Arkadaşlar Merhabalar, Hem sıfır arabam olsun yada bir arabam olsun ama hiç sanayiye gitmiyeyim ömürlük aracım olsun istemiştim.araçlar ucuzken hatırlarım arkadaşım gel şu sanderoyu alalım sana o zaman 53.000 tl idi ödenir gider ömürlük olur demiştide hayatımda hiç borca girmediğim için almamıştım şimdi pişmanım. Ömürlük bir aracım olsun istiyorum kredi ile alıcam.. Marka-model-donanım hiç önemli değil sorunsuz olsun yeter.zaten senede 1.000 km yol yaparım anca. Yada gücüm yetmezse 2.el bir araç alayım.parçası-yakıtı-bakımı ucuz olsun istiyorum. Bazende git bir broadway-şahin yada lada al diyorum bazende sanayi fobim olduğu için yine üzüleceksin yine satacaksın yapma diyorum. Bazen alma boşver diyorum. Bazen ailen var senede birde olsa akçaya gider gelmen bile yeter al işte borç ödenir biterde elinde araç kalır diyorum. Yardımcı olabilirmisiniz.Balıkesirde bakıyorum araç |
En ucuz araba hangisidir?

-
-
Ömürlük bir araç diyorsanız kesinlikle Japon ya da Kore araçlarını öneririm. Bütçeniz ne kadar?
-
Japon , Kore , fiat , renault
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E27222C63 -- 24 Haziran 2021; 11:52:50 > -
Renault taliant en boş paket ne kadar bilmiyorum ama fiyatı uygundur isteklerinizi karşılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şehirde yaşıyorsanız ve amaç yatırım değilse taksiye ne dersiniz hocam? 1000 km epey az gibi geldi bana.
-
arabayı alınca bir ayda 1000 km den fazlasını yaparsın hocam.
geçenlerde bir arkadaşa 120 bin liraya 2017 model sandero aldık. kazası boyası yok ekspertiz temiz trameri yok. araç sıfır gibi, 50 bin km bile yapmış olsa yine de tertemiz araç. sandero dediğin için yazıyorum, 2-3 yaşında kaza yapmamış araç bulursan zaten sıfır gibi olur. otomatik vites de istersen Stepway Easy-R baklabilirsin.
ama balıkesirde aynı araca 160 bin lira istiyorlar. yani şehir dışına çıkmayı düşünmen lazım.
manuel de olsa olur dersen manuel sandero 2020 model sıfır araçların ilanları var 140 binden başlıyor. balıkesirde 220 binden başlıyor. şehir dışına çıkman şart gibi.
120 bine de Fiorino Combi var sıfır olarak ama onlar ticari araç diye geçiyor.
-
Kesinlikle japon kore aracı net.
Hem en ucuz,hem ömürlük olacak
Anlattıklarına göre burada konu açmana gerek yok... sen yılda 1000 KM yazsanda o aylık 1000 km'ye döner, araç sahibi olmadan o km'ler çok fazla gibiymiş gibi gelir kulağa.
Sizin yapacağınız piyasadaki en ucuz benzinli araçlar arasından en beğendiğinizi almak, bu kadar basit. Garantisi de olacak ve siz yapacağınız km lerle o aracı kaza bela olmadıkça eskitemezsiniz, yılda 10 bin KM yapsanız 20 yılda 240 bin km yapar, ki o da bakımlı bir araba için hiçbirşeydir.
-
Baz ve basit donanımlar komplike olmayan motor ve şanzımanlar ömürlüktür. Ve bu modeller performans ve donanım zayıflığı ile üretim maliyeti düşük eski teknoloji ve ucuzdur tabi en ucuzu en iyisi demek de doğru olmaz ama kaliteli malzeme ile basit sade üreten modellere yönelmek lazım 👍🏻
Ekonomik sınıfta,sorunsuzluk ilk oncelikse. Az km yapacağım yakıt önemli değil,hemen satmam 2.el piyasasi o kadar önemli değil diyorsan (ki bende öyle dediğim için ilk araç olarak tercihimi yaptım)
Sorunsuzluktan açısından Kia modellerine bak derim.Ozellikle picanto veya Rio.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X