Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1785. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
36.022
Cevap
1.128
Favori
3.518.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 17831784178517861787
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dün internet bankacılığından iptal ettirdik. Çok kolaymış. Akbankta sigortalarım kısmına girin. Orada 15 gün geçmedi ise cayma/iptal seçeneği var. Onu onaylayınca vadesiz hesaba para anında aktarılıyor. Çok kolaymış. Biz de bankaya başvurmuştuk ama gerek yokmuş.

Önce iptal edin. Sonra rahat rahat araştırıp daha kapsamlı bir sigorta yaptırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leidenfrost -- 29 Temmuz 2025; 11:47:3 >
  • Ziraat Bankası konut kredisinde bir güncelleme daha yaptı.

➡️61- 120 ay arası vadelerde %2,69 faiz oranı
    ➡️1-60 ay arası vadelerde ise %2,89 faiz oranı mevcut.

Kaynak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Janti kullanıcısına yanıt

Daha 2 hafta önce 2,89'dan yaptırdım 65 ay. Oranlar gayet iyi. Alacak arkadaşlar umarım sorunsuzca faydalanabilirler.

• Janti kullanıcısına yanıt

Ziraat sitesinde kısa vade için 3.19 gösteriyor oranları. Siz şubeden mi aldınız fiyatları ? Kaynak açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertccc -- 29 Temmuz 2025; 14:39:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mertccc M kullanıcısına yanıt
    konut kredisi yazan yerden, konut kredisi ürün paketi seçmeniz gerekiyor

konut kredisi kısmında alttakini seç

• Konut Kredisi Ürün Paketinde sanırım diğer sigortalar ve bankacılık ürünlerini de yaptırmayı zorunlu tutuyor onlara da ek aylık ödeme yapılıyor değil mi?

• solukdenizli kullanıcısına yanıt

Kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum bu fiyatın içine ürün paketinde olan şeyler eklenmiş halimi ? Yoksa onları ekstra mı ödüyoruz bu çıkan fiyat harici

açıkçası bu indirilmiş fiyat bile çok bir şey fark ettirmedi 24 ay için 2.000 tl aylık fark var. Umarım daha da düşürürler zamanla bu oranları

o bilgi bende yok bilen bir arkadaş yazarsa öğrenelim

• Ziraatten geçen ay 2.5 milyon kredi kullandık 2.99dan acaba yapıandırabilir miyiz

• Tarık3376 T kullanıcısına yanıt
    Refinansman bekleyeceğiz yapı kredi geçen yapmıştı yine yapan banka olursa; bilgi alan yazarsa memnun olurum .

• Tarık3376 T kullanıcısına yanıt
    Yüzdelik olarak ceza kesip yapılandırma yapıyor hepsi. Kalan faiz tutarı üzerinden örneğin %5 sizden alıp yapılandırıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Onlar hariç. Onları da almak koşuluyla bu orandan veriyorum diyor yani. Ama standart şeyler, diğer bankalar gibi çok fazla ürün alacaksın diye diretmiyorlar bildiğim kadarıyla, örneğin bes gibi. Ben de dün akbanktan başvurmuştum değerlendirme sürecindeydi. Bugün gidip iptal ettirip ziraatten başvurdum. Süreç hakkında bilgi yazacağım konuya.

• jayjay_83 kullanıcısına yanıt

Ziraat hangi orandan başvurdunuz?

• Khorgan K kullanıcısına yanıt
    3m 61 ay
    oran:2,69 verdi

• Khorgan K kullanıcısına yanıt
    Uygulamada gözüktüğü gibi 60 aya kadar 2,89
    60 ay ve üzeri 2,69

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jayjay_83 -- 29 Temmuz 2025; 16:33:48 >

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Lütfen sizden istenen evrakları, süreci, sizi yapmanız şart dedikleri bes, sigortalar ve masraflarınızı paylaşırsanız ileri ki günlerde sevinirim. Deneyimleriniz buradaki ben ve diğer arkadaşlara çok faydası olacak.

Rica ederim.
    ☑️Şu an için hayat sigortası 38000 +15000 dosya masrafı.
    ☑️Sigorta masrafını, çekilen tutar ve vade etkiliyor dendi özellikle. Benim yaş 42. Eşimin üzerine çekersek arada 6 yaş 29000 civarına düşüyordu ama kayıtlı şubesi farklı ilde olduğundan bilgi talebinde bulunacağız, şubesini buraya taşıyacağız ortalama 2 gün sürer dedi. Vaktimiz çok fazla olmadığı için kendi üzerimden başvurdum. Herşeyin dijital olduğu ortamda 2 gün süren bilgi transferi garip gelmedi değil.
    ☑️Bu iki tutar da kredi kartına taksit yapılabiliyor ama ziraat kredi kartı olması gerekiyor.
    ☑️Diğer işlemler netleştikçe yazacağım

• Ziraat refinansmana çok yaklaşmıyor diye biliyorum. Aslında devlet bankaları desem daha iyi olur.

Daha 2 hafta olmadı 2,89 orandan kredi çektik. Sizinki baya uygun. Hayırlı olsun.

• 
Sayfa: önceki 17831784178517861787
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.