Şimdi Ara

En Mükemmel Araba Yarışı ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: falco911

anlayana sivrisinek saz, anlamayana sazı soksan az.

2009 versiyon atasözü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 24 Haziran 2009; 2:22:20 >

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

Grid' e simulasyon diyen adamın zihniyeti tofaş marka arabasıyla fast and furious izleyip gaza geldikten sonra alışveriş merkezinin otoparkında direğe bindiren zihniyettir zaten.

yaratıcılıkta sınır yok,koptum bu gece

• quote:

Orjinalden alıntı: MiC_CheCK

quote:

Orjinalden alıntı: falco911

anlayana sivrisinek saz, anlamayana sazı soksan az. yok böyle değildi atasözü, neyse örnekle açıklayalım :

Bir ara kendime geldiğimde yorum yazacağım

• Beyler kavga etmeyin.Tamam,en gerçekçi simülasyon grid dir
  • millet sanırsam araba içi oynanan her oyunu simülator sanıyor halbuki öle digil ha inanmayanlar oluyorsa pc de yeni cıkan oyun olan superstar v8 racing indirip bir denesin derim yada yukardaki arkadaşlarımızın verdigi oyunlarıda deneyebilir gridde olmayacak şeyler vardır zamanı geri alma gibi saçma sapan bişey güzel bişey ama bu özelligi hiçbir simülator oyununda göremezsiniz grid çogunlukla arcade tarzı bir araba yarışıdır inanmayanlar karşılaştırsın denesin

Her gerçekçi sürüş dinamiği olan araba oyunu simülasyon değildir.
    Arcade bir araba oyununda gerçek dışı bir sürüş dinamiği olması zorunlu değildir.

Orjinalden alıntı: Voldroy5

quote:

Orjinalden alıntı: Deviilll

quote:

Orjinalden alıntı: TheBaroN!

225km ile hangi araba viraj dönebilir?

Grid e simulasyon diyenler kaç kere simulasyon oynamışlar?

Dönemio ki ztn

+1

Hadi simulasyon oynamadınız gridde mi oynamadınız?

Orjinalden alıntı: SONY_55

Gride simulasyon diyen biri hayatında hiç araba kullanmamıştır...O yüzden normal karşılamak lazım.

hayret bugün gt5 ss leri getirmemişsin

Ben bu soru ve cevapları okudum. Buradan yola çıkarak başka bir şey sormak istiyorum.

Öncelikle bende hem Grid hem de Burnout Paradise var. İkisinin de tadı farklı. Her ikisi de ayrı güzel. Dün saatlerce Burnout Paradise'ın başından kalkamadım. Çok da keyif aldım.

Benim sorun şu:

Bende imzamdaki PC var. Oyun çalıştırmak gibi bir derdim pek yok. PS3'e de sahibim. Şu kararı vermeye çalışıyorum. PS3'ü satıp Logitech G25 direksiyon almayı düşünüyorum. Araba oyunlarını PC'de oynarken çok daha keyif alacağım tartışılmaz herhalde.

Sizce PS3'ü satmalı mıyım satmamalı mıyım? Yani benim mevcut bilgisayarımla hemen hemen PS3'te oyanan her oyun eğer PC için de çıkmışsa oynayabileceğim oyunlar. Ama PS3'te her zaman daha kaliteli çıkar, bence PS3'ü direksiyon için satma mı derdiniz? Yoksa satsan da farketmez mi dersiniz?

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Tşk.
    Intel i9 14900K @ 6Ghz | Asus Dark Hero Z790 Anakart | Zotac RTX 5090 Solid OC | 64 GB Corsair Vengeance 6000 MHZ Ram | 2 TB M2 Samsung 980 Pro + 2 TB M2 Kingston + 4 TB M2 Kingston | DeepCool LT720 360mm Sıvı Soğutucu | Phanteks Evolve X Kasa | NZXT 1200 PSU | Razer Blackshark V2 Pro Headset | Connexion3D Mouse | Asus Strix Scope 96 Klavye

• quote:

Orjinalden alıntı: dwain

Arkadaşlar merhaba,

Ben bu soru ve cevapları okudum. Buradan yola çıkarak başka bir şey sormak istiyorum.

Öncelikle bende hem Grid hem de Burnout Paradise var. İkisinin de tadı farklı. Her ikisi de ayrı güzel. Dün saatlerce Burnout Paradise'ın başından kalkamadım. Çok da keyif aldım.

Benim sorun şu:

Bende imzamdaki PC var. Oyun çalıştırmak gibi bir derdim pek yok. PS3'e de sahibim. Şu kararı vermeye çalışıyorum. PS3'ü satıp Logitech G25 direksiyon almayı düşünüyorum. Araba oyunlarını PC'de oynarken çok daha keyif alacağım tartışılmaz herhalde.

Sizce PS3'ü satmalı mıyım satmamalı mıyım? Yani benim mevcut bilgisayarımla hemen hemen PS3'te oyanan her oyun eğer PC için de çıkmışsa oynayabileceğim oyunlar. Ama PS3'te her zaman daha kaliteli çıkar, bence PS3'ü direksiyon için satma mı derdiniz? Yoksa satsan da farketmez mi dersiniz?

Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Tşk.

PC'de Ps3'e göre daha fazla yarış oyunu olduğu ve çok daha eğlenilebileceği bir gerçek ancak Ps3'te de GT5p var biliyorsunuz. Kimi insan sadece GT5 için ps3 + direksiyon seti + yarış koltuğu bile alabiliyor. Tabi bu sizin zevkinize kalmış bir durum. G25'i Ps3 ilede kullanabileceğiniz gibi maddi durumunuz çok kötü değilse multiplatform yarış oyunlarını Ps3 + g25 ilede oynayabilirsiniz. Seçim yapmak zor

• Şahsen ben GT5P'yi çok sevmedim. Yani oynadım uzun uzun orası ayrı. Ama benim gördüğüm en iyi oyun değildi bence.

İşte kararsızım.. Bir de PS3'te oyunlar pahalı. Yani Ps3 yerine Xbox'ım olsaydı düşünmezdim bu soruyu sormayı...
    Intel i9 14900K @ 6Ghz | Asus Dark Hero Z790 Anakart | Zotac RTX 5090 Solid OC | 64 GB Corsair Vengeance 6000 MHZ Ram | 2 TB M2 Samsung 980 Pro + 2 TB M2 Kingston + 4 TB M2 Kingston | DeepCool LT720 360mm Sıvı Soğutucu | Phanteks Evolve X Kasa | NZXT 1200 PSU | Razer Blackshark V2 Pro Headset | Connexion3D Mouse | Asus Strix Scope 96 Klavye
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih989

quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Gride simulasyon diyen biri hayatında hiç araba kullanmamıştır...O yüzden normal karşılamak lazım.

hayret bugün gt5 ss leri getirmemişsin

SS'lık bir durum olmadğını içindir :P

Orjinalden alıntı: dwain

Şahsen ben GT5P'yi çok sevmedim. Yani oynadım uzun uzun orası ayrı. Ama benim gördüğüm en iyi oyun değildi bence.

İşte kararsızım.. Bir de PS3'te oyunlar pahalı. Yani Ps3 yerine Xbox'ım olsaydı düşünmezdim bu soruyu sormayı...

O zaman şöyle bir alternatif de düşünülebilir. Ps3'ü satıp ve üstüne biraz ekleyip Xbox 360 ve Ms Wireless Wheel alınabilir. Ms Wheel G25 gibi 900derece dönüş açılı ve debriyaj-vites sistemli olmasa da özellikle feed back konusunda çok başarılı ve eğlencelidir. Hem bu sayede xbox 360'daki diğer oyunlarıda oynama şansına sahip olabilirsiniz.

Ama tabiki sahip olduğunuz Pc ile geniş çapta oyunlara sahip olabilirsiniz ama PC'nin yanında birde konsol olması çeşitlilik açısından daha iyi olur diye düşünüyorum

Tabi Ps3'ün 2. el piyasasını tam olarak bilmiyorum. xbox 360 + Ms Wheell 800TL(sıfır) gibi bir fiyata G25'de 600TL(sıfır) civarı bir fiyata mal oluyor.

• Çok teşekkürler. Şimdilik Ps3'ü satıyorum. Xbox almak istersem kısa zaman sonra onu alabilirim. En azından oyun alternatifim çok fazla olur...

Bu arada PC'deki oyunlarda Logitech'in PS3'ün controller'larına benzer bir controller'ı var PC için, bu pc oyunlarında oynarken aynı PS3'teki gibi mi his verir oyunlarda? Hassasiyet vs hep aynı mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.