Şimdi Ara

En Uygun tarifeyi söyler misiniz? (50 gündür internetim yok)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türknet gibi rezil bir firma yüzünden internet kullanamıyorum. Ttnet olmasında ne olursa olsun diye çıkmıştım ama hiç değilse interneti kullanabiliyorduk. Telefonumda 50 mb internet kaldı ve bitmek üzere bu yüzden araştıramıyorum. Geçebileceğim en iyi tarife nedir?

Not: Sahil kasabasında yaşıyorum o yüzden fiber altyapı olduğunu düşünmüyorum. Ttnet olsa da razıyım yeter ki bir an önce uygun bir internet bağlantım olsun :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mofire -- 13 Temmuz 2016; 17:57:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hemen hemen ayni durumdayiz. Heralde tek fark bende 550 mb kalmasi neyse. Vf net olabilir avantajli paketleri var diye ama baglanma sureci ondada uzun olma ihtimali var siz en iyisi ttnet devam edin.

Orijinalden alıntı: vizarali061

Hemen hemen ayni durumdayiz. Heralde tek fark bende 550 mb kalmasi neyse. Vf net olabilir avantajli paketleri var diye ama baglanma sureci ondada uzun olma ihtimali var siz en iyisi ttnet devam edin.

Hocam ttnet i hala istemiyorum ya. Bi girip bakayım dedim minimum hız ve akn max fiyat politikalarına hala devam ediyorlar. Uygun bir şeyler arıyorum ama internet olmamasından da bıktım artık. Çok çok çok bıktım.

Not:20 mb internetim kaldı

Orijinalden alıntı: NitroNos

Benim 2 günde bağlandı Türk Telekom santral'i ile alakalı bir sorun Btk ve Bimer'e başvurun kısa sürede çözülür.

Ne kadar kısa sürede olur hocam fikriniz var mı? Ya gerçekten çok sıkıldım bu durumdan

https://sikayet.btk.gov.tr/

http://www.bimer.gov.tr/Forms/pgApplication.aspx

@doominsert Nasıl bir şirket politikanız varsa ilgilenmiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 14 Temmuz 2016; 12:26:30 >

Firma'ya sorunları ilettiğiniz halde çözüm sağlanmıyorsa daha üst mevkilere başvurun.

İlgilenmez olurlar mı hocam ne yaptın sen. O kadar ilgililer ki her gün acileyetimi bildiriyorlar ve arayacaklar diyorlar (aramıyorlar). 2 aylık süreç ne ki. Birkaç seneye internetime kavuşurum bence.

Bimer e şikayet ettim btk ya da edeceğim hocam teşekkür ederim. Sürünsünler. Bugün ttnet e geçecektim son bir şans vermek için geçmedim. Nereden bulaştım bu asli görevini yapmaktan bile aciz olan firmaya bilmiyorum ki. İnternette göreceğim her konuda kötülemeyen namert olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.House M.D

quote:

Firma'ya sorunları ilettiğiniz halde çözüm sağlanmıyorsa daha üst mevkilere başvurun.

İlgilenmez olurlar mı hocam ne yaptın sen. O kadar ilgililer ki her gün acileyetimi bildiriyorlar ve arayacaklar diyorlar (aramıyorlar). 2 aylık süreç ne ki. Birkaç seneye internetime kavuşurum bence.

Bimer e şikayet ettim btk ya da edeceğim hocam teşekkür ederim. Sürünsünler. Bugün ttnet e geçecektim son bir şans vermek için geçmedim. Nereden bulaştım bu asli görevini yapmaktan bile aciz olan firmaya bilmiyorum ki. İnternette göreceğim her konuda kötülemeyen namert olsun.

Btk, Bimer sorunları şıp diye çözüyormu sanki, aynı personleller ve saha çalışanları işlerini yapıyorlar yine, orasıda şikayet kanalı ama burda çalışanlardan farklı bir işlem yaptırmıyorlar

• Ney cozumu btk zaten ttnete calisyor benim direkler arasindaki insaat calismasi nedeyle kablolar koptu bimerede btk yada yazdim bimer btk ya yaz dedi onlarin isiymis daha onceden biliyodumda yine bir yazim.dedim tabi yazmama ragmen yine bos 23 gun sonra oldu tabi sonra ttnet btk dan bana yaziyor oldu btk bile isletmeciyi koyuyor araya senlemi ugrasacak burasi turkiye bürokrasi bole isler yani hikaye bunlar kardes sen sen ol cevrende uydunet yada fiber yoksa diger isslere gecme izdirap cunku 18 gunde vodafone baglayamadi ttnete geri gecti sektor adamlarda yani iskinci sinifsin diger iss lerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anteke31 -- 14 Temmuz 2016; 19:18:37 >

Orijinalden alıntı: doominsert

quote:

Orijinalden alıntı: G.House M.D

quote:

Btk, Bimer sorunları şıp diye çözüyormu sanki, aynı personleller ve saha çalışanları işlerini yapıyorlar yine, orasıda şikayet kanalı ama burda çalışanlardan farklı bir işlem yaptırmıyorlar

Amacım yalnızca ceza almanız. 2 aydır internet kullanamıyorum ve gram umursadığınızı düşünmüyorum. 200 bin abonesi olan bir firmaymış Türknet ama basit bir işlemi bile yaptırmaktan aciz. Ben mi sıkıştırayım saha ekiplerini, işlemlerini ben mi hızlandırayım? İki aydır beni süründürmenizin hesabını kim verecek? Bari saha ekiplerine nasıl ulaşacağımı söyleyin de gidip kendi işimi kendim göreyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mofire -- 15 Temmuz 2016; 0:23:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Anteke31

Ney cozumu btk zaten ttnete calisyor benim direkler arasindaki insaat calismasi nedeyle kablolar koptu bimerede btk yada yazdim bimer btk ya yaz dedi onlarin isiymis daha onceden biliyodumda yine bir yazim.dedim tabi yazmama ragmen yine bos 23 gun sonra oldu tabi sonra ttnet btk dan bana yaziyor oldu btk bile isletmeciyi koyuyor araya senlemi ugrasacak burasi turkiye bürokrasi bole isler yani hikaye bunlar kardes sen sen ol cevrende uydunet yada fiber yoksa diger isslere gecme izdirap cunku 18 gunde vodafone baglayamadi ttnete geri gecti sektor adamlarda yani iskinci sinifsin diger iss lerde

Uydunet de yok fiber de yok maalesef. Biraz daha bekleme kararı aldım olmazsa mecburen ttnet :/

Gerçekten baya sabretmişsiniz zaten istedikleride bu müşteri bıksında TTnet'e geçsin cidden şu anda aşırı derece zararda olan bir firma Artık müşteriler akıllı seçme hakkı var anca böyle oyalar ama büyük cezalar yedimi bir anlamı kalmıyor.
    Telefonumda iş emri kağıdı var inanın ki Türknet elinden geleni yaptığına eminim İş emri kağıdını gizlice fotoğrafını çektim bütün abonelik bilgilerim ve saha dolabının seri numarasına ve modeline varıncaya kadar var.
    Türknet Santral'e yazmış.xxxxxxxxxx Hizmet Numaralı Müşterimizin arızası var ilgilenir misiniz?
    xxxxxxxxx Hizmet numaralı abonemizin sorunu çözülmediğini bildirmektedir lütfen bakarmısınız?
    1 hafta sonra Türk telekom ekibi gelir ve hattı kontrol eder hikaye bunlar bilgili olduğumu anladı internet olayını çözüp bana bilgi verdi.
    Kimse TTnet'in eline düşmesin.
    Telefonda bulursam fotoğrafını atarım

• quote:

Hocam 1.5 Ay'da şikayet ede ede benden bıktılar altyapıyı çektirdim.
    Gerçekten baya sabretmişsiniz zaten istedikleride bu müşteri bıksında TTnet'e geçsin cidden şu anda aşırı derece zararda olan bir firma Artık müşteriler akıllı seçme hakkı var anca böyle oyalar ama büyük cezalar yedimi bir anlamı kalmıyor.
    Telefonumda iş emri kağıdı var inanın ki Türknet elinden geleni yaptığına eminim İş emri kağıdını gizlice fotoğrafını çektim bütün abonelik bilgilerim ve saha dolabının seri numarasına ve modeline varıncaya kadar var.
    Türknet Santral'e yazmış.xxxxxxxxxx Hizmet Numaralı Müşterimizin arızası var ilgilenir misiniz?
    xxxxxxxxx Hizmet numaralı abonemizin sorunu çözülmediğini bildirmektedir lütfen bakarmısınız?
    1 hafta sonra Türk telekom ekibi gelir ve hattı kontrol eder hikaye bunlar bilgili olduğumu anladı internet olayını çözüp bana bilgi verdi.
    Kimse TTnet'in eline düşmesin.
    Telefonda bulursam fotoğrafını atarım

Amin hocam 2 ay sabrettim ttnet belasına bulaşmam diyordum ama artık sabrım taştı. Mesajlardan da anlaşılıyor zaten Hocam sana zahmet olmayacaksa neler yapmam gerektiğini bana anlatabilir misin?

• Taahhüt vermeden bağlatın şimdi yazlık internetler var sonrada hizmet numaranızı nakil yapın sorun çözülür Ben TTnet'e bulaşmadan çözümü böyle sağlarım.

Taahhüt vermeden bağlatın şimdi yazlık internetler var sonrada hizmet numaranızı nakil yapın sorun çözülür Ben TTnet'e bulaşmadan çözümü böyle sağlarım.

Şimdiki işlemlerden farkı ne bunu anlamadım :l

Hizmet numarasını nakil yapmanın ne farkı var onu anlamadım. O da ttnet ten çıkıp Türknet e geçmek değil mi? Bende bunu yaptım zaten.

Hocam sen neler yaparak 1.5 ay sonunda bağlatmayı başardın?

• 2 gün önce iptal etmek için başvurumu yapmıştım bugün dalga geçer gibi biz hergün uğraşıyoruz lütfen iptal etmeyin diye aradılar. Süreç başlayalı 75 gün oldu, port boşalalı 41 gün oldu. Ne kadar beceriksiz bir firma olduklarını daha iyi anlayayım diye beklememi istediler sanırım.

Ttnet'e geçtim. 24 ay taahhütlü, 16 mbit, 100 gb akn yalın internet 70 TL. 4 gün sonra gelip açacaklar inşallah. Pahalı mahalı hiç değilse interneti kullanabileceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mofire -- 21 Temmuz 2016; 15:55:40 >
    Evet asıl problem türktelekom. Yine de Türknet tt ile arasındaki ilişkiyi kuramıyorsa ve beni bu yüzden aylarca bekletiyorsa sütten çıkmış ak kaşık değildir. Olmuyorsa olmuyor desin çıkalım.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.