Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (3423. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
100.664
Cevap
615
Favori
4.049.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34213422342334243425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hizlı ve Öfkeli 6 .... 10 numara olmuş.
  • The Call 6/10

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız


  • 6/10

  • Eğlenceli bir film.Peki ama İran sineması izleyip eğlenmeyi kim ister? Dram dışında gerisi yalan.
    7.5/10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Federico Fellini -- 13 Haziran 2013; 23:44:03 >
  • Jack the Giant Slayer/Dev Avcısı Jack: 6/10 Sıkılmadan izlettirdi...
     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız


  • 8/10


    arkadaşlık üzerine yapılmış güzel bir filmdi
  • Missing - Kayıp (1982) - Costa-Gavras - ABD


    Filmlerinde politik konuları işleyen bir yönetmen olarak bilinir Gavras. Örneğin Z filminde darbe konusunu adam gibi işlemiştir. Bu filmindeyse biraz naiflik var. Daha vurucu daha sert daha yerici olabilirdi. Lâkin filmin Amerikan yapımı olması olayların biraz törpülenmesine neden olmuş sanırım. Yine de Amerikan kapitalizminin bir ülkedeki darbe oluşumunda ne kadar önemli bir yer tuttuğunu gösterebilmiş Gavras. Olaylar zaten tamamen gerçek ve belgelere dayalı imiş. Film de 1982'de çekilmiş. Bizimkinden 2 yıl sonra. Yunanistan'daki derin devlet meselesini de ele almıştı Z filmiyle Gavras, keşke ölmeden bize de bir el atsa da, Türk yönetmenler biraz utansa. İlgili filmler için bknz. Z (1969), Romanzo di una strage (2012), Garage Olimpo (1999). Bu oyunlar, bu işkenceler, bu baskılar hâlâ devam etmiyor mu? Keşke bu filmler olayların iç yüzünü açabildiği gibi gözleri de açabilse.

    8/10






  • 7/10


    Filmde olağanüstü bir gerçekçilik ve müthiş bir Ryan Gosling performansı izledim. Karakterler ve rolleri oyuncuların üstüne gerçekten güzel oturmuş. Ancak işleyiş biraz yavan ve sığydı. Dean'ın Cindy'e göre psikolojik üstünlüğü, olayların işleniş biçimi ortalamanın üzerindeydi. Yer yer kendimi Dean'a üzülürken buldum. Ortalamanın üstünde bir dram diyebilirim.






    5/10


    Biraz müzikal bir film yapalım, bir tutam aşk koyalım, azıcık ucundan ihitras ekleyelim, her şeyden biraz yapalım mantığıyla hareket edildiği için bence vasatın üzerine çıkamamış. Ben hangisinden tat alacağımı şaşırdım. Hikayenin imdb puanını hak edecek cinste değeri yok bana göre. Bildiğimiz Amerika lise/kolej filmlerinden tek farkı daha profesyonelce ve Baş kahramanımız Charlie'nın iç dünyasınıi daha ince ve derinden işlenmiş olması. Konu ve senaryo bütünlüğünü beğenmesemde filmin akışına iyi diyebilirim.






    7/10


    Özgün bir senaryonun güzel oyunculuklar ile birleştiği klasik aksiyon ve bilimkurgunun dışında bir film. Konusunun çok sıradışı ve kafa karıştırıcı olmasından dolayı yer yer mantık hataları yok değildi ama görmezden gelinebilir. Zaten olay çok fazla irdelenmeyip üstün körü gidilmiş. Bruce Willis'in oynadığı yine en kaba haliyle benzer bir senaryo olan Twelve Monkeys filmindeki senaryonun işleyişi bu filmdeki gibi değil mesela. Orada işin derinine kadar inilmişti. Looper'da üstünkörü gidilmiş.

    Kısaca farklı konulu ve keyifli vakit geçirilebilecek, sıkmayan, sürükleyici bir aksiyon filmi. Joseph Gordon-Levitt ve Bruce Willis'in performansları da göz dolduruyor.






    6/10


    Çok beğendiğimi söyleyemem.

    Filmin sonlarına doğru çözülen bir senaryo ve akış yakalamaya çalışılmış ancak onları seyircinin birbirine bağlaması için yeterli trik yok filmde. Yarısına kadar ağır tempoda gitti, film üçüncü çeyreğinde kendini belli etti. Sonu ise çok tahmin edilebilirdi. Bu film bu kadar puanı hakediyor ve bu ilgiyi görüyorsa kesinlikle Will Smith'in oyunculuğunun hatrınadır. Hollywood'un en samimi aktörlerinden biri olmasının yanında rolünü adeta izleyiciye yaşatıyor.






    7/10


    Uzun zamandır izlemek istiyordum, dün denk düştük. Edward Norton'ın rol alıp vasat bir performans sergilediği bir filmi arasakta bulamayacağımız için onun performansı hakkında bir şey söylemeye lüzum yok. Konu biraz ağır ancak rollerin psikolojileri güzel yansıtılmış. Çok samimi geldi bana. 1-2 gün kadar kısa bir zaman dilimini içine aldığı için olabildiğince önemli ve kahramanlarımızın hayatlarına etki eden noktalara vurgu yapılmış. Bu nedenle kurgu biraz dağınıklaşmış. Tabi sonunda güzel toparladılar ;


    Özellikle Monty'nin Frank'ten dayak yedikten sonra babası ile hapishanenin yolunu tutuşu ve filmin sonuna kadar devam eden baba konuşması çok çarpıcıydı. İnsanın içine oturuyor, boğazına düğümleniyor diyebilirim.







    7/10


    Nispeten farklı bir konu olsa da filmde bolca klişe vardı. Oyunculuklar ve işleyiş güzeldi. Uzunca olmasına rağmen çok sıkıldığım söyleyemem ama yine bir western olan 3:10 Yuma'dan daha akıcı da diyemem. Çoğu yerde okuduğum kadarıyla filmin tamamını ırkçllık meselesine yontmuşlar. Bana göre ufak mesajlar barındırıyor, kesinlike ırkçılığa tepki olsun vs.amacıyla çekilmiş bir film değil.

    Sansasyonel olduğu için kusur buluyor değilim. Zaten kötü olduğunu falan düşünmüyorum ancak kadrosu ve reklamı sebebiyle bu kadar göklere çıkarılması da doğru değil. Ortalamanın üzerinde, hafızalarda yer edinesi, keyifli ve nispeten akıcı bir western olmuş. Özellikle aksiyon sahnelerinin gerçekçiliği ve yönetmen/kador kalitesi sayesinde diğer filmlerden sıyrılıyor ancak bana göre bir başyapıt değildir.

    Christoph Waltz hakkında birkaç şey söylemek gerek. Quentin Tarantino'dan başkasıyla çalışmayı da biraz huy edinse de kendisini daha çok izleyebilsek. Oyunculuğunun tadı damaklarımızda kaldı.







    7/10


    Çerezlik, sıkmayan, akıcı bir film olmuş. Yumuşak ve durgun bir film. Tempo neredeyse hiç artmıyor. Konu sıradan olsa da vermek istediği mesaj ve senaryonun sınırı belli. Filmi taşıyan ve bize seyrettiren konudan çok Gordon-Levitt'ın performansı diyebilirim. Adam karakterinin senaryodaki yeri itibariyle Gordon-Levitt role çok iyi oturmuş. Gereksiz ayrıntı ve detaylar olabildiğince minimumda tutulmaya çalışılmış. Eğer bu tarz komed-dramları seviyorsanız keyif alırsınız.


    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >






  • 8/10


  • 9/10


    Mühendislik okuyan ve üniversite hayatını yaşayan biri olduğumdan mıdır bilmiyorum ama film extrem seviyede etkileyip, sevdirdi
    Dram, komedi, aşk üçlüsünü mükemmel harmanlamışlar. İzlemek için geç kalmıştım, hala izlememiş olanlara şiddetle tavsiye ederim

    Edit: IMDB linki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathbringer -- 14 Haziran 2013; 4:30:52 >
  • 10/8.5


  • 7/10


  • 10/7



    10/5
  • hangover
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erol.star

    Jack the Giant Slayer/Dev Avcısı Jack: 6/10 Sıkılmadan izlettirdi...
     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız

    Tavsiye ederim güzel bir macera. 8/10

  • 9/10 Bazı değerleri hatırlamamıza neden oluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deathbringer



    9/10


    Mühendislik okuyan ve üniversite hayatını yaşayan biri olduğumdan mıdır bilmiyorum ama film extrem seviyede etkileyip, sevdirdi
    Dram, komedi, aşk üçlüsünü mükemmel harmanlamışlar. İzlemek için geç kalmıştım, hala izlememiş olanlara şiddetle tavsiye ederim

    Edit: IMDB linki

    Ben onları okumadığım halde beni bile extrem seviyede etkiledi.
    3 kez izledim.. Harika bir filmdir..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: atacani

     En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız


    Bu The Dictator'de ki adam ama filmde yoktu nerden ki bu resim ? Caps gibi mi yoksa.. Filmi varsa ad lütfen

    Lan bu filmden olmaması lazım te 3 sene önce ben bu fotoyu gezinirken gördüm. wayne static lan bu olamaz





  • İzlemeyen çok şey kaçırır 10/10

  • Adam Sandler in izledigim hiçbir filmi kötü değil arkadaş ya :D
  • 
Sayfa: önceki 34213422342334243425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.