Ben bugün Etlik'deki enerjisa işlem merkezinde geçtim. Hepsi yapmıyor heralde. Verdikleri broşürde "Belirli Enerjisa işlem merkezleri aracılığıyla" yazıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (314. sayfa)

73 oy
Öne Çıkar

71. Sırada
bugün en iyi #5
Giriş
-
Teşekkürler hocam 👍
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba yakın zaman da enfes prime limitsiz sosyal 40gb 254₺ tarifesine geçen var mı? Ben bugün geçiş yaptım sormak istediğim birkaç soru var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Enerjisa faturasının adımıza mı olması gerekiyor yoksa baba ya da anne adına falan da olsa olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Faturaya gerek yok. Abonelik şartı yok.
E devletten ikamet belgesi ve kimlik ile gitmeniz yeterli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şurası mıydı hocam?
Bi de enerjisa faturası gerekiyor mu?
Fatura götürdüyseniz fatura sizin adınıza mıydı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tamam hocam teşekkür ederim
Hocam nasıl oluyor bu Enerjisa olayı? İzmirdeyim.
-
Bu tarifeye Telekom müşterileri geçebiliyor mu yoksa sadece taşımayla mı oluyor, bir de iki hattım var ikisini de tcele taşısam geri gelsem hemen oluyor mu bu işlemler?
Evet burası.
Fatura istemediler ama aboneliğiniz var mı diye sordular var dedik o kadar. Sistemden görüp görmediklerini bilmiyorum. İkametgah da istemediler bizden adresiniz şurası mı diye sordular evet dedik.
Bu arada kampanyanın her an bitebileceğini söylediler geçecek olanlar acele etsin bence.
Turktelekomdan geçiliyor mu? Başka operatör den mi olması gerekiyor
Türk Telekom müşterileri geçemez. Sadece yeni hat alımı ve taşımaya açık. Enerjisa çalışanı git-gel işleminin üç gün sürdüğünü söylemişti bu şekilde geçebilirsiniz.
Hocam önceki sayfaları okursanız ayrıntılı bilgi verdim. Fakat İzmir’de Enerjisa yok yazmış arkadaşlar. Onun yerine Gediz elektrikte benzer tarife olduğunu söylemişler.
Teşekkürler, ben o zaman en iyisi 1350lik paketle devam etsem en mantıklısı olacak
12 ay taahütlü Vestelcell'im Şubat ayında bitiyor evime yakın enerji sa şubesi var geçebilir miyim acaba?
-
-
Bölgeniz de kullanan varsa onlara sorun ve ona göre geçiş yapın hocam.
Bende çıkmıyor bu
-
Tamam hocam teşekkürler,
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X