Şimdi Ara

EN UCUZ KİTAP SİTELERİ HANGİLERİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuan İdefix ve Kitap Yurdunda indirim var.

D&R'da da vardı sanırım
  • Kitapyurdu. 25 lira üstünde kargoda bedeva.
  • D&R ve Kitapyurdu

• Genel olarak en uygunu d&r bunca senelik alışveriş mazime göre. En son alışveriş yaptığımda 25 tl üzeri kargo bedavaydı. Ayrıca 25 tl'yi geçmese bile kargo da 2.5 tl idi. Ayrıca kitaplar da oldukça indirimli ve uygun satılıyor. İnsanların idefix'i öve öve bitiremediği dönedme, idefix maksimum %18 indirim yaparken d&r ortalama %25 indirim yapıyordu ayrıca idefix 150 tl üstüne bedava kargo yaparken d&r 25 tl üzerine bedava kargoluyordu. d&r'ı tek geçerim bu konuda.
  • J. K. Rowling - Boş Koltuk (Ciltli) = (Etiket Fiyatı: 40,00) D&R 9,90 TL / İdefix 26,00 Tl / Kitapyurdu 32 TL
    Edgar Allan Poe - Bütün Hikayeleri - Tek Cilt = (Etiket Fiyatı: 75,00) D&R 56,49 TL / İdefix 45,00 TL / Kitapyurdu 60 TL

Yani hocam, bir site bütün kitaplarda uygun olmayabiliyor. Verdiğim örnek çok ufak bir örnek. Ancak yine de anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir umarım. Ben kitap alacağım zaman, alacağım kitapları diğer sitelerde de sepete ekler, karşılaştırma yapar öyle alırım. Bazen, Boş Koltukta olduğu gibi, büyük farklar çıksa da bazen üç beş liralık farklar çıkıyor.
  • Genel anlamda ucuz değil aslında ama D&R ve İdefix de dönemini yakaladığında çok ciddi indirimler ucuzluklar yakalayabilirsin. Hemen hemen her zamanda bir alanda indirimi olur bunların.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi ve Güncel Debrid Siteleri
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alacağım kitapları altı farklı sitede arattırdım ve en ucuzu kitapzen çıkmıştı. (Kitapzen ve ilknokta da olabilir ama kitapzen kesin vardı.)
    İnternetten kitap alacaksam kitapzenden alırım ama +25 durumunda kargo beleş olduğundan kitapyurduna da sıcak bakıyorum.

• Bu aralar idefix.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökkağan

Bu aralar idefix.

fiyatlar iyiymiş kargo ücreti ne kadar?

• Kampanyalar değişiyor sürekli.

Çok ucuz kitap almak için ise ucuzkital.com
  • kitapuyurdu çok fazla kampanyalar yapıyor. Sürekli takip edersen hangisinin iyi olduğunun anlarsın.
    Kitapyurdu diyorum :)
  • kitapyurdu ve idefix
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: Gökkağan

Bu aralar idefix.

fiyatlar iyiymiş kargo ücreti ne kadar?

50tl üstü ücretsiz.
  • hemenkitap.com bence diğer sitelere göre daha uygun
  • Ben alışverişimi d&r ve kitapyurdundan yaparım hangisi uygunsa onda sipariş ederim ama bu indirimleri takip ederken idenfix dikkatimi çekti neredeyse bütün kitaplarda 2-3 lira daha uygun.
    Ciddi anlamda moralim bozuldu çünkü 1 hafta önce kitapyurdundan 65 liralık kitap aldım sonra baktım ki idenfix de 60 liraya denk geliyor , İdenfix ile baya sorun yaşayan arkadaş vardı ondan hiç bulaşmıyorum ama böyle olursa sürekli sıkıntı yani sonuçta 5 lira haşırtlandım

Tavsiyesi olan arkadaş var mı?
  • Kesinlikle Kitapyurdu.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.