Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1249. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
36.087
Cevap
1.130
Favori
3.527.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12471248124912501251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ufukta kredi kampanyası görünmüyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kronik Farenjit K kullanıcısına yanıt

Bu yıl zor artık seneye bekleyeceğiz, seçim öncesi bir umut beklenebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshwind

Bu yıl zor artık seneye bekleyeceğiz, seçim öncesi bir umut beklenebilir.

Tüh, en azından 0,99 felan olur diye bekliyordum.

Burası Türkiye, ümitsiz olmayın ama mevcut ekonomik durumda kredilerin indirilmesi çok olası görünmüyor. Yalnız hükümet inşaatçıları çok sever, bu yüzden bir bomba patlatırsa da şaşırmam yani. En olası zaman yine seçim öncesi görünüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FrankCostello kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim

• mevcut 0.99 faiz ile konut kredim var elime bi miktar para geçecek ara ödeme yapıp kredi vadesini düşürebilir miyim, mevcut 76 taksit var ödeme yapıp yeni vadeyi 36 ay yapsam yaparmı banka, eğer yaparsa yeni vade de 0.99 devam edermi faiz, yoksa güncel faiz oranlarından mı düzenler kalan taksitlerin faiz oranını

bilen varsa bilgi verebilir mi

• Sanırım %1-2 arası erken ödeme cezası ödeyerek vadenizi kısaltıp ödemelerinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz ama gerek yok bana sorarsanız. Krediyi ödeyeceğiniz miktarı farklı bir şekilde değerlendirin daha kârlı olur sizin için.

hocam teşekkür ederim, yani kalan taksitler yine 0.99 dan devam eder öyle değil mi,

• İşbankası sitesinden "​Kredinizi vadesi gelmeden tamamen kapatabilir ya da vadesi gelmemiş taksitinizi vade tarihinden önce ödeyebilirsiniz. Bu işlem üzerinden yasal sınırlar dahilinde, kredinin kapan vadesi 36 veya daha az ise kalan ana para üzerinden %1, 37 veya daha fazla ise %2 oranında Erken Ödeme Tazminatı tahsil edilir.​"

• Merhaba. Yaklaşık bir yıl önce Ziraat Bankasından konut kredisi kullandım. Ziraat Bankası konut sigortasının her yıl yenilenmesi konusunda ısrarcı oluyor. Acaba konut sigortasını yenilemezsem herhangi bir yaptırım olabilir mi? (Krediyi kullandıktan kısa bir süre sonra krediyle birlikte zorunlu tutulan iki adet otomatik fatura ödeme talimatını iptal ettirdim. Şube arayıp bu kredinin paket halinde satıldığını ve yeniden otomatik fatura talimatı vermezsem kredi oranının artabileceğini söyledi. Yasal olarak böyle bir şey yapabilirler mi?)

• techturch T kullanıcısına yanıt
    Şahsen ben olsam hem dask hem konut sigortasını muhakkak yaptırırım. Evde bir sıkıntı olsa en azından kafam rahat olur.

Dask zaten yaptıracağım. Ancak konut sigortasının gereksiz olduğunu düşünüyorum.

• techturch T kullanıcısına yanıt
    Evde klima bozulmuştu. Konut sigortası sayesinde 1300 TL'lik masraftan kurtulmuştum.

Zaten iptal etmiyorlar. Sizin de dediğiniz gibi belki işime yarar diye yenileyeceğim. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: FrankCostello

Evde klima bozulmuştu. Konut sigortası sayesinde 1300 TL'lik masraftan kurtulmuştum.

aylık ücretler ne kadar hocam ortalama?

• evet ediyor dostum devlet bankaları yapıyor ben de senin gibi düşünüyordum ama parayı 19:5 ten değerlendiriyorum yani krediyi döndürüyor mantıklı değil

• arkadaşlar devlet bu 2018- 2019 ve 2020(kısmen) yıllarında 0,98 ve 0,99 kampanyaları yaptı ama bu yıl pandemi ve enflasyon artan maliyetlerle, faiz,kur artışları sebebiyle faiz indirimi beklemek zor..

Çok elzem olmadıkça yani seçim olmadıkça 0,99 konut kredisi kampanyası imkansız bu yıl artık önümüzdeki yıla toparlamaya göre eser miktarda faiz indirimleri olursa ne ala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marto1 -- 26 Mayıs 2021; 9:45:38 >
  • marto1 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, bugün gidip sordum, 0,99 devam eder dediler, 0.99 a yapılandırma yaptığımda 61bin tl vurgun yapmıştım, son vurgunu da kalan Ana para 80bin, 40bin tl ara ödeme yapıp geri kalan 40bin i de 18 taksit e indirmeyi düşünüyorum, böylece 30bin tl lik son vurgunu da yapmak istiyorum, faize koymak bana yaramıyor, malımın haram kısmı demek ki daha helal kısmını geçmemiş

• kondoray kullanıcısına yanıt
    Ben senelik yaptırıyorum, 200 tl gibi birşey ödemiştim yanılmıyorsam

• Merhaba,

Vakıfbank kazandıran tarife iptali nasıl yapılıyor, hangi mail adresine mail atmak gerekiyor bilgisi olan, atıp sonuç alan var mı?

Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12471248124912501251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.