Şimdi Ara

EN SAF HALİYLE WINDOWS IMAJI NASIL ALINIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir dizüstü aldım(HP win7-64b) ve bir sistem kopyası yapmak istiyorum. Formattan sonra boot edebilecek şekilde.
    Bilgisayar yeni olmasına rağmen, içinde bir sürü ıvır zıvır program yüklemişler.

Sadece windowsun imajını alabilirmiyiz? Kurulu programlar falan hariç.

Win7 ile yapabilirmiyiz? yada başka hangi programı öneriyosunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturcha -- 13 Temmuz 2010; 0:57:21 >

Kasa:Feel Hurricane2, Psu:Corsair TX650W, Anakart:Gigabyte GA-Z77-D3H, Ram:2x4 Gb Corsair V. DDR3 1600 MHZ XMP, İşlemci:İntel 3570K Ekran Kartı:Zotac GTX 670 2 GB , Monitör: Samsung 2232BW 22" 2 ms, Soğutucu:Ximatek Aegir HDD:Corsair 60 GB SATA3 SSD, Seagate 1 TB sata2 7200 rpm, Seagate 320 GB sata2 7200 rpm
  • windows temiz yükleme nasıl olacak?

Bilgisayar zaten yeni. İçindeki herşey, windowsla beraber default olarak yüklenmiş.

Kurtarma diski de vermiyorlar artık. Ben bir kopya aldığımda zaten olduğu gibi, kopyalayacak ne var ne yok.

Ama fabrika ayarlarına geri dön diye bişey duydum; yanlış anlamadıysam, o şekilde windows en temel haline dönüyormuş.
    Onu yaptıktan sonra sistem kopyası alınabilir heralde?

Ustalar aydınlatırsa sevinirim

Hp teknik servisi telefon ile arayarak bu konuda daha ayrıntılı bilgi almanız mümkün.

İmaj almak içinse Acronis kullanabilirsiniz.
  • acronis 2010 kullanınız...
    daha eski sürümleri windows7 uyumlu değil...
    backup yapıyor ama recovery yapamıyor...
  • Arkadaşım bilgisayara yüklenen her şey geri silinebilir. Mademki sana göre bir takım ıvır zıvırlar yüklü onları iyi bir Uninstaller programı ile kaldır. Uninstaller ile sil dememin sebebi arkada hiç artık bırakmamaları yoksa ekle kaldırdan da kaldırabilirsin. Ondan sonra sistemininin rrecorvy sini al.

Zaten önemli olan kayıtlı işletim sisteminin yedegini almak diger sürücülerin veya gerekli programları her zaman en güncel haliyle internetten her zaman bulablirsin
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.