ediyorum burada da faturamatik var. Aynı mantıkla buradanda abone olabilirim aslında.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CETERISPARIBUS kullanıcısına yanıt
    Gediz elektrik aydem yazıyor mu tabela da, sen yine bir sor yakınsa

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NETGSM :

    Halk bankası ile olan arabağlantı sözleşmemiz tamamlanmıştır. Diğer bankalar ile olan ara bağlantı işlemleri devam etmektedir. Tüm bankalar ile işlemler tamamlandığında kamu oyuna duyurulacaktır. 

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Prime Enerji tarifeleri için Bimcell'den git gel yapmanın en uygun yolu nedir şu an? Bayiler paket almanız lazım gibi saçmalıklarla ayak diretiyor.

  • Tt uygulamada faturalıya geçiş tarifeleri var 12 GB 127 8 GB 107 TL, nasıl sizce fiyatlar, yıllık paketim alacaktım normalde 1350 tlye?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.