Şimdi Ara

En ucuz sıfır araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba, 2.el de yaşadığım sorunlar beni çok yıprattı. Bende sıfır olsun dandik olsun diyerek yola çıktım ve en ucuz sıfır km araç bakıyorum. Dacia sandero nasıldır. Ben dış görünüşünü beğendim. Şuanki aracım palio 1.4 8v lpg li o yüzden sandero benim için lüx bile gelebilir. 38 42 arasında hangi modeller var alabileceğim. Ne bileyim bana fikir verin oturup konuşalım istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İbiza 1.0 75 hp reference 38 küsür ama tavsiye edilir mi tek artısı 0 olması

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bedaesoldier kullanıcısına yanıt
    1.2 tsi referance ibiza derim ben.dacia falan can güvenliği yok onlarda . İbizanın piyasası da iyi hem

• Tsi ibiza

• En ucuz sıfır araç dacia sandero 1.2 ambiance, 38 bin tl, ama 900 lira daha vererek ibiza 1.0 reference almak çok daha mantıklı, lpg taktırıp bedavaya gezersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 9 Eylül 2016; 21:32:20 >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ailemizde seat ibiza var ,şimdi 2 ibiza almak mantıklı olur mu sizce evde iki ibiza olsa ? Bu arada bizdeki 80hp olan ama bir türlü performanstan memnun değiliz 75 bg çok zorlamaz mı sizce ?

• İbiza ve sandero ama ben ibizayi tercih ederdim

• quote:

Orijinalden alıntı: bedaesoldier

Merhaba, ailemizde seat ibiza var ,şimdi 2 ibiza almak mantıklı olur mu sizce evde iki ibiza olsa ? Bu arada bizdeki 80hp olan ama bir türlü performanstan memnun değiliz 75 bg çok zorlamaz mı sizce ?

2 aynı araç olması garip bir durum değil bence, bütçenize göre alınabilecek en iyi araç sonuçta. 1.0 motoru önerme sebebim lpg taktırıp ekonomi yapmanız için, malum benzin fiyatları ortada. 1.0 75 hp yetmez derseniz, çok da km yapmıyorsanız 1.2 tsi olabilir tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 9 Eylül 2016; 21:55:20 >
  • 1.2 tsi ibzia hocam. aklin yolu 1.
  • 1.2 16v symbol touch + lpg

• 1.2 16v symbol touch + lpg

Edit : vetenes nickli arkadas kullaniyor daha fazla detayi alırsınız isterseniz.

• Hyundai i10

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bencede symbol + lpg .

• 1.2 75 bg az önce fulledlim 170 liraya 570 km yapmışım. 200 km full şehiriçi kalanı 100-120 arası kullandımafyondan selam

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Bana motor hakkında biraz bilgi berebilir misiniz ? Hatırlarsınız palio sayfasından 1.4 8v palio kullanıyorum. Bu motorun beni memnun ediceği kesin ama gidişi olsun devirlenmesi, gaz tepkileri nasıl ? Kronik bir sorunu var mı bu motorların?

Almışken iyisini almak istiyorum. Sıfır almak istiyorum o yüzden symbol düşünmüyorum, sandero i10, ibiza belki çok zorlarsam citroen celysee ( sitesinde 49 yazıyor ama telefonda 42 dediler anlamadım )

• benzinli citroen yerine 0.9 stepway düşünürdüm,dün sordum 43 dediler biraz pazarlık yapmak lazım.
    yada galericilerden 1.2 sembol touch versiyon 39 alınır bu da iyi.motoru palyodan zayıf ama az yakıyor ve daha yüksek hızlara çıkıyor.
    bu gün 800 km yaptım hiç yormadı bunların kliması muhteşem.

• Dacia alacaksan Ya logan mcv yada Sandero stepway bak.Düz Sandero çok yavan araba..

Ben olsam symbol veya i10 alirdim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Şuanda sıfır olarak sadece stepwey satılmıyor mu ? O düz dacialar eski kasa diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bedaesoldier

Herkese merhaba, 2.el de yaşadığım sorunlar beni çok yıprattı. Bende sıfır olsun dandik olsun diyerek yola çıktım ve en ucuz sıfır km araç bakıyorum. Dacia sandero nasıldır. Ben dış görünüşünü beğendim. Şuanki aracım palio 1.4 8v lpg li o yüzden sandero benim için lüx bile gelebilir. 38 42 arasında hangi modeller var alabileceğim. Ne bileyim bana fikir verin oturup konuşalım istiyorum.

En mantıklı seçim 1.2 tsi ibiza style paket. Şahsen 1.0 tsi 110hp dsg alirdim 52 k liraya. Arada ahım şahım bir fiyat farkı yok. Ancak ancak hem motor hem otm. vites farkı sizi kesinlikle memnun edecektir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.