Şimdi Ara

En Sevdiğiniz Discovery Channel Programı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
7
Favori
18.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar en sevdiğiniz discovery channel programını yazın....mesela benim Man vs Wild,Mythbusters ve adını hatırlayamadığım böyle hurdalığa girip hurda malzemelerden araba yapıp o arabaları yarıştıran bi program vardı...onunda adını yazarsanız sevinirim...:D

• o programı bende merak ediyorum adını bulup netten zurrent olarak türkçe linkini bulursam çok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: RancWood

o programı bende merak ediyorum adını bulup netten zurrent olarak türkçe linkini bulursam çok iyi olur

sanmıyorum....ben çok aradım o programları saadece ingilizcesi var...
  • Mythbusters, Nasıl yapılır?, Fabrikasyon, Ölümcül Av, Pis İşler. O program şu sıralar çıkmıyor heralde, 2007-2008 gibi çıktığını hatırlıyorum. 2 farklı takım vardı ve hurdalıkta motorsiklet felan yapıyorlardı güzel programdı.
  • oda sorumu hocam AYI GIRİSSSSS senelerce her bölümünü kaçırmadan izlerdim.ondan sonra,ölümcül av(nickindeki north vestern gemisi kraldı),zor balıkçılık,mythbusters,cake boss(çok canım çekerdi)
  • Discovery'nin en sağlam ve gerçekçi programı River Monsters(Nehir Canavarları)'dır bence. Jeremy Wade
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Mythbusters, Nasıl yapılır?, Fabrikasyon, Ölümcül Av, Pis İşler. O program şu sıralar çıkmıyor heralde, 2007-2008 gibi çıktığını hatırlıyorum. 2 farklı takım vardı ve hurdalıkta motorsiklet felan yapıyorlardı güzel programdı.

Ölümcül avı bende severim...hani şu yengeç avladıkları değilmi...._NorthWesterN_....:D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telegram en iyi kanalı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fast n loud mu ?
  • Bear Grylls

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aklıma direk bu geldi 0.25 ten sonrası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fan of Canada -- 24 Haziran 2012; 15:59:01 >
  •  En Sevdiğiniz Discovery Channel Programı...

• How it's made
  • Tamir Tadilat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Counte_of_MonteKristo

aklıma direk bu geldi 0.25 ten sonrası

:DD:D:D:D:D:DD:D:D:D:D

• quote:

Orijinalden alıntı: Counte_of_MonteKristo

aklıma direk bu geldi 0.25 ten sonrası

Çok güzel ya...:D

• Ultimate Survival
  • Time warp
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Tamir Tadilat.

ooooo çok güzeldi buda....arabayı alıp tamir edip satarlardı....evde discovery yok seyredemiyoz....:D.....Man vs Wild'in bazı bölümlerini buldum indiriyorum şuan....
  • Takside bil kazan haricinde diğer hepsi güzel

ama favori

1. Mythbusters

2.How ıts made

3. İnanılmaz kurtuluş

•  En Sevdiğiniz Discovery Channel Programı...

Ayrıca nasıl yapılır? ve Bira yapımıyla ilgili Shark fabrikası vardı kısa sürdü ama çok güzeldi .

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.