Şimdi Ara

En Mükemmel Araba Yarışı ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MiC_CheCK

quote:

Orjinalden alıntı: 3raYs

quote:

ya arkadaşlar bazı arkadaşlar diyoki burdout paradise daha zevkli eğlenirsin gridde sadece göz zevki diyolar ne kadar doğrudur?

Burnout Paradise çok zevklidir ancak o griddende arcade bir oyundur. Yani NFS tarzı ama nfsnin son oyunlarından kat kat daha eğlencelidir. Grid ise pist yarışları üzerine bir oyundur

peki arkadaşlar bunlardan hangisinin görüntüleri ve oynanması dfaha güzeldir bunu soruyorum size?

• peki arkadaşlar bunlardan hangisinin görüntüleri ve oynanması dfaha güzeldir bunu soruyorum size? (Burnout Paradise veya grid )???????
  • quote:

peki arkadaşlar bunlardan hangisinin görüntüleri ve oynanması dfaha güzeldir bunu soruyorum size? (Burnout Paradise veya grid )???????

Grid al keyfine bak. Burnout kendi serisinin en rezil oyunu. Konsoldakileriyle alakası yok.
  • Test Drive Unlimited
  • test drive unlimited ve grid
  • Trackmania nations forever üstüne oyun tanımam hem tek kişilik hem internetten oynanabilen en kusursuz araba yarışı oyunudur heralde.İnternetten bedavaya indirilebiliyor.

Kendi pistini ayarlayabiliyorsun,arabada hız sınırı yok,ücretsiz grafikler mükemmel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serbest Çağrışım -- 23 Haziran 2009; 2:18:26 >
  • Hocam orjinal mı alacaksın oyunu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: galganus12

Hocam orjinal mı alacaksın oyunu??

yok bu gece indiricem inş gridi karar verdim açıyorum hatta torrenti şimdi

iyi gecveler sağolun arkadaşlar
  • Simulasyon
    RACE DRIVER SERİSİ

Rally
    COLIN McREA DIRT

Eğlencelik
    BURNOUT PARADISE

Klasik
    NEED FOR SPEED III HOT PURSUIT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tackleberry -- 23 Haziran 2009; 6:21:26 >
  • Race driver grid.ama diğer oyunlara benzemez.o yüzden biraz sabırlı olman lazım.
  • burnout u al oyna ya arcade ve çok zevkli dün kaç saat oynadım Gridi bilmiyorum mutlaka o da güzeldir ama burnoutun kontrolleri gerçekten çok kolay
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

quote:

Orjinalden alıntı: Deviilll

quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

quote:

Orjinalden alıntı: Deviilll

Grid'tir simülasyon olduğu alışman biraz zaman alır ama alıştıktan sonra aşırı zevk alırsın...

Grid simulasyon falan değil. Simulasyon dediğin Gtr2 dir Race 07 dir Nfs live dır.

http://www.ciao.com/Race_Driver_Grid_for_PC__Review_10077903 buraya bakmanı bi tavsiye ederim...

En Mükemmel Araba Yarışı ?

Bende sana e-5 e çıkıp arabalara bakmanı tavsiye ederim. Olmadı lunapartka çarpışan otolara bin ne denmek istediğini anlarsın. Ne diyim ki?

Saçmaladığının sende farkındasın bence...

•  En Mükemmel Araba Yarışı ?

Tek qeÇerim ..
  • gridi indirdim şimdi rardan çıkartıyorum beğenmessem siler burnout paradise yi yüklerim artık

teşekkurler arkadaşlar
  • Deviilll arkadaşım özürlü müsün sen?

Grid Simulasyon DEĞİLKafan basmıyor mu?
  • Test drive unlimited ve GRİD.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eTiCheT

En Mükemmel Araba Yarışı ?

Tek qeÇerim ..

Isınamadım ben bu oyuna
  • burnout paradise da daha çok hız hissediliyor.
    ama grid in de havası bir başka
  • tabıkı GRID
  • NFS all best :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.