Şimdi Ara

EN KOLAY YOLADAN NASIL VUCUT YAPILABİLİR???? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
10.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kolları ve omuzları evde çok rahat çalıştırabilirsin.düzenli çalışırsan 2 ayda birşeylerin değiştiğinin farkına varırsın.ben 5 kg lık damblee lerle çalıştım.şuan 7.5 kilolarla çalışıyorum.yeterli seviye bir gelişme olduğunu söleyebilirim.
  • son resimdeki vücut bence berbat
    valla evde de az çok yapılır birşeyler çünkü ben ilk başladığımda heryerim kemikti çok cılızdım yani şimdi normal, karnım hariç biraz iri görünüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

ılac kulanmadan bu sekılde olması zor

bu ilaçlar bagkurla alınıyo mu + zararlı mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

ılac kulanmadan bu sekılde olması zor

OLUR ÇALIŞIRSAN 2 3 senesi var ama bırakmadan azimle
  • 2 3 sene değil 6 7 ayda sağlam kol ve göğüs kaslarına kavuşursun. karın 1 seneyi aşkın sürede olur
    şunu da bilin ki istediğiniz kadar mekik çekin örn:günde 500 istediğiniz kadar göbek kaslarını zorlayın vücuttaki yağ seviyeniz %10 un aşasına düşmeden karında bir şey gözükmez

+ 6 7 ay içinde olur dediğime de bakmayın . şu programa uyduğunuz takdirde olur.
    sadece karbonhidrat ve protein alcaksın düzenli yemek yiyceksin. karbonhidrat dediğimiz vücuttaki enerjiyi patlatır protein dediğmiz ise kasları tamir eder.
    kendinizi zorlamalısınız acıyı hissetmelisiniz kaslarınızın kanama acısını hissetmelisiniz ( bunu abartı olarak demedim body de kaslarınız kanar içerden ve body sonrası proteinin de yardımıyla onarılır bu şekilde kaslar büyür)
    no pain no gain diye bi laf var acı yoksa kazançta yok diye çevirebilriz türkçeye.

dediğim gibi yemeğine dikkat et çekebildiğin max kiloyu set sayısını bozmadan çek . yılma ve son olarak 20dk+ koşmanında çok sağlam bir etkisi vardur vücutta gerek yağların yanması gerek kasların sağlamlaşması açısından...

kolay gelsin

• Sustane 17 iğnesini basarsın ağır kilolara yatarsın(ki o iğne ile güçleniyosun o zaman haliyle yatarsın) hayvan gibi şişersin. Ama daha sonra ceremesini de çekersin. O yüzden kolay vücut geliştirme OLMAZ.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARK TOWER

Sustane 17 iğnesini basarsın ağır kilolara yatarsın(ki o iğne ile güçleniyosun o zaman haliyle yatarsın) hayvan gibi şişersin. Ama daha sonra ceremesini de çekersin. O yüzden kolay vücut geliştirme OLMAZ.

o dediğin iğneyle geçenlerde bir veteriner öldü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearlessness

kendinizi zorlamalısınız acıyı hissetmelisiniz kaslarınızın kanama acısını hissetmelisiniz ( bunu abartı olarak demedim body de kaslarınız kanar içerden ve body sonrası proteinin de yardımıyla onarılır bu şekilde kaslar büyür)

Yanma olmasın yahu o?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DARK TOWER

Sustane 17 iğnesini basarsın ağır kilolara yatarsın(ki o iğne ile güçleniyosun o zaman haliyle yatarsın) hayvan gibi şişersin. Ama daha sonra ceremesini de çekersin. O yüzden kolay vücut geliştirme OLMAZ.

o dediğin iğneyle geçenlerde bir veteriner öldü.

Dediğim gibi işte riskli birşey. Onun için kolay vücut geliştirme olmaz. O TVlerde gördüğünüz insanlar iğne ile yapıyor. Ama şekil olsun bana yeter diyosan adam gibi ağırlıkla çalış. O dahemen olmaz tabii.

• Kol ve Göğüslerim iyidir,Fakat karın kası denen baklavalar inanılmaz zordur.
    2 gün antremansız kal hmn yok olmaya başlarlar.
  • zalman9X dostum o yanma hissini hissettiğin zaman kasların kanıyor

darktower doğru söylüyosun katılıyorum sana

bide bi konuya açıklık getirmek istiyorum
    evet bodybuilding le gücünüzü %150 oranında arttırabilirsiniz fakat bu demek olmuyor her elamanı döverim bir tane vururum göçürürüm valla fındık kadar bir bebe çıkar dövüşmeyi bilen alır faşanızı aşaa...

bu güç sadece görüntü + pazardan gelen annenizin 30kg lik patates torbası yerine 75 kiloluk patates torbasını kaldırmanız anlamına gelir

sormak istediğiniz soruları cevaplıyabilirim bekliyorum sorularnızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -s-laughter -- 22 Eylül 2007; 1:21:04 >

• quote:

zalman9X dostum o yanma hissini hissettiğin zaman kasların kanıyor

darktower doğru söylüyosun katılıyorum sana

bide bi konuya açıklık getirmek istiyorum
    evet bodybuilding le gücünüzü %150 oranında arttırabilirsiniz fakat bu demek olmuyor her elamanı döverim bir tane vururum göçürürüm valla fındık kadar bir bebe çıkar dövüşmeyi bilen alır faşanızı aşaa...

bu güç sadece görüntü + pazardan gelen annenizin 30kg lik patates torbası yerine 75 kiloluk patates torbasını kaldırmanız anlamına gelir

sormak istediğiniz soruları cevaplıyabilirim bekliyorum sorularnızı

karın göğüs ve kol kası için nasıl hareketler yapmalıyız mesela şınav mekik yada dambıl kaldırma pozisyonları

• ***blood*** dostum sanırım ev ortamında yapcaksın ve sınırlı aletlerin var(dambılların)
    vücutta o kadar çok kas varki çalışma şekli büyük kaslardan küçük kaslara olmalıdır. sn de tüm bölgeleri saymışsın yapın kilon metobolizman önemli bu konularda fakat kabataslak yazcak olursam.bu yazdıklarım sağlıklı bir çalışma olmaz fakat kasların uzun süreli yapımda %100 oranlı olmasada şişer

karın: mekik, yarı mekik(ayaklarını yüksek bir yere koycaksın o dik yere kalcan 90 derece açıyla olcak) 45 derece açıyla ayaklarının olduğu yere doğru kaslarını kascaksın bırakcaksın),koşu beraberinde vücuttaki yağ oranını aşağlara indirerek birtakım şeyler yapabilirsin

göğüs: şınav çekebilirsin , iki dambılla sert bir zemine yatarak kolların eşşit şekilde gögüsüne indirip kaldırarak çalışabilirsin, 75derece eğimli bir zemine sırtını tam dayayıp kollarını göğüs hizasında kaldırıp eşit şekilde aşağı yukarı yapıp çalışabillirsin

kol: dammbılla ayakta kollar dirsekten yukarı aşağı yapcak şekilde çalışabilisin( bu hareketten %100 faydalanmak iiçin yukarı kalkan kolu aşağı bırakıcan zaman ağır ağır bırak yerçekimine meydan oku), eline al dambılı kolunu dambılla dimdik yukarı kaldır ve dirseğini kafanın arkasına indirerek kaldır, dizini bir sert cisme koy(sağlam sehba) sağ dizini koyduysan sol kolunu sol dizini koyduysan sağ kolunu kullanarak elindeki dambılı aşağı yukarı çek...

resimsiz anlaması baya zor olmalı fakat sana tavsiyem harçlığından biriktirip gereksiz harcama yapmayıp bir spor salonuna gitmen

• 1,83 boyunda - 78 kiloyum.
    Biraz fazlalık var.
    Gittiğim body salonunun hocası 6-7 ay içinde vücut şekillenir dedi..
    1 ay bitti, o kadar değişiklik yok.
    Evde dumbell,mekik,şınav gibi hareketlerle azda olsa kendini geliştirmeye çalışabilirsin.
    Yüzmeninde çok büyük etkisi var.
    Body + Yüzme planlıyorum.Zor geliyor :/

quote:

no pain no gain diye bi laf var acı yoksa kazançta yok diye çevirebilriz türkçeye.

Evet bizim salondada var bu yazı..
    Birşey olur diye salmıcaksın.
    Kalpte falan bi rahatsızlık yoksa günde 2-3 saat bile çalışırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenk -- 22 Eylül 2007; 1:48:22 >

• Yüzmenin Çok Faydası Oluyor.
  • çalışmak kadar dinlenmenin de önemi çok

yatıcağım beyler var mı sormak isteyen demek isteyen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -s-laughter -- 22 Eylül 2007; 2:04:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zalman9X

EN KOLAY YOLADAN NASIL VUCUT YAPILABİLİR????

2 seneden başlar...

Salladım ha, bilmiyorum ne kadar sürede yapılır böyle vücut

2 yıldan fazla sürer muhtememel adam sezon dışı dönemde 90 kilonun üzerine çıkmış ve minimum 10 haftalık diyetle bu hale gelmiş

quote:

Orjinalden alıntı: zalman9X

quote:

Yanma olmasın yahu o?

adale regl olmuş

o yanma laktik asitten kaynaklanır. Gelişme olması için yanma olması şart değil adalenin kasılı kaldığı süre önemli.

quote:

Onun adı sustane değil. Tek başına da bir halta yaramaz steroid aldıktan sonra beslenme için en az 400 ytl bir kenara atmalısın.

• 2 yıllık Sıkı bir çalışma

Bende Şuan vücut'a başladım. 1 ay felan oluyor. evde çalışıyorum. Evde arkadaşlarla Betondan Halter yaptık.( 2 tane )
    Tahminen 20-30 biri. diğeri ise 50 kilo felan.
    Gögüslerim için evde halterle Bench press çalışıyorum. + pazuları çalışyırıyorum.
    Ellerim Dirsekler içinde PowerBall aletini kullanııyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: xmmxd@@ls

evde 1lt lik pet şişeler var. onlara full kum doldurdum sonrada içine su attım. 3-5 kg olmuşlardır heradle

bi açıklarsanız en çabuk nasıl vucut yapabilirim ??*

yaşım 16

bu tarz bi vucut .

70 kilo , 1,75 metre boyundayım

en azından böyle bi vucut hergün yarım saat çalışmayla ne zaman olur??nasıl bi çalışmayla bide

Bu resimdeki vücut değilki sadece şekilli bir vücut doğuştan fiziği iyiyse bide kilo verdin mi o vücüda sahip olursun zaten

• Resimdeki İzmirde oturan Hakan diye birisi
    Paylaşayım dedim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.