25gb 177tl turk telekom uygun mudur? |
En Uygun Tarife Teklifleri Ve Mobil Operatör Sohbetleri (2025) (155. sayfa)

-
-
Rica ederim. Bir kere şehre indiğimde bende bakayım buna.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz fazla gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar hattım turkcell kullandığım paket 15gb + 1000dk konuşma 106 lira idi sözleşmem 2 gün sonra bitiyor sundukları teklifler aşırı yüksek, bana uygun f/p olarak hangi operatörü önerirsiniz?
-
bu blöf mevzusunu yeni müşteri için kullanabilir miyiz?
-
Vodafone da evet, mağaza dan geçiş yapmanızı tavsiye ediyorum, online sorunlu olabilir.
tamamdır hocam. %25 indirimim var youtube vs bedava olana geçeyim diyorum. 25 gb 274 tl ama indirimimle 205e felan geliyor. daha iyi bir tarife bulamadım daha ya.
-
En düşük tarifeye geçin, Yalın 4/8 GB olur.
Hat açılınca arayın müşteri hizmetlerini, bayi faturasız istememe rağmen faturalıya geçirmiş diyin, hem bu fiyata da bu içerik az deyin, onlar size teklif sunacaklar, faturalı da kalmanız için.
Hocam şuan vestelcell (tt) bitiyor taahhüt. Teklif yok tabi.
Bu 12 ay 100 gb alabilir miyim?
Bir de her hafta sil süpür hakkı veriyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nasıl aldın reis
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
valla benim vaktim yok. uğraşsam ne kadar indirim yapıyorlar ki?
-
25 GB 116₺, 30 GB 115₺ aldık.
Bunlara ek olarak sınırsız sosyal medya (Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp, YouTube) da dahil.
iyiymiş. deneyeyim ben .
-
-
Yillik dedikleri 12 aylik pesin mi aliyorlar ? ..faturali taahhutlu dedigin 12 ayliktir ve ay ay odersin...iki cesit fiyatlandirmalari (aylik,yillik)varda anlayamadim yada yanlis anladim herhalde..
Bu arada fiyat cok kotu sayilmaz turkcell acisindan dusundugumde iyi bile sayilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel, Turkcell de kabul edilebilir.
-
Hayır 12 ay taahhüt veriyorsun zamdan etkilenmemek için ay ay ödüyorsun peşin değil.
25 olan paketi bana 100 tl dediler ama benim tarifemin bitmesine 2 ay var. 2 ay daha toplam 60 tl ye kullanabilirim ama buna geçersem fazladan 140 tl mi vermiş olacağım ?
-
Cayma bedelini diyorsanız cayma bedeli falan çıkmaz hocam, son fatura biraz fazla çıkabilir tarife yenilediğiniz için, gelecek ay normale döner.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X