|
Hayır yanlış anladınız Firma %20 peşinat istiyor. Bunu konut kredisi olarak çekebilir miyiz diye sormuştum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Hayır yanlış anladınız Firma %20 peşinat istiyor. Bunu konut kredisi olarak çekebilir miyiz diye sormuştum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arkadaşlar merhaba bugün bir konutla anlaşma aşamasına geldik. 1,5 M 4 yıl kredi kullanmayı düşünüyorum. Kamu personeliyim işbankasından maaş alıyorum. Süreçlerin hızlı ilerlemesi adına hangi bankadan başvuru sürecine girmemi önerirsiniz ? İşbankasına biraz soğuk yaklaşıyorum daha önce bize sigortalar konusunda oldukça zorluk çıkarmıştı. Önerilerinizi bekliyorum. Birde ortalama kaç gün sürüyor ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Kredi çekmek isteyenlerin işine yarayabilir diye paylaşıyorum. Yapı kredi bankasından çektik krediyi. Fakat bu bankaya bulaşmamanızı öneririm. Sıfır olan evi ( eksper raporunda bile sıfır geçiyor) ikinci el diye kendileri ayrıca değerlendirmeye alıyor. Her aşamada sizleri uğraştırıyor, personellerin ilgisiz ve bilgisizliği cabası. Önceden ödemesi yapılmış kalan belli bir meblağ için kredi çektiğimden satıcı mütahit zaman konusunda anlayış gösterdi. Fakat bir şahıs olmuş olsaydı kesinlik bu bankadan dolayı ticaretim bozulmuştu. Eksper, dosya masrafı vs diğer bankalara göre çok yüksek. Hatta çekilen kredinin karşı tarafa aktarılması için de 639 tl eft ücreti bile kestiler. BES, Hayat Sigortası, Dask, Konut Sigortası, Tamamlayıcı Sigorta yaptırdılar. İptali de pek mümkün görünmüyor. (Sadece tamamlayıcıyı iptal ettim). Özetle bu bankadan uzak durmanızda fayda var. |
|
|
Evi faturalı şekilde müteahhitten almıyorsanız ev 2. el statüsünde olur. Personel ilgisi şubeden şubeye değişir, eft ücretini hepsi alıyor yasal hakalrı olan bir ücret, bes, hayat sigortası, konut sigortası iptal edilebilir bende 2,49 ile 36 ay mart ayında yapıkredi'den yapılandırma yaptım dask hariç hepsinin iptal ettim. |
|
iyi günler bende geçen ay halkbankasindan 2.7 oranları konut kredisi kullandım. Birçok ücret yansitildi ve disk dışında yaklaşık 35 bin tutarında çeşitli isimlerle sigorta yapılmış, nasil iptal ettiniz yönlendirirseniz sevinirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etmeeşekilemuhabbet -- 16 Kasım 2025; 21:7:14 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Tammdır. Sağolun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
ING şube müdürü müteahhitten alma zorunluluğu var diye tutturmuşken Akbank'tan sahibinden kentsel dödüşümden yapılmış evde ilk evim kredisi kullandım. Tek şart tapuda edinme nedeni alanında "satış" yazmaması gerektiği şeklinde açıkladılar. |
|