< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
En Uygun Konut Kredisi (1430. sayfa)

-
-
Ekspertiz değerinin %60ı %50si değil ama ekspere 1.2 milyona alıyorum der, şansınızı denersiniz. Genelde soruyor zaten ne kadar çekeceksin, ne kadara anlaştın diye ona göre bir tık altını yazıyorlar. 1 milyon ekspertiz çıkma olasılığı varsa zaten 1.2 milyon da çıkabilir öyle düşünün. Çok uçup kaçmamak da lazım tabi bölgede emsal evler 1 milyon iken 1.5-2 milyona alıyorum bu evi de denilmez.
-
-
Bu limitler 1 ay oldu arttırıldı ama uygulama hala eski sistem üzerinden devam ediyor. Bankaya gidip teyit edebilirsiniz. Ekspertizin %60ına kadar vereceklerdir.
-
Akbank 'dan haber var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dun subedeydim ptesi icin bilgi yok dediler, kampanya olursa bizde ptesi gorecez onceden soylemiyorlar dediler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Akbank belli oldu mu?
Ben geçen hafta başvurmuştum salı günü. Halen artış olduğuna ilişkin bilgi gelmedi müşteri temsilcisinden. Bu saatten sonra artış olsa dahi etik olarak beni etkilememesi lazım. Tabi banka ne yapar bilinmez.
şimdi görüştüm akbankla 1,84 olmuş yeni oran emlakçı anlaşmalı olarak
-
Hocam aksigortayi telefonla aradım ama buradan iptal olmaz şubenizle görüşün falan dedi , konut sigortası iptali için şube olmadan başka bir yolu var mı acaba
Onlarda kamu bankalarının uyguladıkları caydırma yöntemini uygulamaya başlamışlar. Sigorta yapılalı kaç gün oldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet. 1 hafta önce belirttiğim gibi emlakçı yönlendirmeli KHS+Konut Sigortalı kredi faiz oranı 1.84. Sadece konut sigortalı olursa faiz oranı 1.92. Sigortasız olursa faiz oranı 2.07quote:
Orijinalden alıntı: inanc_87şimdi görüştüm akbankla 1,84 olmuş yeni oran emlakçı anlaşmalı olarak
Arkadaşlar 2. El konut kredisi kullanıyorum 700.000 tl Akbanktan. Yalnız Akbank satıcıya ödeyeceğim geri kalan tutar olan 1.500.000 tlyi de Akbanktak açmış oldukları hesaba atmamı söylediler. Satıcıya da o şubeden hesap açıp o şekilde hepsini aktaracaklarmis. Yalnız kafama takılan biz tapudayken bu kadar para transferi mobilden olmuyor sanırım. Nasıl yapabiliriz? Adam parayı almadım imza atmam der mi? Tamam 700.000 TL'lik kısmı garanti der ona dert etmez de. 1.500.000 TL'lik kısım beni sıkıntıya sokuyor. Bir de açıklama kısmına falan bir şey yazmasi gerekiyor mu görevlinin? Biraz fikrinize ihtiyacım var. Şuan param yapı kredide adamın da yapı'da hesabı varmış. Oradan kendim mi yapsam açıklamaya yazsam da?
Hocam akbanka 100 daha koy 800 orda olsun kalan 700 u tapuda havale yaparsin yapi krediden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sailor24 -- 4 Nisan 2023; 7:3:35 >
Ev 2200 tl, 700 krediye 100 koysam geriye kalan 1400'ü banka mobil uygulamadan göndermeme izin vermiyor ancak bankadan adama da hesap açarak. (1 milyon ve üzeri eftleri sadece bankadan yapabilecegimi söylemişti yapı kredi)quote:
Orijinalden alıntı: sailor24
Hocam akbanka 100 daha koy 800 orda olsun kalan 700 u tapuda havale yaparsin yapi krediden
2.250 ye 2.el bir ev beğendim.Yalnız ben bu enerji sınıfı olayını anlamadım.Peşinat olarak %50 mi yoksa %40 mı ödemem gerekiyor arkadaşlar? Onu nasıl öğreneceğim. Emlakçı da ev sahibi de bilmiyor.
-
Bankaya ne kalan tutardan bana da aynısını demişti ben senet yapacağız kalanı 1 ay sonra vereceğim diye sallamıştım. Hım mım etti peki dedi. Müşteri kredi çekiyor mahkum diye geçirebileceği kadar geçirmeye çalışıyor banka ve müşteri temsilcisi.
Kağıtta yazanlara bakmayın uygulamada olan şudur;
%60 kredi - %40 peşinat
Simdi kredi harici kismi da akbank a yatirirsak tapuda full ev tutarini gostermemiz gerekir sanirim.
Hocam emin misin? Çünkü %40 peşinat toparlayabiliyorum ama %50 imkansız.Boşuna eksper parası da vermek istemediğim için kararsız kalmıştım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X