Şimdi Ara

En kaliteli video kaydı yapan telefon hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar,bir arkadaşımın tavsiyesi ile güzel fotoğraf ve video çekiyor diye,eşime LG G2 aldık. Fotoğraf konusunda bizim için yeterli ama video öyle değil. Hareketli objeleri çekerken odaklama yapıyor sürekli ve görüntü bulanık oluyor. Kendime de alacaktım ama bu durumdan dolayı vazgeçtim. Video konusunda da başarılı olan bir model tavsiye eder misiniz? Z1,G3 falan nasıldır video ve fotoğraf konusunda? Android olsa lumia 1020 alacagim ama win. olması ve pilinin 2000 olması soğutuyor beni. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sabfil S kullanıcısına yanıt
    cep telefonları arasında en iyi fotoğraf ve video çeken telefon nokia lumia 1020'dir. bundan sonra gelen telefonlar muhtemelen lg g3 ve sony xperia z2'dir. bu ikisini araştırmanı tavsiye ederim.
  • G3 daha yeni olduğu için hem kullanıcı yorumlarını,hem de fiyatın biraz düşmesini beklemek lazım.

en iyi nokia 808 pureview dır 1020 den daha buyuk sensor var incelemelere bak

• quote:

Orijinalden alıntı: suleyman01a

en iyi nokia 808 pureview dır 1020 den daha buyuk sensor var incelemelere bak

Öyle birşey yok.
  • Hocam kamera için alacak iseniz yeni amiral gemisi olan Xperia Z2 Daha iyi bir seçim olacaktır G3 'e göre.
  • Günümüz amirelleri zaten hepsi iyi kayıt yapar. Bunlar sana az gelirse bir sorum var. Hayırdır filmi çekecen ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lumia 930 geliyor bekle
  • Yo,film çekmiycem :) Çocuklarımı çekicem...
    O zaman z2 yeter.

• Z2 ye bi göz atın hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şunu anladım. En iyi video kaydı yapan diye bir şey yok. Bu konuda olsun başka konularda olsun,kimisi Samsunglara iyi derken kimi Sony,kimi Lg,kimi de Nokia diyor. Doğru cevap bir tane olur. Herkes farklı bir şey söylüyorsa,kişilerin tercihleri ön plana çıkıyor demektir. Video için video kamera almak lazım. Fotoğraf için de fotoğraf makinesi. Telefon,ortama,ışığa,harekete göre bazen iyi çeker bazen kötü. Ama yine de ehveni şer olarak bi telefon tavsiye edilmeli :)

• Hiç birinde 1020 kalitesini bulabileceğini sanmıyorum
  • Nokia 808 Purewiew tabikide

• 1020'den şüphem yok ama windows olması ve pilinin az gitmesi sorun olur bence..
  • Video çekimi konusunda,G3 mü Z2 mi daha kaliteli?
  • Lumia candır
  • z2,g3 ve 1020 kullanan arkadaşlar,telefonunuzla çektiğiniz videolardan örnek olarak gönderebilir misiniz?
    sabfil@gmail.com mail adresim. çok teşekkür ederim...
  • 1020 de strio ses kayıt var çok iyi video kaydıyla foto ve videoda bu cihaz ilk sırada ikinci sırada samsung galaxs k zoom var.benim tavsiyem kaliteli foto istiyosan kesinlikle xenon flaşı olmayan telefonlara para verme
  • Telefonu aldınız mı bilmiyorum ama Z2 önde şuan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.