Şimdi Ara

####En Son Hangi Animeyi Izlediniz###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bulamadim bari ben aciyim dedim konuyu. Izlediginiz anime hakkinda birkac kelime de olsa düsüncelerinizi de ekleyebilirsiniz tabi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 8 Mayıs 2012; 23:01:47 >

• Fate Zero izliyorum hala.Sezon 2'de şuan.

Edit: Birde boku wa tomodachi ga sukunai var.Ama sezon 2'si çıkmadı heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodPan -- 7 Mayıs 2012; 15:51:51 >
  • En son bitirdiğim anime "Yosuga no Sora". Harem ve ecchi(sınırları hentaiye kadar zorlamış.)

Onun dışında en son izlediğim bölüm "Tasogare Otome x Amnesia"dandı. Dram, gizem, romantizm...
  • Ilk mesajda olmasin diye bekledim buraya yazdim.

http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=2636

Ilk bölümleri güzeldi ama sonradan baya kötü oldu. Hikayenin anlatilis bicimi olsun, cizimleri olsun. benim hic hosuma gitmedi.

10 üzerinden 5 veririm en fazla.

• Şu sıralar Dragon Ball Z ve Gintama izliyorum. Dragon Ball Z'ye 10 üzerinden 8, Gintama'ya 10 üzerinden 11 veririm

Son bitirdiğim anime ise Angel Beats!. İlk başlarda çok kötü görünse de ilerledikçe güzelleşti. Şahsen çok beğendim 10 üzerinden 9 veririm.

• Another izledim ve çok beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

Fate Zero izliyorum hala.Sezon 2'de şuan.

Edit: Birde boku wa tomodachi ga sukunai var.Ama sezon 2'si çıkmadı heralde.

Bende en son bunları izledim la.

Bi de şu narutonun son çıkan filmi blood prisonu izledim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    en iyi bulmaca hangi gazetede
    9 yıl önce açıldı
    En son hangi kitabı okudunuz?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • steins gate
  • Şu anda Bleach'i 2. kez izliyorum. En son bitirdiğim ise Steins;Gate.
  • 1-Naruto
    2-Fairy Tail
    3-Death Note
    4-Code Geass
    5-High School Of The Death
    6-Hellsing
    Bunları Öneririm Son Bitirdiğim Code Geass. :)
  •  ####En Son Hangi Animeyi Izlediniz###
    u bitirdim.
    a başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 -- 8 Mayıs 2012; 17:15:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smallhero55

Şu sıralar Dragon Ball Z ve Gintama izliyorum. Dragon Ball Z'ye 10 üzerinden 8, Gintama'ya 10 üzerinden 11 veririm

Son bitirdiğim anime ise Angel Beats!. İlk başlarda çok kötü görünse de ilerledikçe güzelleşti. Şahsen çok beğendim 10 üzerinden 9 veririm.

dragon ball 8 omg dragon ball benım gozumde 10 uzerınden 9000+ dır ben ise Hellsing izledim en son en son bıtırdıgım fairy tail NOT:FAİRY TAİLİ TAKIP EDİYORUM HALA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teddybear01 -- 8 Mayıs 2012; 17:16:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

quote:

Orijinalden alıntı: smallhero55

Şu sıralar Dragon Ball Z ve Gintama izliyorum. Dragon Ball Z'ye 10 üzerinden 8, Gintama'ya 10 üzerinden 11 veririm

dragon ball 8 omg dragon ball benım gozumde 10 uzerınden 9000+ dır ben ise Hellsing izledim en son en son bıtırdıgım fairy tail NOT:FAİRY TAİLİ TAKIP EDİYORUM HALA

İlk seri çok iyiydi de, Z serisinde herkes birbirine ışın atmaya falan başladı, hiç hoşuma gitmedi o. Z serisini daha izliyorum.
    Goku ile Frieza'nın dövüşü lastik gibi uzattılar. İzlemekten bıktım o dövüşü.Goku Frieza'yı yendikten sonra gitti başka gezegende çalışmaya başladı. O ne lan... Git evine karını gör, çocuğunu büyüt. Gohan'ı da Piccolo büyütüyo. Chichi'nin bu serideki hali hiç hoşuma gitmedi. Evren patlasa umrunda değil. Gohan da Gohan.
    Haa ama yine de çok güzel o ayrı

• Brave 10'u bitirdim.Opening hariç iyi anime ama erken final.
  • Deadman Wonderland izledim
  • Mirai nikki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

Mirai nikki

Bende
  •  ####En Son Hangi Animeyi Izlediniz###

Another

http://www.animenewsnetwork.com/feature/spotlight2012q1/another

Tam aradigim gibi bir anime cizimler olsun konusu olsun cok basarili. 4. bölümü bitirdim cabuk bitmesin diye yavas yavas izliyorum. Gerilim ve korku seviyorsaniz üstüne birazda gizem olsa tadindan yenmez diyorsaniz tam sizlik.

Konusu:
    quote:

26 yıl önce, orta okul üçüncü sınıfta okuyan Misaki adında bir öğrenci vardı. Onur öğrencisiydi aynı zamanda sporda da iyiydi, sınıf arkadaşları arasında
    popüler olan büyüleyici bir kızdı. Aniden vefat edince, sınıf arkadaşları mezun olana kadar sanki o hayattaymış gibi davranmaya karar verdi. Daha sonra,
    1998 yılının baharında Sakakibara Kouichi adında bir oğlan bu sınıfa transfer edildi ve o sınıftaki korkunç atmosferden şüphelenmeye başladı.
    Özellikle de, göz bandı takan, resimlerde tek çizimler yapan Mei Misaki adındaki güzel ve soğuk kızdan.

Kaynak: türkanime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 10 Mayıs 2012; 13:53:09 >

• High School Of The Dead izledim böle bir zombili anime baya iyi geldi yeni versiyonlarını yada devamını bekliyorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

High School Of The Dead izledim böle bir zombili anime baya iyi geldi yeni versiyonlarını yada devamını bekliyorum ...

şu anlık mümkün değil dediğin ama mangasına bakabilirsin mümkünde olcak gibi değil

en son hangiisini bitirdim hatırlıyamıyorum 3-4 animeyi aynı gün biitrdim (sezonluk izlediğim için aynı hafta veya yakınlarında bitiyolar bende indirdikçe izliyorum ama en çok etkiliyen guilty crown onun yüzünden bittiğinden beri başka anime izlemedim daha

kore wa zombie desuka 2, Tasogare Otome x Amnesia ve Sankarea indirdim fate zero 2 ile beraber onlara başlıycam ama olmuyo işte bu arada benzeri bir konuyu nipponse açmıştı sınırsız bandan sonra belki konuda gitmiştir bilemiycem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 11 Mayıs 2012; 0:09:29 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.