Şimdi Ara

En uygun Lossless (Kayıpsız) formatlarını destekleyen cihaz hangisidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir player arıyorum şuan çepten dinliyorum muzikleri telefon kayıpsız formatları destekliyor flac, ape vs. Yalnız telde dinleme işi pil açısından sorun çıkarıyor bana. O açıdan bir player bakıyorum kayıpsız destekleyen flac, wma lossless, alac vs içlerinden birini desteklese bile olur, en uygun fiyata bulabiliceğim ürün hangisidir...

• Apple ürünleri Apple loseless çalar...
    Flac için de iriver...
  • Kayıpsız formatlara wav da dahil, bunu bi çok kullanıcı göz ardı ediyor. Sadece flac daha yaygın olduğu için insanlar flac yürütebilen cihazlara yöneliyor.

Eğer wav formatında da dinlerim derseniz (ki flac ile aralarında hiçbi fark yok) piyasadaki biçok müzikçalar bu formatı destekliyor. Size tavsiyem sansa serisine yönelmeniz, ayrıca bu müzikçalarlar flac de destekliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu üründe flac ve ape var ama markaya ne kadar güvenilir bilmiyorum... fiyatı uygun ama seste dandik olduktan sonra kayıpsız bir işe yaramaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: fthfth

Kayıpsız formatlara wav da dahil, bunu bi çok kullanıcı göz ardı ediyor. Sadece flac daha yaygın olduğu için insanlar flac yürütebilen cihazlara yöneliyor.

Eğer wav formatında da dinlerim derseniz (ki flac ile aralarında hiçbi fark yok) piyasadaki biçok müzikçalar bu formatı destekliyor. Size tavsiyem sansa serisine yönelmeniz, ayrıca bu müzikçalarlar flac de destekliyor

tabiki wav da kayıpsız ama hem çok fazla yer kaplıyor birde id3tag olmuyor sanırım.
  • sansa fuze öneririm ben. pil süresi oldukça iyi ve ape de çalıyor. yer sorunu da yok gibi.
    rockbox da artısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burrnn

sansa fuze öneririm ben. pil süresi oldukça iyi ve ape de çalıyor. yer sorunu da yok gibi.
    rockbox da artısı.

evet bende sansa ları takip ediyorum ama türkiyede satışı yok sanırım...
  • Türkiyede garantili satışı yok ama, forumda sıfır veya yenilenmiş sansalardan satan güvelinir arkadaşlar var
  • quote:

Türkiyede garantili satışı yok ama, forumda sıfır veya yenilenmiş sansalardan satan güvelinir arkadaşlar var

teşekkürler, ses yüksekliği konusunda sıkıntı olmaz dimi sansa larda...
  • Hangi kulaklığı kullanıyosunuz bilmiyorum ama standart kulakiçi kulaklarda son sese kadar açamıyosunuz. Genel olarak sony lerden daha yüksek sese sahip sansalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hangi kulaklığı kullanıyosunuz bilmiyorum ama standart kulakiçi kulaklarda son sese kadar açamıyosunuz. Genel olarak sony lerden daha yüksek sese sahip sansalar.

ep630 var bende, peki philips playerlar ile ilgili bilginiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpYsiDER

quote:

Hangi kulaklığı kullanıyosunuz bilmiyorum ama standart kulakiçi kulaklarda son sese kadar açamıyosunuz. Genel olarak sony lerden daha yüksek sese sahip sansalar.

ep630 var bende, peki philips playerlar ile ilgili bilginiz var mı ?

philipsten uzak durmalısın.
  • donanımhaber forum
    Fiio X3 hakkında » Sayfa 1 - 2
    http://forum.donanimhaber.com/m_78926021/tm.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.