Şimdi Ara

En sevilen abur-cubur hangisi merak ediyorum...??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben tercihimi şu yeni çıkan çiziviçten yana kullanıyorum...:D

•  En sevilen abur-cubur hangisi merak ediyorum...??

• Eti browni. Boğaz'da yapisip kaliyorya hani. İnsanin boğazı kuruyor bir anda. İste o çok süper. Birde Alpellanin halleyleri.

• pringles yazmaya gelmiştim....................
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanYücel

Bunun hiç bir özelliği yok ki.Küçükken bayağı severdim diye aldım geçen lays ile hatta bimde satılan ucuz cipslerle tadı aynı.Tek fark fiyatı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En nefret ettiğiniz reklam ? :D
    12 yıl önce açıldı
    En ucuz sigara hangisi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HOŞBEŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 11 Haziran 2010; 18:32:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

quote:

Bunun hiç bir özelliği yok ki.Küçükken bayağı severdim diye aldım geçen lays ile hatta bimde satılan ucuz cipslerle tadı aynı.Tek fark fiyatı.

yanılıyorsun dostum bikere yağsızdır pringles ben cipsleri yağlı diye yiyemem en fazla yarısını yerim bırakırım gerisini ama pringles dan hiç bıkmadan yiyebilirim ayrıca tat olarak da süperdir

• quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

ülker biskrem bi'sticks ile taklidini yaptı ya da solen taklidini yaptı ama ben de seviyorum bunu:D
  • Ne ?????? Pringles yağsız mı ??

bende alerji var pribgles yiyince azıyor ama dur bakiyim uruguay fransa maçına sakladığım chese onion pringles var bir deneyeyim..yağsız nasıl olur yaa
  • pringles lays in çakması boşuna yazmayın

Patates kızartması-bira en iyi abur cuburdur benim için.Fiyatı da tuzlu değildir.Pringles alıcagıma 2 bira alırım daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

pringles lays in çakması boşuna yazmayın

Patates kızartması-bira en iyi abur cuburdur benim için.Fiyatı da tuzlu değildir.Pringles alıcagıma 2 bira alırım daha iyi

devam et genc
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

quote:

Pringles dışında herhangi bir cipsi uzun süre iştahlı bir şekilde yiyemiyorum. Bir süre sonra kesiyor hepsi nedense. Pringles'da böyle olmadığı için tercih ediyorum daha çok. Tat olarak da (özellikle bbq ve sour cream) diğer cipslerden çok çok daha üstün bence. Ama o da sizin görüşünüz tabi saygı duyarım

• pringles'ın yağ durumu nedir peki ? gıda konusunda uzman bir arkadaştan yorum bekliyorum:P
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf_MV

quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

ülker biskrem bi'sticks ile taklidini yaptı ya da solen taklidini yaptı ama ben de seviyorum bunu:D

bence ülkerin bisticksden bin kat daha güzel hem daha fazla

• quote:

Wooww uzun zamandır yemiyordum hemen gidip alıyorum.

Edit : Gittim aldım geldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plunder -- 11 Haziran 2010; 19:27:09 >

• Browni Intense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bl00dyHell -- 11 Haziran 2010; 19:09:55 >
  • Ben Nutella'ya Eti Browni Intense sürüp öyle yiyorum. Sonrasında Uludağ gazoz içip serinliyorum.
    Ayrıca yurtdışında master yaptım, üst düzey bir şirkette serbest olarak evimden çalışıyorum. Düşmelik sandalyem ve püskürtmelik kahvem var ayrıcanak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.