Şimdi Ara

En Sevdiğiniz Discovery Channel Programı... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
7
Favori
18.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasıl yapılmış favorim.... Cumartesi geceleri sabaha kadar peş peşe yayınlıyolar , oturup hepsine bakıyom valla...
  • morgan freeman ile evreni...gerisini bilmiyorum

ama eski discovery daha iyidi
    ölümcül av
    robot savaşı
    araba savaşı
  • benim favorim, investigation discovery channel. cinayet olayları değil de, hayalet hikayeleri. her yaz gecesi, counter ve batak oynayıp sabahladıktan sonra 6.30 gibi izlerim, izlerken uyuyakalmak en büyük zevkim. ah ah, tatili özledim 1 ayım var daha:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: demonchild

benim favorim, investigation discovery channel. cinayet olayları değil de, hayalet hikayeleri. her yaz gecesi, counter ve batak oynayıp sabahladıktan sonra 6.30 gibi izlerim, izlerken uyuyakalmak en büyük zevkim. ah ah, tatili özledim 1 ayım var daha:(

o kanal çok pis be , bir kere bi kadını çıkardılar medyum muymuş neymiş... bi tane mağaraya girdiler , kadın birden çığlık çığlığa biri omzuma dokundu demeye başladı , saatte gece 3 evdede kimse yoktu... Baya tırsıştım, ogün bugündür bakmıyorum
  • Tamirat Tadilat ( şu an )
    Brainiac ( eskiden )
    Sınır Güvenliği ( zaman geçirmeye birebir )
    Altın Avcıları mı ne var meraklandırıyor baya
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

quote:

Orijinalden alıntı: demonchild

benim favorim, investigation discovery channel. cinayet olayları değil de, hayalet hikayeleri. her yaz gecesi, counter ve batak oynayıp sabahladıktan sonra 6.30 gibi izlerim, izlerken uyuyakalmak en büyük zevkim. ah ah, tatili özledim 1 ayım var daha:(

o kanal çok pis be , bir kere bi kadını çıkardılar medyum muymuş neymiş... bi tane mağaraya girdiler , kadın birden çığlık çığlığa biri omzuma dokundu demeye başladı , saatte gece 3 evdede kimse yoktu... Baya tırsıştım, ogün bugündür bakmıyorum

süper bi kanal hocam bence yakıyorum bi sigara, sabaha doğru, zifiri karanlık etkisini kaybederken. ardından başlıyor hikayelerimiz.

tek kötü yanı: yaz boyunca rüyalarımda cin vs. görmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonchild -- 25 Haziran 2012; 1:39:30 >

• Worst-Case Scenario
    Ultimate Survival
    Mythbusters
    Border Security
  • mythbusters ve hurdalıkta yaratıcılık -gibi bir şeydi o sanırım adı hurdalıkta değişik değişik şeyler yapıyorlardı çok orjinaldi yahu bir kere hem karada hem denizde gidebilecek bir şey yapıp yarışmışlardı falan- bu arada mythbusters'ın türkçe bütün bölümlerini bir torrent sitesinde bulmuştum sonra o sitedeki bütün torrentler silindi sonra tek tük buldum toplu halde bulamadım bir daha. Hurdalıkta yaratıcılık falan hiç yok zaten. Bulan olursa öğrenmek isterim gerçekten.
  • İnanılmaz Kurtuluş
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Tamir Tadilat.

+1
  • mythbusters - ultimate survival (inanılmaz kurtuluş ) tercihimdir .. ve bir de hurdalıkta araba yapıyolar o
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

mythbusters ve hurdalıkta yaratıcılık -gibi bir şeydi o sanırım adı hurdalıkta değişik değişik şeyler yapıyorlardı çok orjinaldi yahu bir kere hem karada hem denizde gidebilecek bir şey yapıp yarışmışlardı falan- bu arada mythbusters'ın türkçe bütün bölümlerini bir torrent sitesinde bulmuştum sonra o sitedeki bütün torrentler silindi sonra tek tük buldum toplu halde bulamadım bir daha. Hurdalıkta yaratıcılık falan hiç yok zaten. Bulan olursa öğrenmek isterim gerçekten.

leechturkte mythbuster 117 bölüm tr dublaj var kardeşim ..
  • Anket aç bence

Brainiac(eskiden vardı) , Ultimate Survival , Mythbusters , Cake Boss ve uzayla ilgili bi program vardı unuttum adını.
  • Mythbusters
    Ultimate Survival
    Brainiac
  • quote:

Orijinalden alıntı: Counte_of_MonteKristo

aklıma direk bu geldi 0.25 ten sonrası

• Ağzım Açık Kalıyo Bunu İzlerken

En Sevdiğiniz Discovery Channel Programı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grejuva007 -- 28 Haziran 2012; 22:23:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eeyyeeyy

quote:

Orijinalden alıntı: 1Ceko

mythbusters ve hurdalıkta yaratıcılık -gibi bir şeydi o sanırım adı hurdalıkta değişik değişik şeyler yapıyorlardı çok orjinaldi yahu bir kere hem karada hem denizde gidebilecek bir şey yapıp yarışmışlardı falan- bu arada mythbusters'ın türkçe bütün bölümlerini bir torrent sitesinde bulmuştum sonra o sitedeki bütün torrentler silindi sonra tek tük buldum toplu halde bulamadım bir daha. Hurdalıkta yaratıcılık falan hiç yok zaten. Bulan olursa öğrenmek isterim gerçekten.

leechturkte mythbuster 117 bölüm tr dublaj var kardeşim ..

Evet bu ay koymuşlar yeni gördüm. Ben de daha önceden leechten ediniyordum bilen bilir site çöktü bütün dosyalar silindi falan daha sonra bu ay tekrar koymuşlar bu dosyayı işte. Teşekkürler bilgilendirme için.

• hurdalığa girip hurda malzemelerden araba yapıp o arabaları yarıştıran bi program vardı adını hatırlayan varmı
  • İnanilmaz kurtuluş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GR33K

uzun zamandan beri disc. izlemiyorum ama

mythbusters - Kari Byron
    ultimate survivor
    overhaulin - arabayı çalıp modifiye ediyorlardı
    American Chopper
    Deatliest Catch
    Dirty Jop With Mike Row

Kari Byron mı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.