Şimdi Ara

En son Gördüğünüz Rüya ve Görmek istedikleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ewet arkadaşlar dün akşam sevdiğim kızla muck muck yapıyordum 1 uyandım keşke hiç uyanmasaydım dedim.
    Mesela yatarken görmek istediğim şeyi düşünüyorum çoğunlukla görüyorum.
    1 keresinde kurtlar vadisini izlerken uyudum.En son polatla çatışıodum rüüyamda..
    Daha çok kızları düşünüyom yatarken peki sizler :D

• 3 gündür kızı düşünüyorum ve geceleri uyuyamıyorum
  • Steven Gerrard la duvar pası yapıyorduk
  • düsünmekten uyuyamıyorumki
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaNs3R

3 gündür kızı düşünüyorum ve geceleri uyuyamıyorum

bendemi acayiplik var düşünüp uyuyom vallahi görüyom sabah kalkıyom ne yaptıklarımızı bile hatırlıyom diyom keşke hiç uyanmasaydım :D
  • yerinde olmak isterdim

bir düşünsene jessica biel lima alba
  • bu aralar çok saçma rüyalar görüyorum.Geçenki rüyamı anlatayım.

Okulun kantinine denetleme ayağıyla 2 tane adam geliyor.Adam ordan 4 dilim kepek ekmeği ve 77 tane sakız koy diyor ne alakaysa ben dolduruyorum poşete.Sonra ben diyorum bu işte bir iş var anlıyorum bunların hırsız olduğunu adamlar dışarıya çıkıyorlar bahçede bi ton polis var silah tutuyolar adamın kafasına sonra adam okulun dışına kaçıyor.Arkasında polisler var adam hem kaçıyor hem vurmayın diyor sonra polis adamı vuruyor kanlar akıyor.Sonra müdür yardımcısı geliyor diyor 9. sınıflar evlerine gitsin diyor ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

bu aralar çok saçma rüyalar görüyorum.Geçenki rüyamı anlatayım.

Okulun kantinine denetleme ayağıyla 2 tane adam geliyor.Adam ordan 4 dilim kepek ekmeği ve 77 tane sakız koy diyor ne alakaysa ben dolduruyorum poşete.Sonra ben diyorum bu işte bir iş var anlıyorum bunların hırsız olduğunu adamlar dışarıya çıkıyorlar bahçede bi ton polis var silah tutuyolar adamın kafasına sonra adam okulun dışına kaçıyor.Arkasında polisler var adam hem kaçıyor hem vurmayın diyor sonra polis adamı vuruyor kanlar akıyor.Sonra müdür yardımcısı geliyor diyor 9. sınıflar evlerine gitsin diyor ..

arada banada oluyor.
    mesela çocukla kavga ediyom çocuk tabanca çıkarıyor ben elimi cebime atıyom boş :d ta bana sıkarken uyanıyom rüya diye :D
    Ama güzel bişi görüyosam rüya olduğunu anlıyorum ama devam ettiriom zevkli oluor :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.