Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1693. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.117
Cevap
1.021
Favori
3.311.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
86. Sırada  bugün en iyi #20
Sayfa: önceki 16911692169316941695
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Açıkçası bilgi sahibi değilim hocam. Gözüme çok masum gelmedi ama. O bir hafta uzat durursa sıkıntı çekersiniz. Öyle ya da böyle parayı alıp tapuyu üstünüze yapmayacaklar.

Çok bilgili değilim ama bu topa ben girmezdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murattekno

ne kadar saçma satsak yüzde 4 rayiç ama bedelsiz eriyoruz diyince 6,8 :) şaka gibi bizim verigler, bedelsiz veriyorsa harç vs alınır ki

onun sebebi kendilerince şöyle. satıyorum derseniz satandan gayrımenkul değer artış vergisi(gelir vergisi) alabilirler. hibe ediyorum deyince bu gelir vergisini alamıyorlar, onun yerine harç bedelini arttırıyorlar. devlet baba her türlü yolunda. En Uygun Konut Kredisi 

• DonKisot1 kullanıcısına yanıt

Kat irtifaklı eve kredi ön onayı nasıl cıktı anlamadım. Bildiğim kadarıyla kat mülkiyeti tapusu olmayan konuta kredi vermiyorlar.

Senet karşılığı asla ödeme yapmayın. Şüphelenmekte son derece haklısınız.

• içinde 7000 tl kiracılı küçükçekmecede 1+0 30 metrekare 350 bin liraya kaçırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavikıs -- 7 Ocak 2025; 22:18:9 >
  • maygar kullanıcısına yanıt

kat irtifaklı eve kredi çekilebilir. ödeme gücünüz varsa ikinci elde maksimum değer olan 2.5 milyon bile çekebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camokasahin -- 7 Ocak 2025; 22:54:9 >
  • sadomax S kullanıcısına yanıt
    Bu çalışanlar insanı öldürür. Bu gibi tipler yüzünden almak üzere olduğum evi kaçırdım zamanında...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jedirr J kullanıcısına yanıt
    Garantide oran nedir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mavikıs M kullanıcısına yanıt
    Hisseli tapuyu mu kaçırmasınlar yoksa sahibi misiniz evin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba şu an konut kredisi oranı ve masraf bakımından hangi banka mantıklı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _passenger_ -- 8 Ocak 2025; 13:0:38 >
  • mavikıs M kullanıcısına yanıt

Burası bir binanın ortak alanı olan bodrum katından çevirme tapusu olmayan bir yer olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayyildiz01 -- 8 Ocak 2025; 16:14:43 >
  • The-T T kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim hocam bende emlakçı arkadasa aynısını söyledim artık bakalım nasip

• Litityum kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam bende girmeyeceğim zaten beklemek istemiyorsa evi başkasına satar nasip kısmet bakalim artık

• maygar kullanıcısına yanıt

Hocam kat irtifakı veya kat mülkiyeti banka için bir anlam ifade etmez her iki durumda da kredi kullandırılır

• Ayyildiz01 A kullanıcısına yanıt

ne olursa olsun hisseli tapu varsa

ne olacaktı yani adamlar 30 metre kare içi sıfır yeri bedava mı verecekti ?

burayı ev gibi değilde otel odası gibi düşünün

bugün en kötü otel odasıında günlük 1000 tlye kalsan ayda 30 bin ödersin ve karşılığı yok

burası 4 yılda 48 ayda paranı amorti ediyosun

önemli olan hisselide olsa tapu var mı yok mu tapu hiç yoksa alınmaz tabi

ama arsa tapusu varsa kaçmaz

• Mehmet simsek ilk evını alacaklara müjde dedi. Takip edin

• Z13 Z kullanıcısına yanıt

inşAllah bu sefer işleri ayrı dahil ederler, saçma şekilde eşimin evi var diye ben başvuru yapamıyorum

• murattekno kullanıcısına yanıt

Çok kuvvetle muhtemel eşleri de dahil ederler, bu yüzden mümkünse evi satın. Bence kampanya daha ziyada limitlerin yükseltimesi ve efektif faize etki edecek çeşitli indimler olacaktır diye düşünüyorum.

•  En Uygun Konut Kredisi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • murattekno kullanıcısına yanıt

Neden seviniyorsunuz ki hocam demin fiyatlara baktım şimdiden millet 1-2 milyon eklemiş fiyatlara ayrıca oranlar ne kadar düşebilir ki oranların düştüğünün 2-3 katını şimdiden koydu belki de satanlar bence böyle kampanyalar yapmayıp duyumlar çıkarmasalar evler zamanla alınabilir fiyatlara gelecek şu an ki krediler ile he kredilerde ciddi bir indirim olacak 1 küsürlere inecekse ilk evi alanlara başka ama bence olmaz şu an 2.75 se atıyorum 2.5 civarına inse şu üzerine kayan ev sahipleri yüzünden yine almamız zor

• gaddar075 kullanıcısına yanıt

Burda bir mantık hatası yok mu neden 1.5 çekilsin o zaman

• 
Sayfa: önceki 16911692169316941695
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.