Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (3422. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
100.697
Cevap
615
Favori
4.051.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34203421342234233424
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • 8.0 Harika

  • 6/10
  • Filmleri eklerken ismini de yazın ve puanınızı unutmayın arkadaşlar poster görünmüyor olabilir, bi de ben senin puanını bilmedikten sonra niye ekliyorsun ki izledigin filmi di mi..

    Deadfall
    6.2
    [spoiler]İyi başladı, sakin gitti, beklemedigim gibi bitti, izlenmese de olur. o para nerden geldi noluyo hiç ipucu da yok

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 6/10

    Onur Ünlü göndermelerini bu filmde de yapmış :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

    quote:

    Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

    quote:

    Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

    quote:

    Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

    Arkadaşlar puan verelim , yorum yapalım filmlere.Sadece resim paylaşmakla konunun bir anlamı kalmıyor.Burdaki yorumlara ve puanlara bakarak film indiriyoruz bizde yani.

    4/10.Kötü film , zaman kaybı.

    http://www.imdb.com/title/tt1748122

    Film'in konusu, oyunculari, turu ve puanı mevcut zaten. Olmadi imdb linkine tiklayip fragmanini izleyip karar verebilirsin.

    Yazımı okumadan neye göre alıntıladın anlamış değilim.Ben filmin konusundan , oyuncularından , türünden , puanından nerede bahsetmişim göremedim?

    Fikir edinme acisindan diyorum. Burada herkes son izledigi filmin ozetini gececek hali yok. Sende bir filme guzel film deyip kestirip atmissin. Ya ben izleyip begenmezsem ne olacak? Seni mi elestirecegim?

    Okuduğunu anlamada problemin var herhalde , ya da kasıtlı cümlelerimi çarpıtıyorsun.Yazımı tekrar alıntılıyım belki okursun.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

    Arkadaşlar puan verelim , yorum yapalım filmlere.Sadece resim paylaşmakla konunun bir anlamı kalmıyor.Burdaki yorumlara ve puanlara bakarak film indiriyoruz bizde yani.



    Burda kimseye izlediği filmin özetini geç denilmiyor.Bu zaten spoliere girer.Konuya ilk defa mı giriyorsun anlamış değilim.Millet senin en son izlediğin filmi napsın.Konunun ilk mesajını da okuyabilirsin.Hiç yoktan bir puan vermek bile film hakkında bir görüş verir.
    Beni eleştirmene gerek yok , ben misal 10 kişiden 9'u o filmi beğendiyse indirip izliyorum.






  • 6/10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 13 Haziran 2013; 12:05:37 >


  • The Incredible Burt Wonderstone
    6.5 / 10


    Konu ve oyuncular iyi hatta çok iyi denebilir ama senaryosu pek iyi değildi. Düşük beklentiyle izlemeye başladığım için filmden keyif aldım. Steve Carell ve Jim Carrey gayet başarılıydı her zamanki gibi.Karakterleride çok eğlenceliydi kendilerine yakışmıştı yani. Ama filmin başını sonunu pek iyi bağlayamamışlar, bazı şeyler çok havada kalmış bazı şeylerde de akılcı olaylar yoktu. Özellikle filmin sonunu daha iyi yapabilirlerdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovekrand -- 13 Haziran 2013; 13:01:53 >


  • 8.4/10

    tavsiye ederim.eğlenceliydi


  • 8/10



    10/10







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bangyoua -- 13 Haziran 2013; 16:23:22 >





  • 7,5/10


    Bize hindi demeleri dışında güzeldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FBI-007 -- 13 Haziran 2013; 16:42:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek


    8,5/10 ilk filmden daha az aksiyon olmasına rağmen bu filmde benibenden aldı ki o Nascimento yok mu resmen hastası oldum

    7/10 uzun zamandır böyle gülmemiştim iyi geldi
    Dead Man Down
    6,5/10 zaman geçirmelik klasik intikam filmi ama ilginç bir tanışma sahnesi mevcut

    7/10 Jim ve Morgan reyiz oynadıktan sonra 7den aşağı not vermek olmaz

    Hocam 7 puan vermişsinde dictatör filmini senden görüp izledim bu kadar güldüğümü hatırlamıyom en az 8 9 luk film o bence





  • Sağlam bir komedi ve gençlik filmi 7/10


  • Bu The Dictator'de ki adam ama filmde yoktu nerden ki bu resim ? Caps gibi mi yoksa.. Filmi varsa ad lütfen
  • Star Trek Into Darkness (2013)





    6.5/10
    IMDB'de abartmışlar, filmin başından belli ne olacağı, hatta çoğu sahneden önce eşime spoiler verip durdum


  • 10/10


    Açıkçası isminden dolayı biraz önyargıyla izledim.3 tane ezik asosyal üniversite öğrencisinin ezilişini bekliyordum.Ama eğitim sistemini eleştiren müthiş bir film.Üniversiteye giden,hazırlanan herkes kesinlikle izlemeli bence.

  • Polisiye türünde izlediğim filmlerden en iyisi diyebilirim 9/10


  • Dial M for Murder 1954
    9/10


    Anlatacak kelimeler bulamiyorum Muthis bir Alfred Hitchcock filmi kusursuzca planlanan bir cinayet ve sonrasinda gelisen beklenmedik olaylar tek kelime ile harika izlemeyenlere, siddetle tavsiye ederim ve Alfred Hitchcock ustayi alkisliyorum
  • Professione: reporter - Yolcu (1975) - Michelangelo Antonioni - İtalya


    Bir haberci olmak, yeni bir haber için koşuşturmak ama bir bakmışsın kendi hayatından uzakta kalmışsın. Kimliğin lüzumsuzlaşmış, kendini tanıyamaz olmuşsun. Hayatının devam etmesi için, temelde senin ve çevrendekilerin ve tüm yaşanacak olanların değişmesi gerekir. Giriş sahneleri için yönetmenin Çölleri kullanması ne kadar anlamlı.

    Michelangelo Antonioni çok çok iyi bir yönetmen. Uzun zaman sonra onun sinemasından bir film izlemek çok iyi geldi. Hâlâ başlamadıysanız bir an önce başlamanızı öneririm. Ünlü oyuncuların oynadığı filmlerde genelde oyuncular yönetmenin önüne geçerler. Bu filmdeyse Nicholson edilgen duruma düşmüş. Yanlış anlaşılmasın oyunculuğu kötü demiyorum gayet de iyi ama arka plan bir oyunculuk olmuş. Antonioni gibi bir yönetmenin filminde oynayabilmek önemli tabii. Filme gelecek olursak hayattan bıkma, usanma, her şeyi ardında bırakabilme filmi kanımca. Ama umutsuz, hayatın umutsuzluğuyla eş değer olarak. Plan sekans diye bir terim var sinemada. Yönetmen açık bırakır kamerayı, kameranın o an çektiği görüntüler plan sekansı oluşturur. Antonioni'nin de plan sekansları meşhurdur aslında ki bu filmin son kısmında bu teknik hayran kalınası bir şekilde kullanılmış. Başka bir sitede de paylaşılmış, filmin en vurucu sahneleri. İzleyen çoğu kişide aynı duyguları oluşturuyor olmalı bu sahneler. Bu sahneler aklınızda kalsın:
    http://www.youtube.com/watch?v=f5d0fHAocNM
    http://www.youtube.com/watch?&v=oE3hxmWra_Y
    Plan sekans:
    http://www.youtube.com/watch?&v=ke2CFuLQ6t8


    9/10





  • Son 2-3 gündür Justin Timberlake filmlerine takmış durumdayım.Oldukça sürükleyici bi film çok farklı bi hikaye.Bide işin içine Amanda girince film bi güzel olmuş arkadaşlar.İzlemenizi tavsiye ederim.

  • 8/10
  • 
Sayfa: önceki 34203421342234233424
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.