Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1428. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Alastair JR , Yamanimo , E.T.01 , E.T.01 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil1 Android
5 sn
36.213
Cevap
1.138
Favori
3.542.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 14261427142814291430
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu uzatıyor gibi oluyorum ama :) peki çekilecek krediyi ekspertiz bedeli belirliyor değil mi tapudaki satış bedelini düşük gösterip ekspertiz bedeline göre yüksek kredi çekebilme şansımız var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

Bir kaç sorum var, amcamdan ev satın alacağım kiracısı var, ödememin kalan 250bin TL için konut kredisi çekmek istiyorum, kredi çıkar mı ? Bir kaç banka sordum konut kredisi veremeyeceklerini söylediler sizce bu doğru mu? Tanıdığım biri bana kredi vermek istemedikleri için böyle söylemişlerdir dedi anlamadım. Vakıf katılım 1.79dan kredi verebileceğini söyledi ama kesin olmadığı belirtti. Konu hakkında bilgisi, deneyimi olan varsa ve bilgilendirirse çok memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, şu anda Enpara kredi kartı kullanıyorum.

İleride konut kredisi çekme düşüncelerim var. Bunun için şimdiden kullanmaya başlayacağım avantajlı bir banka var mı? Yoksa kredi notum yüksek olsa her bankadan rahat kredi alabilir miyim?

• Bugun akbank a gittim 1.79 kredi icin, cuma sonmus haftaya oran 1.99 olacak dediler.
    Simdi basvursam bile eksperin gitmesin onaylarin alinmasi yetismez dediler.
    Baska en uygun kredi veren banka hangisidir acaba?
    Devlet bankasi cok az veriyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sailor24 S kullanıcısına yanıt
    Bende bugün şubedeydim bana böyle kesin bir bilgi vermediler. Sadece söylenti var yükselebilir dediler.

• Wiperagain kullanıcısına yanıt
    Hocam 2.subeye sordum onlar da bitiyor dediler 1.99 da kullanmis olursun dediler. Yine sureci baslatsam 1.79 olursa kullansam olmazsa da iptal etsem diye dusunuyorum.
    Kismet tam da ev bulmusken.

Ben kullandım riski gözü alıyorum dedim. En fazla 4.800 eksper ücretinden oluruz. Sende kullan bence.

• Wiperagain kullanıcısına yanıt
    Bugun vakifkatilim ve turkiyefinansa ugradim, bilgi olsun diye buraya da yazayim, turkiyefinans 1.93 den veriyor, vakifkatilim 2 ustu dedi ama haftaya kampanya olabilir kesin degil dedi. Yarin da birkac banka daha gezerim.

Güncellenecek oran 1.84 olarak bilgi almıştım. Ayın kalan kısmında işlemlerin yetişmesi mümkün olmadığından 1.79'dan kredi kullanımının sona erdiği hususunda verilen bilgiler aynı.

• Bugün akbanka 1.79 için başvuracakken bitti bilgisi aldım yeni oran 1.99 olmuş :(

Yani yarın exper sürecini başlatsam bile 1 hafta sürecek ve bu cuma sonrası 1.99 olacağı için treni kaçırmış oluyorum.. yıkıldım..

Şimdi ne yapmak lazım ? yine exper sürecini başlatalım mı belki haftayaindirim olur ?

Yoksa turkiyefinans 1.93 diyen arkadaş var yukarda, ordan mı devam edelim. ?

tutar 1m300 bin.

• edwin E kullanıcısına yanıt
    Önceki mesajlarda İş Bankasının da 1.98 oranla ıvır zıvır masraflarla ve prosedürlerle uğraştırmadan kredi kullandırdığı bilgisini verenler vardı.

• Akbank 1.79 trenine son anda binen arkadaşlara hayırlı olmasını ve ödeme kolaylıkları nasip olmasını diliyorum. Treni kaçıran arkadaşlar da dilerim en kısa sürede gönüllerine göre bir ev ve ödeme planı bulup bu sıkıntılı süreci tamamlarlar.

• bende şimdi gittim Akbank'a şuan için 1,79 dedi fakat cuma günü değişebilir dedi kredi onaylanması 2 hafta sürer yeni orandan kullanmış olursun dedi pazartesi gidip tekrar denemek daha mantıklı oranı görüp başvurcam

• Selamlar,

Bu krediler ne kadara kadar veriliyor bilginiz var mı? Yani 2 Milyon TL kredi çekebilir miyim ?

Teşekkürler

• inanc_87 İ kullanıcısına yanıt

ben expertiz ücretini yatırıp bugün başvuruyu yaptım. eğer önümüzdeki hafta 1.99 altı bir fiyat gelmezse türkiye finanstan 1.93 kredi kullanacağım ve yeniden expere başvuracağım.

ptesiyi beklememe sebebim ise, 30 marta kadar başvuru yapmış olanlara belki indirimli oran verirler diye düşünüyorum. Vermezlerse de exper ücretini çöpe atmış olacagım.

• edwin E kullanıcısına yanıt
    Bende dün başvurdum bugün eksper ücretini yatırdım. Bende aynı düşüncedeyim eğer faiz artmazsa veya düşük oranda artarsa devam edeceğim, 1.99 olursa eksper ücretini çöpe atıp alternatiflere yöneleceğim. Ortada kesin artacak diye bir ifade kullanan yok. Artabilir yönünde ifade var.

• delicoder D kullanıcısına yanıt

Hangi krediden bahsediyorsunuz hocam? Ödeme gücünüz ve bunu kanıtlar gelir belgeniz var ise pek tabi konut kredisi çekebilirsiniz ama hangi krediyi sordunuz?

• nofear_61 kullanıcısına yanıt

Selamlar,

Herhangi bir konut kredisi çekmek konusunda bu Akbank ve ya diğer bankalardan olabilir. Ödeme gücüm ve kanıtlar belgelerim mevcut. Henüz ev araştırma aşmasındayım o yüzden direk bankalara soramıyorum. Seçim öncesi kredi çekmek istiyorum. Aramızda en yüksek kredi ne kadar alan oldu ? Benim yaptığım araştırmalarda en fazla 1-1.5 M rakamını duydum.

Teşekkürler

Akbank 5m a kadar eksper degeri olan evlerin %50 si kadar kullandiriyor, 5m ustu evlerde 2.5m max veriyor.
    Turkiye finans da 2 veya 2.5m kadar veriyor 1.93 den, digerleri orani yuksek oldugu icin sormadiydim.
    Ancak vakif katilimdaki eleman haftaya kampanya olabilir net degil dedi ona takildim, insallah dusuk oran bir kampanya cikar da faydalaniriz.

Özel bankalardan ikinci el veya sıfır bir ev için expertiz değerinin %60ına kadar kredi çekebilirsiniz. Haricinde devlet bankalarında sıfır olmak ve sizin de bazı koşulları sağlamanız kaydıyla 0.99 ve 0.69 oranlı krediler mevcut. Haricinde kampanyasız devlet bankalarından kredi çekemezsiniz çünkü limit var.

Çekilen kredilerin 1-1.5 milyon bandında olmasının sebebi ödeme tutarı, o sebeple burada size ödeme gücü dememdeki kasıt internette 2 milyonluk bir kredinin teoride daha düşük taksitlerle çekilebildiği görünse de uygulamada 10 yıl boyunca sabit 40-45 bin arası bir taksit ödemeniz gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 14261427142814291430
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.