Arkadaşlar konu kurallara aykırı bir durum içeriyormu bilemiyorum, eğer öyle bir durum varsa hemen silinebilir. Sadece ihtiyacım olduğundan sormak istedim, satışa girecek ve eş zamanlı yeni ve farklı bir model almayı planladığımız bir arabamız var. Hem Alış hem satış için Türkiye'de ayrıntılı ilan verebileceğimiz ve güncelliğini koruyan en popüler araba alım&satım sitelerini yazabilir misiniz?..
Önceden hiç araba satışı veya alışını internet üzerinden yapmadığımdan tecrübesizim, sıklıkla takip edilen satış siteleri varsa, buradan yazarsanız sevinirim. Düzenli tüm siteler listelenebilirse birçok kişinin de işine yarayabilir bu konu, şimdiden teşekkürler..
araba.com birkaç sefer araba aldım ve sattım baya çabuk netice veriyor fakat hızlı satış için paralı vitrin ilanı vermek gerekiyor
Sahibinden.com
Teşekkürler arkadaşlar, farklı siteler varsa devam edelim buradan..
En başarılı ve en çok bilinen site:www.sahibinden.com eskiden en çok ziyaret edilen ama artık ikinci sıraya düşen site:www.araba.com Nerdeyse sadece Galericilerin olduğu site:www.arabam.com
daha ufak tefek bir çok site var ama ne varsa bu 3 sitede var.
2 defa sahibinden.com, 1 defada araba.com aracılığıyla araba sattım.
Hocam sahibinden.com a ilan vereceksen mutlaka mega fotolu ilan ver ve ilan arama listesinde arabanın resmi görünsün.Küçük ayrıntı gibi gelecek belki size ama kendimden biliyorum ilan ın yanında falan resim görmeyince insan çok çabuk sıkılıyor ve bakmak istemiyor.Bu ayrıntı çok önemli bence (psikolojik olarak )
Teşekkürler arkadaşlar, megafoto'nun normal foto'dan farkı nedir?..
Bu akşam ilan verecektim ama araba olunca olay baştan akla gelmedi, yarın gündüz bi fotoları çekip öyle ilan vericem mega foto dediğinizin getirileri varsa öyle veririm. Baya satış yaptım hem donanımhaber hem internet üzerinden ama araba olunca farklı gerçekten olay.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme