Bildirim
En Güvenilir ve En Ucuz Alışveriş Siteleri
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
fotozeynep.com -
quote:
Orijinalden alıntı: sycromp
http://www.cazipshop.com/
http://www.fotografium.com/
Geçen yaz Cazipshop'tan paralel ithalat 650D body almıştım. Pil yan sanayi çıktı. Tabi ben çok sonradan farkına vardım. Pilin üzerindeki yazıları parmağımla ovuşturduğumda rahatlıkla siliniyordu. Makine alırken dikkat edin özellikle eurasia garantili alın derim ben.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
fotografium hem fiyat hem de ticari ahlak olarak hiç düşünmeden tavsiye edebileceğim bir site. -
Hocam fotoğrafium dan taksitli alışveriş yapılacağı zaman kredi kart şifresini felan onlara vermek gerekiyormuş, içime şüphe düştü taksitli almanın başka bir yolu yok mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben şifre vermedim hiçbir zaman.sitede canlı destek var bence bir daha sorun.ben en son aldığım cihazda yarısını havale yaptım kalan kısmınıda hediye çeki aldım kredi kartına taksitle şifre istenmedi benden.sizin kartınızla alakalı bir durum olabilir belkide.bir sorun isterseniz. -
Tamam bir sorayım , teşekkürler -
ilk defa sizden duydum böle cazip.le ilgili sorunu daha önce ne karşılaştım ne de duydum açıkcası -
quote:
ilk defa sizden duydum böle cazip.le ilgili sorunu daha önce ne karşılaştım ne de duydum açıkcası
Ben de güvenmiştim. Gerçekten yakıştıramadım.
Peki sonrasın da nldu ?
quote:
Peki sonrasın da nldu ?
Makineyi aldığım ilk ayın sonunda pilin performansından şüphelendiğim için mesaj attım firmaya sorundan bahsettim. Onlar da kutu içinden çıkan bütün ürünler orijinaldir dediler. Performansı geçtim artı olarak makinede 3 çubuk gösterirken 2'ye indikten 15 dk sonra falan pil 1'e iniyordu ve 5 dk içinde pil bitiyordu. Bazende makineye taktığımda bitik pil 2 çubuk gösteriyordu. Nokia telefonlardaki ölü batarya durumunun aynısıydı. Başkalarına sorduğumda dolu pil ile 800 tane çeken bile vardı. Benim pil ise en fazla 500 tane çekmişti. Ben geçen gün test ettim bir saat içinde 350 tane flaşsız çekebildim. Yani gittikçe pilin performansı da düştü. Geçenlerde kontrol ettim pilin üzerindeki yazılar parmağımla ovuşturduğumda rahatlıkla siliniyor. Orijinal üründe hiç böyle bir durum olur mu düşün artık. Makinenin garantisi devam ediyor ama ben şimdi üniversite okuduğum şehirdeyim. Belgeler memlekette. Hakkımı helal etmiyorum. 150 liralık orijinal pil koyacaklarına 10-20 liralık markasız çakma LP-E8 bataryayı orijinal diye yutturdular. Bir daha asla paralel ithalata bulaşmam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu da ders olsun artık
quote:
Orijinalden alıntı: KeskinTr
Hocam fotoğrafium dan taksitli alışveriş yapılacağı zaman kredi kart şifresini felan onlara vermek gerekiyormuş, içime şüphe düştü taksitli almanın başka bir yolu yok mu?
selamlar,
sorum herkese,
varmı böyle bir uygulama?kredi kartının şifresi istenirse verilmemesi gerekir.yanlış mı biliyorum.
yoksa fotografıum un uygulaması mı böyle?
eğer öyle ise hiç hoş olmaz.
bu şekilde alış-veriş normal midir? böyle olaya başka denk gelen var mı? cevaplanırsa sevinirim -
quote:
Orijinalden alıntı: alp ER can
quote:
selamlar,
sorum herkese,
varmı böyle bir uygulama?kredi kartının şifresi istenirse verilmemesi gerekir.yanlış mı biliyorum.
yoksa fotografıum un uygulaması mı böyle?
eğer öyle ise hiç hoş olmaz.
bu şekilde alış-veriş normal midir? böyle olaya başka denk gelen var mı? cevaplanırsa sevinirim
bir yanlışlık olabilir mi? hiç bir sanal pos kart şifresi istemez, kart numarası, tarih ve ccv yeterlidir, şifre ancak gerçek pos kullanılacağı zaman istenir o da pos cihazı başında olur, eminim bir yanlış anlaşılma oldu zira fotoğrafium firmasını, sahiplerini çok yakın tanırım, işini düzgün yapan firmalar arasındadır, kendileri ile sürekli olarak karşılıklı alışverişlerimiz oluyor
-
yoktur öyle birşey
bana da tuhaf gelmişti.olmaması gerekirdi böyle uygulama güven vermez alıcıya.
fotografıuma da herkes güvendiğine göre ifade eden KeskinTr bir daha geri dönüş yapmamış.
keşke biraz daha neler olduğunu ya da yanlış anlamış olacağını yazabilseydi buraya.
teşekkürler -
Bakamadığım için özür dilerim, biraz yoğunum bu aralar
fotografium sitesinde canlı destekten bir yetkili ile görüşmüştüm o bana bunları söyledi, kredi kartı şifresini vermem gerektiğini eğer güven söz konusu olursa referanslarına bakmam gerektiğini söyledi. İsmini tam hatırlamıyorum fakat barış olması lazım
Şöyle bir durum var. Fotografium site üzerinden sadece belli kartlara taksit uygulayabiliyor. O belli kartlardan birine sahip değilsen, mesela bende Hsbc Advantage vardı, ve taksit yaptırmak istersen mail order yoluyla alışveriş yapmanız gerekiyor. Yada ordaki arkadaşlardan birine telefonda kart bilgilerini vererek yapabiliyorsunuz. Ben mail order yoluyla almıştım. Bu şekilde yaparsanız belirttiğiniz tutar dışında herhangi bir harcama yapamazlar. Yapsalarda mahkeme yoluyla daha fazlasını geri alırsınız.
Kart şifresini istememişlerdir orada bir yanlış anlaşılma olmuş bence. Kart olmadan kart şifresi bir işe yaramaz . Ama onun dışında kart numarası, Son kullanma tarihi ve arkadaki 3haneli cvc kodunu istiyorlar.
quote:
Bakamadığım için özür dilerim, biraz yoğunum bu aralar
fotografium sitesinde canlı destekten bir yetkili ile görüşmüştüm o bana bunları söyledi, kredi kartı şifresini vermem gerektiğini eğer güven söz konusu olursa referanslarına bakmam gerektiğini söyledi. İsmini tam hatırlamıyorum fakat barış olması lazım
neticede kart şifresini verdiğinizi anladım.şifre verilmeden işlem yapılması mümkün değil miymiş?
@pandorria
KeskinTr arkadaşımız hala kart şifresini istediklerini yazmış.senin yazdıklarınsa istenmemesi yönünde.doğrusu da bu olması lazım.
şimdi tam yeri gelmişken site üzerinde ismi geçmeyen kredi kartı ile alışveriş yapma aşamaları nelerdir,tam olarak ne istiyorlar.?
ya da kısmen peşin kısmen kartla alışveriş mümkün mü?
birde vatanbilgisayarda siteden alışveriş yaparken kart bilgilerini ,alacağımız ürünü ve adresi falan yazıp geçici şifre yollayarak işlemi tamamlıyorduk.tek kullanımlık şifre ve bir dakika içinde işlem yapılmazsa şifre geçersiz oluyordu.bu da biraz güvenli geliyordu.aynı durumların hangileri var fotografıum üzerinden yapacağımız alışverişlerde?
ya da bilen bir güzel tarif etsin fotografıum üzerinden alışverişi , sitede ismi geçen ve geçmeyen karlar için.
kolay gelsin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X