Şimdi Ara

En kötü ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
7.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • piyasada olması önemli değil. Bir resim koyarsanız iyi olur sizce en kötü ekran kartı ne? örn. aman 2600xt filan gibi dalga geçmeyin
    sizden fx5200 ün altı bir kart bekliyorum..

• trio 3d 8mb
  • quote:

Orijinalden alıntı: husnuyildiran

trio 3d 8mb
    fx5200 altı dedinmi aklıma ilk gelen Geforce4 mx440 dır. Fakat kötü değildir sadece ben aldıktan 2 hafta sonra fx5200 ler piyasaya girdi. Şu yukarıdaki trio 3d 8m lik ekran kartıyla fifa oynuyordum ben Mesela 3dfx şu an esamesi okunmaz ama zamanında hayallerimi süslerdi O yuzden kotu ekran kartı yoktur. Hepsi zamanında iyidiler

• quote:

Orijinalden alıntı: SonForum

fx5200 altı dedinmi aklıma ilk gelen Geforce4 mx440 dır. Fakat kötü değildir sadece ben aldıktan 2 hafta sonra fx5200 ler piyasaya girdi. Şu yukarıdaki trio 3d 8m lik ekran kartıyla fifa oynuyordum ben Mesela 3dfx şu an esamesi okunmaz ama zamanında hayallerimi süslerdi O yuzden kotu ekran kartı yoktur. Hepsi zamanında iyidiler

Alıntıları Göster
    öle tabi her ekran kartı ne fırtınalar estirdi şimdi ki 8800 GTS gibi bende çok oynadım fifa 99:D aslında hala oynuyorum:D en kötü ekran artı onboard ekran kartı

• quote:

öle tabi her ekran kartı ne fırtınalar estirdi şimdi ki 8800 GTS gibi bende çok oynadım fifa 99:D aslında hala oynuyorum:D en kötü ekran artı onboard ekran kartı

Alıntıları Göster
    ISA slotlu 2mb S3
  • quote:

Orijinalden alıntı: pardus34

ISA slotlu 2mb S3

Alıntıları Göster
    FX5200 ün nesi varmış O benim ekran kartım ve bütün oyunları ''kasıla kasıla'' oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ysfbkrcn

FX5200 ün nesi varmış O benim ekran kartım ve bütün oyunları ''kasıla kasıla'' oynuyorum

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ysfbkrcn

bir zamanlar benim 1mb s3 trio64v2 ekran kartım vardı sonra 4mb virge dx/gx e terfi için ne para vermiştim şimdiki anakartın (biostar ta690g) o/b ekran kartı 1024 mb a kadar çıkabiliyor. hey gidi günler hey o zamanları hatırlıyorumda bazı o/b ekran kartları ram den yemezdi. anakart üzerinde vga belleğide olurdu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi ekran
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xperd

quote:

Orjinalden alıntı: ysfbkrcn

bir zamanlar benim 1mb s3 trio64v2 ekran kartım vardı sonra 4mb virge dx/gx e terfi için ne para vermiştim şimdiki anakartın (biostar ta690g) o/b ekran kartı 1024 mb a kadar çıkabiliyor. hey gidi günler hey o zamanları hatırlıyorumda bazı o/b ekran kartları ram den yemezdi. anakart üzerinde vga belleğide olurdu.

Alıntıları Göster
    onboard ekran kartı

• quote:

Orijinalden alıntı: DH.Ready

onboard ekran kartı

Alıntıları Göster
    6mb 3DFX voodoo rush ALliance promotion

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRALL2 -- 20 Mart 2008; 18:37:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KRALL2

6mb 3DFX voodoo rush ALliance promotion

Alıntıları Göster
    s3 virge dx/gx 1mb :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gOkO

Alıntıları Göster
    fx5200
  • quote:

Orijinalden alıntı: gOkO

Alıntıları Göster
    intel extreme graphics gerçi ekran kartı bile sayılmazda en azından monitöre görüntü yolluyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelezinho

intel extreme graphics gerçi ekran kartı bile sayılmazda en azından monitöre görüntü yolluyodu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: suvari17

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: xperd

quote:

+1

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: xperd

quote:

+1

+2

• quote:

Orijinalden alıntı: viper17

quote:

Orjinalden alıntı: xperd

quote:

+1

+2

Alıntıları Göster
    fx5200 carbonu oynatıyo gayet :) daha ne olsun ama kötü baya

• quote:

Orijinalden alıntı: beostar

fx5200 carbonu oynatıyo gayet :) daha ne olsun ama kötü baya

Alıntıları Göster
    en kötü ekran kartı 3dstudios grapphic provider dır.Rami 64 kb GPU hızı 2 mhz dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HilmiAslan

en kötü ekran kartı 3dstudios grapphic provider dır.Rami 64 kb GPU hızı 2 mhz dir.

Alıntıları Göster
    bende vardı çok eskiden öle kötü bi kart hafızası 720kb idi slot ise ISA idi ve renkli bile değildi ben daha kötüsünü görmedim ama bit pazarlarında bulunabilir sanırsam

bu arada merak ettim niye böle bi soru sordunuz? Meraktan gırgır olsun diyemi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levyeli -- 20 Mart 2008; 20:52:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: levyeli

bende vardı çok eskiden öle kötü bi kart hafızası 720kb idi slot ise ISA idi ve renkli bile değildi ben daha kötüsünü görmedim ama bit pazarlarında bulunabilir sanırsam

bu arada merak ettim niye böle bi soru sordunuz? Meraktan gırgır olsun diyemi?

Alıntıları Göster
    ATİ nin bütün serileri

• quote:

ATİ nin bütün serileri

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: husnuyildiran

ATİ nin bütün serileri

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozgyur

quote:

Orjinalden alıntı: husnuyildiran

ATİ nin bütün serileri

Alıntıları Göster
    Süpper cevaplar . Arkadaş sölemişti eski bilgisayarın ekran kartı kolum kadardı diye. ben inanmıştım . halende inanıyorum . inanırmısınız bundan 4 yıl önce laptoplarda en düşük bellekli kartlar 4mb en yüksekleri 64mb dı . toshibadan bilirim o zmn çok almak istemiştim şimdi 256mb altıkdakinlere ezik diyorlar gerçi ama belleğin önemi çok olmasada böyle :D şu 1mb olanlar çok çılgınca :D

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.