Şimdi Ara

En SERT NANELİ ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
7.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu mint carrefour real gibi marketlerde satılıyomu?
  • özellikle siyah olanı en keskin naneli şeker olarak kullandım ve inanılmaz bir etki bıraktı sıcak bir şey içseniz soğuk etkisi yarattı ve küçüçük bir hap şeklinde büyük bir etkisi olduğunu belirteyim.size de tavsiye ediyorum.diğer okaliptus türevi şekerler x-it e yaklaşamıyor.

En SERT NANELİ ?
     En SERT NANELİ ?
     En SERT NANELİ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 3 Ağustos 2007; 2:39:49 >

• Naneli şeker dendiği zaman aklıma ilk Polo gelir, bayağı eskiden vardı, güzeldi, geçen gün reklamını gördüm, tekrar çıkıyor.
  • polonun tadı çok güzel. mint ise çok keskin bir tadı var ilk defa deneyecekler acı bir süprize hazırlıklı olmalılar...
  • Horlatıyorum yeni konu açmamak için şu anda en sert naneli şeker hangisidir gençler güncel marketlerde falan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  En SERT NANELİ ?

En SERT NANELİ ?

arkdaşlar x-it ya da compass nerede bulabilirim ya. sürekli mint baymaya başladı. şekersiz naneli hap arıyorum. polo, olips, rocco vs demeyin. onların hepsi şekerli.. bilen varsa bi yazıverin.

bu arada başka konu açılmasın diye burdan devam ediyorum. hortlatmak gibi olmasın :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackness88 -- 5 Nisan 2017; 13:23:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blackness88

En SERT NANELİ ?

En SERT NANELİ ?

arkdaşlar x-it ya da compass nerede bulabilirim ya. sürekli mint baymaya başladı. şekersiz naneli hap arıyorum. polo, olips, rocco vs demeyin. onların hepsi şekerli.. bilen varsa bi yazıverin.

bu arada başka konu açılmasın diye burdan devam ediyorum. hortlatmak gibi olmasın :))

kardeşim mentosun bu resimde ki ürünü başarılı ben mintı bırakalı baya oldu. Bu arada gönderdiklerin sağlama benziyor bulursan bana da söylehttp://www.yukseldagitim.com/FileUpload/bs689077/UrunResim/28555391.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 5 Nisan 2017; 21:15:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Technics

quote:

Orijinalden alıntı: blackness88

En SERT NANELİ ?

En SERT NANELİ ?

kardeşim mentosun bu resimde ki ürünü başarılı ben mintı bırakalı baya oldu. Bu arada gönderdiklerin sağlama benziyor bulursan bana da söylehttp://www.yukseldagitim.com/FileUpload/bs689077/UrunResim/28555391.jpg

bu gönderiğin mentos şekersiz mi? bu arada büyük şehirdeysen x-it bulabilirsin. büyük tekellerde falan. ben afyonda olduğum için mint bile zor bulunuyo.

• blackness88 B kullanıcısına yanıt
    Sekersiz diye geciyor hafif tatlandirici var ama sert baya. Bakicam marketlere dedgn gibi var mi dostm. Izmirdeym

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

Sekersiz diye geciyor hafif tatlandirici var ama sert baya. Bakicam marketlere dedgn gibi var mi dostm. Izmirdeym

marketlerde olmaz. büyük petrol istasyonalarına tekellere falan bak.
  • fatihhk kullanıcısına yanıt
    Bak merak ettim şimdi bende gidip bulup alayım bi kutu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.