Şimdi Ara

En Sevilen Root Uygulamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet birçoğumuz rootu belli bir amaç için kullanıyor kimileri overclock kimileri de sistem dosyalarına erişim için. DH halkı rootu niçin ve hangi programlar için kullanıyor tartışma konusu hadi başlayalım ben,

Freedom= Uygulamaları full yapar(uygulama içi lisans için de geçerli), uygulamalar ve oyunlarda hile yapabilirsiniz

No-frilss CPU Control= Telefona oc yapabilirsiniz.

RAMEXPANDER=Telefonunuzda sanal birim açarak ram arttırabilirsiniz.

PURİFY=En iyi ram temizleme,cache temizleme, batarya eniyileme programı root ile birlikte her şeyi otomatik yapar.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 27 Aralık 2020; 13:29:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adaway

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

Root kullanan uygulamalarim aşağıda
    Greenify: Uygulamaların sorunsuz bir şekilde uyutulmasini sağlamak için.
    Titanium Backup: Uygulamalari ve yedeklerini alabilmek için. Eger sizde benim gibi sürekli rom atiyorsaniz telefonunuza, günlük kullanıma hazırlamak için tek tek uygulamalari yüklemek yerine titanium Backup kullanabilirsiniz.
    Sd Maid: Tam anlamiyla temizlik yapabilmek için.
    Automateit: Belirledigim 2-3 kuralın çalışabilmesi için.

Solid Explorer: Sistem dosyalarna erişip gereksiz uygulamari silmek ya da alternatiflerini kurmak için.

Bunlar dışında root'a ihtiyaç duymuyorum...

Hocam galaxy s5 telefon var root atıcam ama içindeki uygulamaları tekrar tek tek kurmak istemiyorum rootlamadan önce bu uygulamaların yedeğini alabilecegim Titanium Backup

Gibi program veya uygulama varmı.Root attıktan sonra yedeği yük

• quote:

Orijinalden alıntı: MaRQuE

Root kullanan uygulamalarim aşağıda
    Greenify: Uygulamaların sorunsuz bir şekilde uyutulmasini sağlamak için.
    Titanium Backup: Uygulamalari ve yedeklerini alabilmek için. Eger sizde benim gibi sürekli rom atiyorsaniz telefonunuza, günlük kullanıma hazırlamak için tek tek uygulamalari yüklemek yerine titanium Backup kullanabilirsiniz.
    Sd Maid: Tam anlamiyla temizlik yapabilmek için.
    Automateit: Belirledigim 2-3 kuralın çalışabilmesi için.

Solid Explorer: Sistem dosyalarna erişip gereksiz uygulamari silmek ya da alternatiflerini kurmak için.

Bunlar dışında root'a ihtiyaç duymuyorum...

Hocam galaxy s5 telefon var root atıcam ama içindeki uygulamaları tekrar tek tek kurmak istemiyorum rootlamadan önce bu uygulamaların yedeğini alabilecegim Titanium Backup

Gibi program veya uygulama varmı.Root attıktan sonra yedeği yüklecek.

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 27 Aralık 2020; 13:26:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaza Root Atmayı Hiç Tavsiye Etmem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle Adaway, direkt host dosyasına müdahale edip reklamları sonsuza kadar engelliyor. Arkada çalışma gibi bir durum da olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sirreddot

Kesinlikle Adaway, direkt host dosyasına müdahale edip reklamları sonsuza kadar engelliyor. Arkada çalışma gibi bir durum da olmuyor.

Adaway root istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdum

quote:

Kesinlikle Adaway, direkt host dosyasına müdahale edip reklamları sonsuza kadar engelliyor. Arkada çalışma gibi bir durum da olmuyor.

Adaway root istiyor.

Konu başlığı "Root Programları" hocam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akdum

quote:

Adaway root istiyor.

Konu başlığı "Root Programları" hocam.

Hakikatten öyleymiş . farkında değilim. :)
  • sirreddot kullanıcısına yanıt
    Adaway uygulamasının bazı uygulamalarda reklamları engelleyemediğine bizzat şahit oldum,reklam engellemede adguard premiumun üzerine uygulama yok bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recebim59 -- 23 Aralık 2017; 3:47:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • recebim59 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız Adaway manuel güncelleme yaptığı için reklamları gördüğünüz zaman programa girip yeni güncellemeleri indirmeniz gerekiyor. Dediğiniz olay uzun süre sonra dün başıma geldi güncelleme yaptım, daha sonra cihazı kapatıp açtım sorun çözüldü.

Bir de bu devirde reklam sektörü o kadar gelişti ki sürekli host değiştiren reklam sağlayıcıları yüzünden rahat bir nefes almak neredeyse imkansız hale geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.