Bildirim
En Sevdiğiniz Discovery Channel Programı...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
o programı bende merak ediyorum adını bulup netten zurrent olarak türkçe linkini bulursam çok iyi olur -
quote:
Orijinalden alıntı: RancWood
o programı bende merak ediyorum adını bulup netten zurrent olarak türkçe linkini bulursam çok iyi olur
sanmıyorum....ben çok aradım o programları saadece ingilizcesi var... -
Mythbusters, Nasıl yapılır?, Fabrikasyon, Ölümcül Av, Pis İşler. O program şu sıralar çıkmıyor heralde, 2007-2008 gibi çıktığını hatırlıyorum. 2 farklı takım vardı ve hurdalıkta motorsiklet felan yapıyorlardı güzel programdı. -
oda sorumu hocam AYI GIRİSSSSS senelerce her bölümünü kaçırmadan izlerdim.ondan sonra,ölümcül av(nickindeki north vestern gemisi kraldı),zor balıkçılık,mythbusters,cake boss(çok canım çekerdi
)
-
Discovery'nin en sağlam ve gerçekçi programı River Monsters(Nehir Canavarları)'dır bence. Jeremy Wade -
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehankalkan
Mythbusters, Nasıl yapılır?, Fabrikasyon, Ölümcül Av, Pis İşler. O program şu sıralar çıkmıyor heralde, 2007-2008 gibi çıktığını hatırlıyorum. 2 farklı takım vardı ve hurdalıkta motorsiklet felan yapıyorlardı güzel programdı.
Ölümcül avı bende severim...hani şu yengeç avladıkları değilmi...._NorthWesterN_....:D
-
fast n loud mu ? -
Bear Grylls
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
How it's made -
Tamir Tadilat. -
-
-
Ultimate Survival -
Time warp -
quote:
Orijinalden alıntı: GöKHaN 35
Tamir Tadilat.
ooooo çok güzeldi buda....arabayı alıp tamir edip satarlardı....evde discovery yok seyredemiyoz....:D.....Man vs Wild'in bazı bölümlerini buldum indiriyorum şuan.... -
Takside bil kazan haricinde diğer hepsi güzel
ama favori
1. Mythbusters
2.How ıts made
3. İnanılmaz kurtuluş
-
Ayrıca nasıl yapılır? ve Bira yapımıyla ilgili Shark fabrikası vardı kısa sürdü ama çok güzeldi .
Benzer içerikler
- deveye sormuşlar boynun neden eğri
- manyetolu çakmak nasıl tamir edilir
- maymun karaciğeri ne demek
- alyan olmadan vida nasıl sökülür
- sherlock oyunu hikayeleri
- telegram indirim
- moonwalker ayakkabı
- ets2 türkiye haritası
- prompt mühendisliği nedir
- dc açıldı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X