< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
en ucuz iss 2025 tavsiyeler gelsin (2. sayfa)

-
-
Bilgim kadarıyla ayrılırken skntı oluyor mus bende bı ara duusundum ııyce arstrıp almak lazım kablımet sayfasına bakın forumdaki yoksa en sacma durum ttnet altyapı fırmalar ttnet daha ucuza 1000 mps uygun fıyat tan verıyolar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dahil değil, 70 TL modem kira ücreti alıyorlar.
Piyasadaki bütün firmalar modem kira ücreti alıyorlar.
Almayanların da fiyatları yüksek oluyor.
Netgsm internete geçerseniz İlk ay faruranızı indirimsiz ödüyorsunuz.
2. Aydan itibaren ayda 40 TL indiriminiz faturadan düşmeye başlar, 339-40=299 TL ödersiniz.
Başka kişi ya da kişileri Netgsm internete kendi referansınız ile yeni abone olarak getirebilirseniz onlardan da her getirdiğiniz abone başına karşılıklı olarak 6 ay boyunca ayda 40'ar TL indirim kazanıyorsunuz.
Referans olmanın sınırı yok.
indirimler toplamınız ödeme tutarınızdan fazla olursa o ay'ı ücretsiz kullanırsınız.
Ben de ilk farutamı indirimsiz ödedim.
2.ay faturamı indirimli olarak ödedim, birden falza kişiye referans olduğum için çok daha düşük bir ödeme yaptım.
Netgsm internette 3. Ayıma gireceğim, ( son ödeme tarihi 20 nisan) 10 nisandaki faruramda, belki de hiçbir ücret ödememeyeceğim.
İndirimlerin geçerli olması için referans olan ile referansı kullanan kişilerin, faturalarını, fatura kesim tarihinden itibaren 10 günlük süre içinde karşılıklı olarak düzenli ödemeleri gerekiyor.
İndirimler her yeni ayda faturalar düzenli ödendikçe aktif oluyor.
Örnek olarak diyelim ki Netgsm internet kullanan bir kişinin referans kodu ile Netgsm internete geçtiniz, daha sonra kendi referans kodunuz ile 7 kişiyi 1-2-3 aylık süre içinde yeni abone yaptınız.
Bu kişilerle beraber faturanızı 8x40=320 TL indirimli olarak ödersiniz fakat modem ücreti indirim kapsamında değil.
Modem ücretini alan altyapı sahibi olan Türk telekomdur.
Türk Telekom altyapısını kiralayan firmalar bu modem kira ücretini de Türk Telekoma ödüyorlar, ben o şekilde biliyorum
Netgsm internete geçmek isterseniz tavsiye ederim, altyapınız fiber olduğundan pek bir sorun yaşamazsınız.
Sorun yaşayanlar genelde VDSL bakır kablo altyapı kullananlar oluyor.
Benim de altyapım VDSL ama Max almam gereken hızları alabiliyorum.
Müşteteri hizmetlerini arayınca ulaşılabiliyor, ilgililer.
Ben de yaklaşık 2 ay önce Türknetten Netgsm internete geçtim.
Türknete VDSL 100/20 mbps için 499 TL vermek mantıklı değildi.
Altyapınız sağlamsa çok para vermenize gerek yok indirimli kullanın.
Ben VDSL altyapıda bile fiyat/performans olarak çok memnunum.
Başka firmalarda var gigaspeed 3 aylık fiyatı 289,90 TL, modem kira ücreti 50 TL, referans koduyla indirimleri yok.
Ya gigaspeed internete 3 aylık geçin
ya da nstgsm internete geçip, referans kodunuzu paylaşarak, farklı kişi/kişileri yeni abone yapıp indirimli olarak kullanın karar sizin.
Az önce gigaspeed internet sayfasına baktım 3 aylık fiyatı kaldırmışlar, şu anda 100/20 megabit fiber 320 TL olarak güncellenmiş.
Nisan ayı olduğu için fiyat değişmiş, o fiyat Mart ayının sonuna kadar geçerliymiş.
Aynı şekilde netinternet'te birkaç gün önce 1 yıllık sabit fiyat 379 TL'ydi şimdi 479 TL olmuş
Gıbırnet sitesindeki fiyatlar güncellenmemiş, ordaki fiyatlarda 100/20 VDSL fiber aylık 320 TL, ref koduyla 20 TL aylık indirim ve 50 TL modem kira ücreti yazıyor.
Bu fiyatlar Mart ayı sonuna kadar geçerliymiş, yeni fiyat olarak bir şey yazmıyor halen önceki kampanya fiyatı yazıyor, öğrenmek için arayıp sormak lazım.
Çoğu firma Mart ayının sonuna kadar geçerli 3ay-6ay-1yıllık kampanyalar yapmışlardı, nisan ayında fiyatlar güncellendi ve indirimsiz hallerine döndüler, bu bilgileri de yeni öğrendim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 2 Nisan 2025; 18:39:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
şuan 35lik fiber fixnetde referans koduyla 280 tl öduyordum.şimdi 450 tl oldu
yine 35 den devam etmek istiyorum.gigasped ön odemeli oldugundan düşünmüyorum
baktiklarim arasindan
gıbırnet 350 tl
netspeed 340 tl -3 ay
netgsm 360 tl -(100 megabit)
bu fiyatlar referans indirimli ve model dahil
netspeed daha once kullandim memnun kaldim
gibirnetde kullandjm memnun kalmadim diye hatirliyorum tam emin degilim
O zaman ya netspeed ya da Netgsm internete geçebilirsiniz.
35 megabit kullanmanızın sebebi, altyapınız 35 megabit hızdan fazlasını kaldırmıyor mu, kaldırıyor da fiyatı uygun ve kullanımınız için yeterli diye mi
Bana göre 1 temmuzdan itibaren tüm firmalar zam yapacak, siz şimdi zam gelmeden bu 2 firmadan birine geçin,
3 ay sonra yeniden başka bir firmaya geçebilirsiniz.
Ben 10 şubat 2025 tarihinden beri Netgsmdeyim altyapı Türk Telekomun, 100 megabit VDSL hız için Türknete 499 TL ödemek mantıklı değildi
Türknete de comnet mağduru olarak geçmiştim.
Yani uzun lafın kısası günümüzde artık çoğu kişi taahhütsüz internet kullanıyor, böyle olunca da enflansyon durumuna göre 6 ay da ya da yılda bir fiyatlara zam geliyor, artık ev internetini de faturasız cep tlf hattı gibi kullanıyoruz hangisi uygunsa daldan dala atlıyoruz.
Yıllık veya daha uzun süreli tahhütlü ev interneti alsak fiyatı pahalı oluyor, ucuz diye başka firmalara gitsek onlar da altyapı firması, port kiralama ücretlerine zam yaparsa onlar da bize yansıtıyorlar.
Ben 2 aydır Netgsm internet kullanıyorum DNS ayarı ile yasaklı sitelere girebiliyorum fiyat performans olarak çok memnunum.
Tahmin olarak 1 temmuzda fiyatlara bütün firmalar 100 TL zam yaparlar diye düşünüyorum.
Ref kodu lazım olursa veya aklınıza takılan herhangi bir soru olursa bana mesaj atabilirsiniz iyi akşamlar
-
Kendin pişir kendin ye gibi. Kafadan kopartan sorular, kafadan kopartan tavsiyeler. Enterhasan.
12 ay sonra edevletten kapattırırsın direkt neden sorun oluyor ki?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sıkıntıyı çıkaran Kablonet, heralde oraya giriş var çıkış yok gibi bir şey var normalde kanunen böyle bir şey yapmaya hakları yok. Bundan 15 yıl falan önce koçnet kullanıyorduk iptal etmemek için bin dereden su getirtmişlerdi, yok fax çekin, fax bize ulaşmadı yok bilmem ne bir ton angarya, edevletten abonelikler artık daha kolay feshedilebiliyor doğrudur fakat internet hattını kapatıp portunu iptal ederse, bu defa sıfırdan kurulum yapmak zorunda kalır ve 800-900 TL ilk kurulum ücreti adı altında port tahsis, KDV ÖTV öder.
Eğer ev/iş internetini kullanmaya devam edecekse kapatıp iptal etmek yerine ya bir süreliğine hattını dondurur ya da uygun bir internet servis sağlayıcısına geçiş yapar ki bu adım daha mantıklı olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 2 Nisan 2025; 23:22:20 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim bahsettiğim kampanya zaten fiber internet içindi, eve kadar fiber tüm dairelere çekildiği için port kaybı vs gibi dert tasa olmuyor aslında
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anladım, 2018-2021 tarihleri arasında Turkcell Superonline fiber kullanmıştım, doğru haklısınız.
Şimdi farklı bir adreste altyapı olarak VDSL kullandığım için kafa vdsl'de kaldı. Fiberi de unuttuk valla
normalde fiber altyapi 100 megabite kadar destekliyor.daha once 16 megabit vdsl kullaniyordum.tek kullanici oldugumdan yetiyor gibi gözukuyor.youtube videolarini laptopta yüksek cözünürlükte izlerken takilma oluyor.bu hizdan mi yoksa yoksa başka sebep mi bilmiyorum.indirme falan yapmiyorum oyunda oynamiyorum
yasakli sitelere giriste dns smart tvde işe yariyor mu.ben lg kullaniyorum webos
YouTube Twitter Instagram Tiktok vb uygulamalarda donma takılma kısıtlama olmuyor
DNS ayarı ile yasaklı sitelere girilebiliyor
Akıllı Tv'de denemedim ama telefon ve bilgisayarda oluyorsa Tv'de de olması lazım.
Ben de smart TV değil android TV var WiFi gelişmiş ayarlar kısmından statik DHCP ve DNS ayarı yaparak girilir telefon ve laptop PC de yaptığımız gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 3 Nisan 2025; 13:22:11 >
android tvde olur.benim kullandigim webos.işletim sistemi farkli.dns numaralarini yazabilirnisin denemek istiyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: rockerman21
Kullandığım TV smart TV diye geçiyor fakat içine dosya olarak googleplay haricinde uygulama apkları atınca kuruluma izin veriyor, smart görünümlü android TV gibi bir alet
Az önce baktım bendeki android Tv'de DNS ayarı yapılamıyor, sizin Tv'de DNS ayarı yapılabiliyorsa aşağıdaki DNS numaralarını deneyebilirsiniz.
(Markası strong diye alt sınıf bir TV)
Ben telefonda ve pc'de bu DNS numaralarını kullanıyorum.
Modem arayüzünde dns ayarını yapınca diğer cihazlardan da yasaklı sitelere girebiliyorum.
Az önce kendi televizyonumdan denedim yasaklı sitelere girdi DNS ayarı yapmaya gerek kalmadı.
Telefondaki DNS ayarını da kaldırdım yine de yasaklı sitelere giriş yapılabiliyor.ben bu dns yi daha önce kullaniyordum.kaybetniştim.modem icersinden tekrar ekledim.telefon pc den yasakli sitelere giriş yaptim.yalniz tv den de internet tarayicidan giriş yapiyor.fakat flash desteklenmiyor uyarisi çıktigindan video oynatilmiyor.çözümü varmi bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Başka dnsleri de deneyebilirsiniz,
https://www.inetmar.com/blog/en-hizli-dns-sunuculari-2025-guncel-liste/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 3 Nisan 2025; 23:49:28 >
-
Efsanet
35 megabit 325 tl
model dahil
sizce geçiş yapilir mi.kullanan varmi?
Şimdilik fiyatı iyi görünüyor, kullananlar varsa cevap verebilirler.
1 temmuzdan itibaren tüm firmalar zam yapacak diye tahmin ediyorum
Bu bahsettiğiniz fiyatlar sanırım 3 ay için geçerli, haziran sonuna kadar.
Yeni zamlar geldiğinde bu defa daha uygun fiyatlı bir firmaya geçmek gerekebilir.
Sitelerinde 18/012025 ile 01/07/2025 arasında bu kampanya geçerlidir yazıyor.
Comnetten mağdur olduktan sonra bu firmaya başvuru yapmıştım, abonelik sözleşmesinin çıktısını imzalayıp vermek gerekiyordu, ( E-devlet üzerinden sözleşme yoktu o zamanlar, şimdi değişmiş mi bilmiyorum) sonra Netgsm internete geçtim, Whatsapp üzerinden iletişim kuruyorlar genelde, bana Whatsapptan firma yetkilisi mesaj yollamıştı başvurunuz eksik kaldı falan diye ben de başka bir firmaya geçtim dedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 4 Nisan 2025; 14:53:12 >
-
dün gece 23 civari mt yi aradim hemen dönüş yaptilar
biz arayinca direm niye cevap vermiyorlar orasi ilginç
telekom zam yaptiktan 1 ay sonra kendilerinin zamn yaptiklarini söyledi.bazi firmalarin müsteri hizmetleri aksam 17-18 den sonra cevap da vermiyorlar.sizin yaşadiğiniz benzer durumla bende netbone ye geciş yapmak istedigimde olmuştu.vazgecip fixnete başvurmuştum.
Kendi internet sitelerinde yazan fiyat güncel değil mi, güncelse en azından 3 aylığına geçebilirsiniz, kullanan sayısı az olduğu için nasıl bir firmadır bilmiyorum ama abone sayısı az olan firma daha hızlı, ilgili ve çözüm odaklı bir hizmet verebilir, kullanan varsa onların da tavsiye yorum ve görüşlerini alabilirsiniz.
Az önce efsanenetin internet sitesine baktım, E-devlet üzerinden sözleşme onayı varmış.
https://www.efsanenet.com.tr/e-devlet-dijital-onay-nasil-yapilir/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerman21 -- 4 Nisan 2025; 15:57:0 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X