Şimdi Ara

En SERT NANELİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
7.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • polo delikli naneler artık satılmıyor galiba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

hocam eline sağlık vallaha helal olsun, carrefour gibi adamsın
    nanelisinden kapalım acele keskin diyosanız keskindir..

delikli polo vardı bizamanlar keskin değildi okadar ama iyiydi tadı ne oldu onun akibeti bilen varmı
    quote:

Orjinalden alıntı: fatihhk

Başka bi arzunuz?

Ama ne yazıkki her çeşidi bulunmuyor.

hocam kadir inanır'la bülent ersoy'u karşılaştırmışsın ikiside nane ama......

akıbeti nedir bilmem ama günlük hayatımızda farklı duygu ve düşünceleri dile getirme amaçlı kullanılıyor ismi onu biliyorum

• bu eternity sakata benziyor

En SERT NANELİ ?

En SERT NANELİ ?

En SERT NANELİ ?

• düm eşim almıştı birtane XİNT miydi neydi akşam bakayım tam ismine sıyah bi kutusu var orjinal bir kutu süper birşey içinde 250 tane var 5 YTL bulabilirsen onuda al derim ben istanbulda hiç görmedim eşim çeşmeden getirmişti bulursam ondan da alıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: biruzéc

polo delikli naneler artık satılmıyor galiba ?

Satılıyor. Hatta reklamları bile başladı galiba.
  • bekliycem hocam bunuda siz bana en olmadı pmden iletin adını.. mrak ettim çeşmede zaten bi ayağımız izmirde bulamazsak oradan alırız olmadı
    quote:

Orjinalden alıntı: MH

düm eşim almıştı birtane XİNT miydi neydi akşam bakayım tam ismine sıyah bi kutusu var orjinal bir kutu süper birşey içinde 250 tane var 5 YTL bulabilirsen onuda al derim ben istanbulda hiç görmedim eşim çeşmeden getirmişti bulursam ondan da alıcam
  • Delete
  • HALLS favorimdir Genelde eczanede satilan naneli sekerler inanilmaz aci oluyor
  • HALLS ve DELETE

TAbi DELETE şekersiz olması daha hoş.
  • Rocco at ağzına artık sonra naparsın bilmem.
    Ben attım azıma roccoyu bide unutup üstüne bir pardak kola diktim kola azımdan burnumdan çıktı dilim kavruldu.
  • quote:

MİNT

ewt mınt breeze den daha serti yok
  • quote:

quote:

mint ne ? hiç duymadım varmı resmi falan

En SERT NANELİ ?

Asıl adı Mint Breeze. Areka diye bir firma üretiyor.

yanlız marketlerde falan satılmaz. kuruyemişçilerde falan bulunur.

küçük yuvarlak kutusu var. kutuyu döndürerek yada çekerek açmaya çalışma ortasına basınca açılıyor.

bak aklıma getirdin gidip alayım bi tane

geçen sene ankaradan bi tane aldım hala duruyor hem içinde çok var hemde yemeye cesearet edemiyor insan çok ağzına atıp geri tüüren gördüm

• quote:

bekliycem hocam bunuda siz bana en olmadı pmden iletin adını.. mrak ettim çeşmede zaten bi ayağımız izmirde bulamazsak oradan alırız olmadı
    quote:

düm eşim almıştı birtane XİNT miydi neydi akşam bakayım tam ismine sıyah bi kutusu var orjinal bir kutu süper birşey içinde 250 tane var 5 YTL bulabilirsen onuda al derim ben istanbulda hiç görmedim eşim çeşmeden getirmişti bulursam ondan da alıcam

tamam akşam pm olarak atarım sana

• quote:

quote:

En SERT NANELİ ?

küçük yuvarlak kutusu var. kutuyu döndürerek yada çekerek açmaya çalışma ortasına basınca açılıyor.

benzin istasyonundan almıştım ben adamı belliyo hepsini yutsan miğdeni deler

• valla serini bilmam ama ben poloyu çok severdim pazara tekrar girmi çok sevindim
  • quote:

Orjinalden alıntı: nick:dunkoff

quote:

quote:

En SERT NANELİ ?

benzin istasyonundan almıştım ben adamı belliyo hepsini yutsan miğdeni deler

kısa film çekiminde arkadaş bir avuç ağzına atmıştı nefes alamıyordu çok felaket bir şeker o

• quote:

Orjinalden alıntı: baro55

ROKKO VAR İNCECİK ŞEYİ DİLİNE KOYUYORSUN ÇOK PİS OLUYOR..1 LİTRE SU İÇMİŞTİM SONRA..

Tüm kutuyu at ağzına da bak o kadar naneliki kulak göz burun ağız yanmayan her kalmıyo çok feci bişe

• quote:

bu eternity sakata benziyor

En SERT NANELİ ?

En SERT NANELİ ?

En SERT NANELİ ?

doru bunnar sakat gibi ozellikle baştakı japon yapımı galiba mazallah yedin mi

• quote:

Guarana gibi birşey yazıyordu galiba üstünde.İzmir'de var mint gibi o da.
  • aslında kekik yağı var biliyomusunuz onu siz?
    bir damlası yarım bardak suya damlatılır sonra o su sevmediğimiz birisine içirilir, bir köşeden sessiz sessiz izlenir..arada birde kıskıs gülünür

bir damlası bile adamı insanlıkan çıkarıyor yemin ederim
    alıcan damlatıcan kesme şekere al sana ferahlık
     En SERT NANELİ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 23 Temmuz 2007; 17:44:18 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.