Şimdi Ara

En kolay yoldan memur olma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
12.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler kendime en uygun bulduğum meslek memurluk.

Yatıcam 7/24, 3000 TL Maaş.

Vasıfsız, tembel, asosyal bir malım. Allahtan beyin biraz çalışıyor da kurtarıyoruz ordan.

Üniversite için en kolay memur olunabilecek bölümler nelerdir?

En az KPSS puanı isteyen bölüm hangisidir?

Arkadaşlar, bu arada matematiğim sıfır fakat türkçe ve ingilizcem gayet iyi.

• Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenliği ile yolun her alanda açık. Her sene en çok atama yapılan bölüm. KPSS atama puanı çok düşük. Öğretmenlere her zaman iyi maaş verirler, yani vermek zorundalar. Tatilin var.
  • Lise memuru uni bile okumayacan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3000 tl maaş nedir.O paraya çalışacağıma hiç çalışmam daha iyi.Memurluk fakirliktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olum malsan git yarın bi mandırada işe başla, her memuru da kendin gibi zannetme...

• Benim için gayet yeterli. Türkiye'de 3000 TL maaş alıyosan şükredeceksin. Sizin aileniz zengin galiba. Memurluk, fakirlikmiş. Niye kendimi yorayım? Herşeyden önce sağlık. Sizin kültürünüzle alakalı galiba. 2500 TL Maaş ile 4 kişilik aileyi geçindirebilen babama helal olsun.
  • T.C. Vatandaşı kullanıcısına yanıt
    Konuyu sapıttınız ha. Sorularıma cevap alamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayjan

Konuyu sapıttınız ha. Sorularıma cevap alamadım.
    namaz kıl
  • berkayjan kullanıcısına yanıt
    Tek zeka değil , kısaca torpilin varsa çok kolay yoldan olursun yok isen , ortalamanın en üstünde olman lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

namaz kıl

Alıntıları Göster
    Kılmadığımı kim söyledi?
  • quote:

Benim için gayet yeterli. Türkiye'de 3000 TL maaş alıyosan şükredeceksin. Sizin aileniz zengin galiba. Memurluk, fakirlikmiş. Niye kendimi yorayım? Herşeyden önce sağlık. Sizin kültürünüzle alakalı galiba. 2500 TL Maaş ile 4 kişilik aileyi geçindirebilen babama helal olsun.
    3000 tl maaş olayını çok yanlış anlamışsınız beyler
    memuriyete yeni başlayan bekar biri 2,350 lira maaş alır
    evli 2 çocuk sahibi ve eşi çalışmayan bir memur 2,6 civarı alır. ancak emekliliği yaklaşan memurlar 3k yı görebilirler
  • Torpil var da bu memurluk alanında çok yok. Özel sektörde Bosch'da, havalimanında falan torpil var da bakalım. KPSS puanı iyi gelmezse yalakalık yaparım biraz :)
  • azman çavuş kullanıcısına yanıt
    Merhaba, benim bildiğim memurun bölümüne göre değişmiyor mu? Mesela kamu yönetimi okuyanla normal memur bir değil.
  • Üniversiteden mezun olmanıza gerek yok
    liseden mezun olduktan sonra lise mezunları için olan kpss sınavımız var. O sınava girerek memur olarak atanan bir kimse primlerle beraber 2.500 tl maaş alıyor aşağı yukarı. Boşuna 4 yıllık bölüm okuyarak hayatında vakit harcama en azından

• Çocuk esirgemeden çıkınca direk memur yapıyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Beyler kendime en uygun bulduğum meslek memurluk.

Yatıcam 7/24, 3000 TL Maaş.

Vasıfsız, tembel, asosyal bir malım. Allahtan beyin biraz çalışıyor da kurtarıyoruz ordan.

Üniversite için en kolay memur olunabilecek bölümler nelerdir?

En az KPSS puanı isteyen bölüm hangisidir?

Arkadaşlar, bu arada matematiğim sıfır fakat türkçe ve ingilizcem gayet iyi.

zihin engelliler öğretmenliği

kardeşim de sen gibi tembeldi

3500 maaş

sabah 9 öğlen 2 iş saatleri . serbest kıyafet. 6 kişilik sınıf bir yardımcı bakıcı 1 de yardımcı hoca. bi de sen . sadece oyun oynuyosun çocuklarla ya da yazı yazıyosun

garip olan şu ki çile çekeceğimi bile bile özel sektörde mühendis olmayı tercih ettim. ve gene de tatmin olmadım. dünyaya bi kez geliyosun ve ömrünü yatarak mı geçirmek istiyosun. bu dünyaya kalıcı bişeyler katmak güzel olmaz mı ? bişeyleri değiştirmek. tek yapacağın bırakacağın şey sümüklü bi çocuk mu olacak yoksa

• bazarov0734 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar oynamayı çok seven bi insanım. Yatmak dediğim, o anlamda değil. İş olarak yatmak, memurların tatili filan çok. Dünya'dan zevk alman daha kolay olur. Bi düşüneyim o bölümü. Ama onun puanları çok yüksektir.
  • 4.7k kazanıyorum. Memurluk nerde fakirlik ?

• quote:

Bilgisayar oynamayı çok seven bi insanım. Yatmak dediğim, o anlamda değil. İş olarak yatmak, memurların tatili filan çok. Dünya'dan zevk alman daha kolay olur. Bi düşüneyim o bölümü. Ama onun puanları çok yüksektir.
    4 sene sonra bu düşüncelerinin hepsi değişecek.ha bunu nerden biliyorsun dersen bilmiyorum ama genelde öle oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enrique Iglesias07

4.7k kazanıyorum. Memurluk nerde fakirlik ?
    Beyninin biraz çalıştığı kanısına nasıl vardın? Hakaret etmiyorum, cidden soruyorum, neden böyle düşünüyorsun?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.