Şimdi Ara

EN KOLAY YOLADAN NASIL VUCUT YAPILABİLİR???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
10.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ***blood***

quote:

Orjinalden alıntı: ApAtHe89

baklava şeklindeki mideyi geçtim, şu üçgen vücut yüzme sayesindedir. iki günde bir, birer saat aralıksız yüzersen max 1 senede kaydadeğer bir gelişme görürsün omuzlarında, göğüs de cabası. Ama o mideyi oturtmak için de hergün en az aralıksız olarak 40 mekik çekmen lazım. Daha sonra 40x2, 40x3 yapabilirsin

ya hocam 3 ay yüzdüm su topunda sonra bırakmak zorunda kaldım 4 senedir giden arkadaşım var ama onda da sırf görüntü var yani işlev yok teke tek çok dövmüşümdür bilmiyorum belki tekniği yoktur ama bende şöyle bir sorun var 8 aydrı günde 30mekik (3kere) 30 ayak havada şınav (3kere) + birde 4+4kg dambılla çalışıyorum ama nedense görüntü bile yok sayılır sadece kollarım ve göğüsüm hafif şekillendi arkadaşlarım sen çok zayıfsın kilo alacanki o yağlar kasa dönecek siyorlar bilmiyorum artık belki ondandır ha?
    184 boy
    65 kilo

hergün mutlaka 2,5 litre su içerim sabah akşam süt içerim meyve suyu eksik olmaz ama hala kayda değer birşey yok artık fitnessa gidecem tek çare..

not:öküz gibi birşey kesinlikle istemiyorum halterci olmicam sadece atletik bir görüntü oluşsun istiyorum yani göze hoş gelecek ve güç yapacak şekilde aynı resimdeki arkadaş gibi olabilir mesela ama ne kadar işlevi var bilemem

65 kilo zayıfsa ben ölmüşüm o zamn ama sen 1.84sün.boy uzun olunca daha zayıf görünüyo olabilirsin.

• evde calısarak ole bi vucudu hayatta yapamazsın
  • dostum salon. senın boyunda bır ınsanın en az 75 kılo olması lazım bunu unutma goruntuyu gor o zaman mekıkle şınav ıs bıtmıyor
  • al 20 kiloluk damacanalardan indir kaldır hatta al elime cık in merdivenlerden
  • bence evde çalışarak yapabilirsin o vücudu önemli olan alıskanlık haline getir ve aynı hareketleri hergün bi zaman aralıgında yap.ağırlık mekik sınav.düzenlice çalış
  • quote:

quote:

baklava şeklindeki mideyi geçtim, şu üçgen vücut yüzme sayesindedir. iki günde bir, birer saat aralıksız yüzersen max 1 senede kaydadeğer bir gelişme görürsün omuzlarında, göğüs de cabası. Ama o mideyi oturtmak için de hergün en az aralıksız olarak 40 mekik çekmen lazım. Daha sonra 40x2, 40x3 yapabilirsin

ya hocam 3 ay yüzdüm su topunda sonra bırakmak zorunda kaldım 4 senedir giden arkadaşım var ama onda da sırf görüntü var yani işlev yok teke tek çok dövmüşümdür bilmiyorum belki tekniği yoktur ama bende şöyle bir sorun var 8 aydrı günde 30mekik (3kere) 30 ayak havada şınav (3kere) + birde 4+4kg dambılla çalışıyorum ama nedense görüntü bile yok sayılır sadece kollarım ve göğüsüm hafif şekillendi arkadaşlarım sen çok zayıfsın kilo alacanki o yağlar kasa dönecek siyorlar bilmiyorum artık belki ondandır ha?
    184 boy
    65 kilo

hergün mutlaka 2,5 litre su içerim sabah akşam süt içerim meyve suyu eksik olmaz ama hala kayda değer birşey yok artık fitnessa gidecem tek çare..

not:öküz gibi birşey kesinlikle istemiyorum halterci olmicam sadece atletik bir görüntü oluşsun istiyorum yani göze hoş gelecek ve güç yapacak şekilde aynı resimdeki arkadaş gibi olabilir mesela ama ne kadar işlevi var bilemem

Biraz kilo al.

73-74 Kg falan uygun bence.

ama ben 1.84 ve 79 kiloyum.(3 kilo vermişim.)

• quote:

Orjinalden alıntı: egos_108

evde calısarak ole bi vucudu hayatta yapamazsın

valla öle olacak herhalde aslında bende çalışma programı yemek saatleri flnda var bir antrenörden alınmış ama pek uyamadım ona adam hergün et yiyecen dio nerde o bolluk başımda antrenör olunca yaparım herhalde...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: egos_108

evde calısarak ole bi vucudu hayatta yapamazsın

valla öle olacak herhalde aslında bende çalışma programı yemek saatleri flnda var bir antrenörden alınmış ama pek uyamadım ona adam hergün et yiyecen dio nerde o bolluk başımda antrenör olunca yaparım herhalde...

evet ozellikle antremandan once karbonhidrat alacan sonra protein

• evde body yapmak zordur

spor salonuna git

günde yarım saat çalışarak body yapılmaz herhalde

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 9 Nisan 2021; 17:26:13 >
  • bu konuyu bu işin uzmanına sor
    sonuçta sağlıkla ilgili bir konu
    hata yapmaya gelmez
  • yaa zate kolay olsa herkes yapar onun icin cokta kolay oldugunu sanmiom
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kaan_G

bende zayıfım çok az bi karın kası çalıştım o da alsye gircektim mekik falan çektim çok güzel gözüküo kol kası hiç çalişmamama rağmen kaslı gözüküyorum o yüzden zayıf olmanın çok güzel karları war ama göğüslerimden kemikler çıkıo onlar gzl gzkmüo

gogus icin sınav cek
    ben 2 sene once o zaman lise 1 e gidiyodum tam olarak 1 donem boyunca her gun (haftasonları haric) sınav cektim ve inanamıcagın derecede gogusum cıktı
    bole oynatabiliyorum falan
    ama o kadar zaman ayıramam diyosanız o zaman salon sart
  • baklava çıkarmak en zor şey diğer her yerin kaslanır en son baklava olur tabi sırf karın kasarsan orası ayrı böyle bir vücudu 1.5 yıl gibi bir süre de çok rahat yaparsın hatta fazlasını bile yaparsın
  • quote:

quote:

184 boy
    65 kilo

Ya zaten bak kendin demişsin arkadaşlarımda şekil var diye. Ayrıca kavga bilek değil yürek işidir bu bir.Yağlar kasa dönüşmez, senin protein alman gerekiyor sanki(et, balık, yumurta..) bu iki. Kilo almak istiyosan gece yatmadan önce süt iç, akşam yemeklerini saat 8 den sonra ye, hareketsiz kal aslında şişman arkadaşlarınla biraz takıl çok rahat kilo alırsın emin ol

• Forumda body yapanlar vardı. Hatta klübü bile vardı. Bi ara sor istersen.
  • Ben yapmasam bile anlıyorum. Bi kere o resimdeki vücut evde olmaz kum dolu petler ile.. Yemene çok dikkat etmen lazım.. Protein tozu kullanman lazım.. Sabahları çok iyi kahvaltı etmen lazım. Düzenli çalışman lazım.. evde olmaz öyle diyim.
  • başlık sakat
  •  EN KOLAY YOLADAN NASIL VUCUT YAPILABİLİR????

2 seneden başlar...

Salladım ha, bilmiyorum ne kadar sürede yapılır böyle vücut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalman9X -- 22 Eylül 2007; 0:18:11 >
  • ılac kulanmadan bu sekılde olması zor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.