Şimdi Ara

En Uygun Konut Kredisi (1130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: edoan34 , udem1982 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
36.087
Cevap
1.129
Favori
3.527.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11281129113011311132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önemli bir konu bilen yazarsa iyi olur. Bunun masrafı yanında psikolojik sürecinde var ben 10 gündür bekliyorum satıcı vazgeçti diyelim bu süreçte beğendiğim çok ev satıldı gitti. Hadi yenisini bulduk aynı şeyi bir daha mı yaşayacağız? Halk bankası bu süreçte iyi sınav veremiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CanS C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için. Yarın gidip konuşayım banka ile. Arkadaş kredi başvurusu yaptı sırf ipotek yüzünden kredi reddedilirse çok kötü olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Smhylmz

1 gün sürdü hocam. İng en uygunu sanıyorum ama sartları falan var ben hızlı olsun dıye 0.99dan enparadan 65k 60 ay 1.04 ten garantiden 45 k cektim. Konut kredisi sisteme düşer puan düşer Vermezler falan diye acele ettim ama saçma bi telaş da olabilir benimki 😀
    Hocam surekli soru soruyorum da kusura bakma. Ben de enparadan basvuracagim. Yarin konut kredisi icin bankaya imzaya gidecegim. Sizce ihtiyac kredisine simdiden basvurayim mi yoksa konut kredisindeki islemlerimin tumunun bitmesini mi bekleyeyim?

Siz nasil yapmistiniz?

• Böck kullanıcısına yanıt
    Bankacı konut kredisi hesabına geçsin öyle başvur demişti bana son onay aşamasında sorun yaşarsın ne olur olmaz dedi. İmzaları tamamlayıp kredi hesabıma geçer geçmez çektim ihtiyacı da hiç sorun yaşamadım bu şekilde hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smhylmz

Bankacı konut kredisi hesabına geçsin öyle başvur demişti bana son onay aşamasında sorun yaşarsın ne olur olmaz dedi. İmzaları tamamlayıp kredi hesabıma geçer geçmez çektim ihtiyacı da hiç sorun yaşamadım bu şekilde hocam
    Peki ihtiyac kredisi kac gunde onaylandi?

• Böck kullanıcısına yanıt
    Enparada zaten krediler ön onaylı oluyor genelde 5dk sonra hesaptaydı, uygulamadan kontrol edin ne kadara kadar çekmenize izin verdiğine

• quote:

Orijinalden alıntı: Mojidozirikato

Sevgili gönül dostları,
    Bu süreçte ev alma hayalim hayal kırıklığı ilede olsa sona ermiştir.
    Süreç öyle üzücü ve yıpratıcı olsada benim için Allah ne yazarsa güzel o neyi silerse güzel diyerek sonlandırıyorum.Alnımıza alnınıza ne yazıldıysa o ötesine geçilmiyor.
    Halkbankasından Kredi Başvurusu yapacağımız gün şubede Covid-19 vakası görüldüğü için şube karantinaya alındı.Vakit kaybetmeyelim diye Ziraat Bankasına gittik orada da tarafımıza siz Kısa Çalışma Ödeneği aldığınız için meslek kriterimiz var buna uygun değilsiniz ayrıca son 180 gün sigorta priminiz eksik olma şartı bu kriterdeki meslek gruplarındaysanız geçerli ama sizin mesleğiniz uymuyor denildi.

Farklı bir bankaya gittiğimizde yeni bir konut kredisi girişi yaparsak red yersiniz sistemde giriş başvuru gözüküyor denildi. 3 hafta sonra yeniden bakalım denildi.

Müteahhit'te bu süreyi beklemeyeceğini ev için alıcı çıkarsa vereceğini belirtti haklı olarak.

Allah'tan hep hayırlısını istedim bizim içinde hayırlısı buymuş demek ki.

Exper süreçinde olan kredi aşamasında olan herkesin Allah yar ve yardımcısı olsun.
    Sağlık olsun hocam..

Her işte vardır bir hayır...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• berkenarjen B kullanıcısına yanıt
    Haklısınız nasipten ötesine geçilmiyor Allah razı olsun.

• Allah bunları bildiği gibi yapsın.kimse hükümetin bunu gariban vatandaş ev sahibi olsun diye çikarmadi.bankaya gittiğimizde kısa çalışma ödeneği gôzüküyor diye başvuru bile almıyorlar.iktidar bu kredi paketini zenginler ve büyük inşaat firmaları için çıkarmıştır.garibani düşünen yok.ama o sandık eninde sonunda önümüze gelecek.o zaman bunları hatirliyacağım.

• educationist E kullanıcısına yanıt
    hocam ben krediye imza attıktan yaklaşık 1 2 saat sonra randevu mesajı geldi.

• Hasener kullanıcısına yanıt
    Hangl banka hocam halkbank olmadigina emin gibiyimde

• Smhylmz kullanıcısına yanıt
    vakıfbank hocam.

Çok iyi benim ikinci gün oldu birşey yok ki bu hafta içinde gelse sevineceğim artık halkbankasından.

Mesajda randevu tarihi yazıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: educationist

Çok iyi benim ikinci gün oldu birşey yok ki bu hafta içinde gelse sevineceğim artık halkbankasından.

Mesajda randevu tarihi yazıyor mu?
    hayırlısı olsun hocam geç olsun güç olmasın. mesajda saat veya tarih yazmıyor satıcı ile birlikte kimlik vs. belgeleri tapuya ibraz edin diyor. bir de referans numarası veriyor girişte onu söylüyorsunuz görevliye. ben mesaj geldikten sonraki gün sabah gittim direk tapuya.

Hangi ilden kullandınız hocam?

• Eksperim. Normalde bize talep düştüğü an ararız. 2-3 gün içinde sonuçlanır.

15 yıldır bu sektördeyim ancak böyle yoğunluk görmedim. Üzerimde tam 30 adet iş var. 30 ulan 30. Bir kişi bir günde max. 2 iş aşırı zorlarsa 3 iş yazar. Geçen hafta gelen talepleri aramadım bile. Halkbank işi gelince ekstra öteliyorum. İnşallah kara listeye alırlar beni.

• Özel Bankalar ev değerinin %80’ini veriyormuş arkadaşlar sadece devlet bankaları şu an %90’ı veriyor.

• tsufulits kullanıcısına yanıt
    ankara bahçelievler şubesi hocam.

• Mojidozirikato kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç moralinizi bozmayın, biz de ayni süreçlerden geçtik. Çok üzüldük, evler kaçırdık, para birleştirip alamadık. Ama sonunda hayal ettiğimizden daha iyisi bir şekilde bize kısmet oldu. İnşallah sizin de öyle olur. Selamlar...

• Benim bankada kredi tutarı hesap hareketlerinde gözüküyor ama ana ekranda gözükmüyor bloke olduğu için galiba.kredi hariç miktar duyuyor ama kredi masrafları oradan çekildiği için azaldı sizin de aynıdır.

• 
Sayfa: önceki 11281129113011311132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.