Şimdi Ara

En rahat selee

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NG650 29 MD aldım bugün . Selesi jelli ama yinede ön kısım rahat değil . Ben über rahat bir sele yada sele kılıfı arıyorum . Ne tavsiye edersiniz?

• ilk günlerde rahatsızlık hissi olur. 1 haftaya kalmaz alışırsın ama illa alacaksan decathlondaki btwin sele kılıfları uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konudaki en über ürün brooks tur. Doğru bakım sonrasında size göre deri şekil alır.

• Büyük sele al. Sakın dolgulu kılıf alma bence. Büyük sele konfordur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKINLASINN A kullanıcısına yanıt
    Büyük sele konfor değildir, konfor sağlayacak diye kendine ait bir hoş görüntüsü olan MTB'lere kanepe gibi kocaman sele takılması bisiklet binenlerin yaptıkları en büyük hatadır. Sele ilk alındığında rahatsızlık hissi verirken en geç 2-3 haftaya kadar alışılır. Alttan kadrolu yada katlanır bisiklet haricinde bisiklet kullananlar, hem görüntü hem rahatlık açısından büyük ve geniş değil, doğru boyutta doğru malzemeden yapılmış sele tercih edilmelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netd forum

Büyük sele konfor değildir, konfor sağlayacak diye kendine ait bir hoş görüntüsü olan MTB'lere kanepe gibi kocaman sele takılması bisiklet binenlerin yaptıkları en büyük hatadır. Sele ilk alındığında rahatsızlık hissi verirken en geç 2-3 haftaya kadar alışılır. Alttan kadrolu yada katlanır bisiklet haricinde bisiklet kullananlar, hem görüntü hem rahatlık açısından büyük ve geniş değil, doğru boyutta doğru malzemeden yapılmış sele tercih edilmelidir.

2-3 haftaya o minik seleyle popo ağrısından bisiklete binemez hale gelir. Atar satar bisikleti.

• AKINLASINN A kullanıcısına yanıt
    5 senedir minik sele kullanıyorum daha da bişey olmadı. Doğru malzeme, dogru urun ve dogru boyutlarda secersen hıc bır sıkıntı yasamassın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.