Benım 2 ayım var. aylık 30 tl ödüyorum 2 ay sonunda 60 tl ödeyeceğim Şimdi 100 tl olanı kabul edersem 2 ay sonundaki faturam ne olacak ? 200 tl olursa ben fazladan 140 tl ödemiş olurum. bu kısmı kafamı karıştırdı. |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (156. sayfa)

-
-
Taahhüt sıfırlanacak hocam, 2 ay sonrasını düşünmeyin derim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ekonominin içinden geçmeselerdi düşünürdüm peşinde koşardım da bir bakmışsın en ucuz paket 400 tl olmuş hiç şaşırmam
-
Bana kalırsa teklifi şimdi kabul edin, tabii yine sizin tercihiniz hocam.
Selamlar,
Hat sahibini değiştirme sebebiyle eski tarifemden cikmak zorunda kaldım.
20gb internet, 3000dk konusma, sinirsiz whatsapp paketini 80-90 liraya kullanıyordum.
Vodafone için paket önerisi alabilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan ne kullanıyorsunuz?
Suan gecici olarak 3gb internet ve 500dk konusma paketi var.
1 ay dolmadan yeni tarifeye gecilemiyor sanirim.
Doğrudur hocam, teklif gelince geçersiniz ve hatta blöf yaparsınız ve yine eskisi gibi bir tarife alabilirsiniz.
Adı sanı uzun yıllardır anılmayan hayalet operatörler olan sanal GSM operatörleri Gsmobile yeni müşteri alımına kapatılmış, şuan sadece Fenercell ve Konyasporcell aktif görünüyor, ama sıra onlar da gibi gözüküyor.
25gb tt dan 142 tl fiyat teklifi geldi sizce uygun mu veya daha uygunu var mıdır taahüdümün bitmesine 14 gün var
-
Kabul edin bence.
Teşekkür ederim
Rica ederim hocam, her zaman
Türk Telekom mobil uygulamada 15 gb 1500 dk 250 sms prime tarifesi 173 tl olarak çıktı.
Bir önceki teklifi kaçırdım maalesef. Bu fiyat da çok uygun gelmedi açıkçası. Taahhütümün bitmesine 45 gün var. Teklife tıklayıp ilgilenmiyorum tıklıyorum hiçbir şey olmuyor. Ne yapabilirim?
Başka teklif gelir mi bunu kabul edeyim mi?
-
-
Yabanci bi arkadasim Turkcell fatirasizdan , turk telekom faturaliya gecerken illa 1 ay beklemelisiniz ve once faturasiz sonra faturaliya gecebilirsiniz denmekte bu bolemidir ?
Bu tarifelere gecebilmek icin illa tc vatandasi mi olmak lazim ? ( Yabanci arkadas adina soruyirum bunlards guzelmis) Turkcell faturasizdan bu tarifelere hat tasinabilir degil mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 26 Temmuz 2023; 0:19:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O tarifeye geçiş yapmadım, sadece araştırıp bulduklarımdan birisi. Eğer yeni değişiklik yapmadılarsa 12 ay 100 GB taahhütle alınabiliyordu son 2 güne kadar hocam. Sil süpür mutlaka vardır ama içeriği konusunda bilgim yok.
Merhaba arkadaşlar ,
Mevcut Turkcell faturalı abonesiyim
Taahhüt Bitiş Tarihi : 24.08.2023
Güncel Cayma bedeli : 0 TL
Turkcell de bir ara faturalıdan faturasıza geçip sonrasında faturalı teklifi ile güzel fiyat sunulabiliyordu. Şimdi durumlar değişmiş sanırım. Şu an başka operatöre gidip tekrar geri gelsem Turkcell in yeni müşterilerine olan tarifelerinden faydalanabilir miyim ? 1000 Dk + 15/20 Gb arası kullanımım oluyor. Ne tavsiye edersiniz ?
-
bende 60 gb lik daha uygun bulmadım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X