Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1835. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
36.718
Cevap
1.171
Favori
3.651.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
75. Sırada  bugün en iyi #20
Sayfa: önceki 18321833183418351836
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devam eden inşaata girmek için %20 peşinat istiyorlar
    Bunu konut kredisi olarak çekebilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sordum hocam iptal edebilirsiniz dedi. Yalnız ilk yaparken mecburen hepsini bizden yapmanız lazım sonrasında dışarıdan yapıp iptal edebilirsiniz dediler. Hatta benim hali hazırda aynı bankadan hayat sigortam da var. Belirttim biz yapabilmemiz için bunu satmamız lazım sonrasında iptal edebilirsiniz dendi.

Hocam bsmv den muafiyet konusu bildiğim kadarıyla ilk evde var. Sonraki evlerde bsmv var. Ben araştırırken bana da bu şekilde bildirmişti bankacılar.

• Konu dışı olur mu bilmem ama önerim kendinizi 2026 sonu 2027 ilk yarısına hazırlayın orada kesin bir seçime gidilecek ve öncesi kredi muslukları açılacak. O noktada şuan girdiğiniz bir daire vb neyse orada gerekirse satın iki taneye üç taneye girin. Nasıl yapabiliyorsanız. 0,69 lar felan kaçtı ama yeni gelebilecek ortalara da hazırlıklı olmak lazım. Neyse özetle Allah herkese güzel kazançlar ve daha önemlisi sağlık ve huzur versin.

hayırlı olsun. Ben iş bankasına yakın tarihte sordum 2.79 demişlerdi , sabah baktığımda 2.79 gözüküyordu. Özel bir indirim mi yaptılar acaba ?

ve bu kalemlerden iptal ettirebilecekleriniz var mı sigortalardan araştırdınız mı ?

Kredi kullanacak arkadaşlara bilgilendirme olsun diye yazıyorum. Garanti Bankası'ndan 2.500.000TL(%2.68-96 Ay) konut kredisi kullandım. Kullanacak arkadaşlara şimdiden ödeme kolaylıkları dilerim.  En Uygun Konut Kredisi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam ben direk görüştüm ve çektim 2,79 diyor ama siz eğer hesap, kredi kartı vb kullanıyorsanız iş bankasından direk 2,69 yapıyorlar. Hayat sigortası ve konut sigortasını sonradan başka firmadan yapıp bildirdiğinizde iptal ediyorlar.

Hesap var ama kredi kartı kullanmıyorum. Eğer düşüreceklerse alırım kredi kartı sonda iptal ederim :) eğer diğer kalemler iptal ediliyorsa ve başka yerden yapmamıza tolerans sağlanıyorsa iyi. Bu gün toki başvuru yaptım, inşallah yılbaşından önce sonuçlanır. Sonuçlanmazsa da sene bitmeden bir yerler almak gerekiyor, seneye fiyatlar ilginçleşebilir

Öyle hocam önerim bir yerden çapa atmak yoksa tren hep kaçıyor. Çapa attığında en azından elindeki mal da değerlenir. Bir yerden başlamış olursun. Bence böyle bir fikrin varsa şimdiden kredi kartını al ufak ufak alışverişini de yap bundan. En azından gittiğinde düşürmeleri için bir neden verirsin. Ben sormadan bankacı hesap ve kartlarıma vb baktı direk 2,69 olarak size kullandırabiliyoruz dedi.

• Alacağımız evin daire numarası sonradan değişmiş, expertiz daire numarası tapuda farklı olduğu için onay vermedi. Daire numarası değişen diğer daire ile muvafakat verip sorun çözülecek. Satıcı tapuyu düzeltmek için web tapudan randevu aldı fakat 3 gün oldu tapu müdürlüğünden ses yok. Başına böyle bir şey gelen varmı. Düzeltme işlemleri tapuda ortalama kaç gün sürüyor ?

• Halk bankasından tüm sigorta iadelerini aldım sadece dosya masrafı kaldı, konutu da dışardan yaptırdım. Bu süreçte hesabımdan çekilen hesaplı tarifeler paket satışı adı altında 6930 tl kaldı. Nedir bu hesaplı tarifeler paket satışı içeriği nedir iptal edilebilir mi ? Bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etmeeşekilemuhabbet -- 11 Kasım 2025; 21:44:43 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba. Bende bir ev alma macerasına girdim. Evi 13 milyona anlaştım. Bursa'da Nilüfer ilçesinde. 2018 yapımı bir site. Yarın eksper gelecek. 10 milyonun altında değer biçer mi acaba? Yoksa hiç kredi alamayacağım. Bu arada bugün rayiç bedel evrakı geldi belediyeden 2 milyon civarında.

Siz kaç oranla çektiniz acaba 2.55 yeni evli kredide iptal olmuyor dendi

Yok hocam faiz oranım hala aynı. Bir değişiklik yok. Öyle bir ülkedeyiz ki insana hakkını kullandırmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ben 2.55 oranı 10 yıl vade zorunluluğu tuttuğu için kullanmadım. Belki onda da 10 yıl zorunluluğu yoktu. Kredi onaylanana kadar işlemler bitene kadar mecburen her şeye tamam diyoruz. Ben 3 yıllık istediğim için 2.7 orandan kullandım. Şu an diğer bankalar gibi bunlar da 2.69 a düşmüş. Çok bir şey oynamıyor gerçi.

10 milyon kredinin ödemesi 300 bin lira 600 bin gelir beyan edebilirseniz verirler

Orijinalden alıntı: yunusesss

10 milyon kredinin ödemesi 300 bin lira 600 bin gelir beyan edebilirseniz verirler

Hocam net yazmamışım. Şunu demek istedim. İkinci el ve ilk evim olarak başvuru yaptık. Ev 13 milyon ama 10 milyon üzeri çıkarsa eksperde hiç kredi vermiyorlar. Amacım 10 milyon altında yazdırıp 2.5 milyon krediyi almak.

Bugün eksper geldi. Genç bi arkadaştı. Durumu anlattık rica ettik, elimden geleni yapacağım dedi bakalım.

• Dostlar kredi taksitini her ayın 16'sında ödenecek şekilde ayarlamıştık. O da pazar gününe denk geldi, İş Bankası tarihi otomatik olarak atmamış ama yine de pazar günü ödeyebilir miyim? Taksit günü 16/11/2025 yazıyor...

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • zero fear kullanıcısına yanıt

hafta sonuna gelen ödemelerde ilk iş gününe erteleme durumu kredi kartlarında oluyor. Kredilerde hafta sonuna denk geliyorsa hafta sonu ödeyebilirsiniz. Pazartesi gününe sarkıtmayın yeterli yoksa banka insiyatifinde olup gecikmeli ödeme olarak findekse yansıyabilir.

hangi banka ne şartlarda veriyor,detay bilgi verebilirmisiniz.teşekkürler.

hangi banka ne şartlarda veriyor. detay bilgi verebilir misiniz. teşekkür ederim.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.