Şimdi Ara

En kalabalık private serverlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim bildiğim excalibur var. Şu an akşam saat 18.22 itibariyle serverda 1099 kişi bulunuyor.http://www.excalibur-server.com/players-online. Bg'lere sürekli girilir, 1-2 tane bg kalabalık olur diğerleri 3-5 kişili olur bu şekilde yani. PVE'si daha kalabalık, lvl70 zindanlarına sürekli birileri aranır ve grup bulunur. Diğer düşük lvl zindanlara da zaman zaman grup bulunur. 2x xp ile level atlanıyor yani öyle lvl70 boost filan yok. Ama bence gayet güzel tbc zamanının level kasma olayı iyidir, görevlerde sürekli gruplar yapılır. Orgrimmar'ın a.h. civarlarında sürekli yaklaşık en az 15-20 kişi bulunur.

Sizin bildiğiniz diğer serverlar nasıl? ben feenix'e bir defa baktım baya tenha geldi bir daha girmedim yanılıyor muyum onu bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ledie -- 18 Ekim 2016; 18:27:55 >

• Warmane var 12k online...
    2 tane wotlk serveri +1cata +1 mop
    Wotlk serveri olan lordeoranda şuan toc açıldı.7k online.
    Diger bir wotlk serveri olan icecrownda 12k online oluyor bunu önermem çünkü çok sıra beklersin yada 20tl civarı bir para verip premium yaparsın.
    Wotlk serverlerinde boss fightlar %100 retail core fix oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • icecrown serveri çok kalabalık gündüz vakti giricem hafta sonları oyuna girmem diyorsa çok güzel bir server. hata yok denecek derecede tüm dungeon raidler yapılabiliyor. yanlız arkadaş uyarmış akşam vakitlerinde 3-4k.. sıra çekilmez. hatırı sayılır rakamlarda türk arkadaş hala lich kingi öldürmekle meşguller.
    lorderon serverini bende öneriyorum. ama o server çok da ilgi çeken bir server değil ilk açıldığında quest yapacak mob bulmak baya güçtü yani o derece fazla ilgi vardı sonra diğer serverlerde aynen lordeoran gibi fixlenince ve serverler icecrovn da birleşince birleşmeyen lordeoran ın biraz popiletiresi düştü bire bir orjinalle aynı diyebilirim. oynanırmı? tabiki bu serverde de oynanır.
    bu iki server şimdilik en güzel en kalabalık bedava seçenek

• Wow awakening var.Vanilla , istedigin skilli secebilme ozgurlugu , class yok , ölünce itemlerin yere düşüyor.

Closed betada suan , giris 15 dolar.Oyun acilinca herkes esit olacak.Donate yapip item alma olayi vs yok.Kisacasi oynanabilecek serverlardan birisi nostalriusdan sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • warmane icecrown'a girdim gayet güzel kaliteli görünüyor. Droprateler çok hoş. Şu an tekrar gireyim dedim 800 kişi sıra var 20 dak. diyor. Statüs'Te 12k oyuncu görünüyor. Madem kalabalık niye serverı büyütmüyorlar bilmem. 20 dakika sıra mı beklenir çok saçma. Lordaeron'a girilir artık orada da 5k görünüyor.
    Ama niye xprate icecrown'da 10x filanken Lordaeron'da 1x onu anlamadım?
    @Grimaniel ölünce itemler yere düşüyor ne demek anlayamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ledie -- 20 Ekim 2016; 19:47:09 >
  • wow circle var . toplam online 36k , wotlkexp rate e göre ayırmışlar. en kalabalığı 5x olan 9k online şu an. çok oynamadım ama oynanır. icecrown oynayacaktım 1 saat sıra diyor o mu beklenir?
  • Tracy-Mcgrady kullanıcısına yanıt
    Evet ama akşam saatlerinde saat 20-22 civarlarında öyle. Onun dışındaki saatlerde anında bağlanılıyor.
    Yinede icecrown'da xprate 10x ve droprate'ler iyiyken, diğer Lordearon'da niye xprate 1x ve droprate'ler düşük anlamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wow private server önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hatırladığım kadarıyla eskiden Ragnaros ve Deathwing 10x server vardı iki serverdede çok güzel bir sürü türk guild vardı. giriş sorunu yoktu baya da online oyuncu vardı. ama bir çok dungeon yapılamıyordu örneğin random dungeonda oculus çıkarsa direkt aşağı atlıyorduk . yada şansa random dungeon Utgarde pinacle çıkarsa sevinçten geberiyorduk ilk mobları temizledikten sonra grupta mage varsa kapalı kapıyı blink le geçiyor veya hunter warlock dk peti de oluyordu son bosu dişarı çekiyor ve 5 dk da işi bitiriyorduk sonra 1x lordearon serveri açıldı. herşey bu serverle başladı bu serverde hata yoktu ama dedim 1x server tabi bu iki serverdeki bir çok arkadaş yeni servere daldık. diğer serverler tenhalaştı lordeoran şişti. sonunda ragnaros ve Deathwing Icecrowd adı altında birleşti, tüm dungeonlar fix lenmişti ve böylece servere giriş sorunu başladı 20 tl için para vermek istemeyenler ve lordeoranda kasmak zor olunca tabi birde yapılacak son dungeonu, son raid leri defalarca yapınca. bıktık ve bir çok oyuncu oyunu, benim gibi bırakmış oldu. icecrownda şu an çok türk var. hala yukarda da söyledim lich kingi öldürmekten bıkmadılar. aarada sırada online olup icecrowna girip havayı koklamak bana zewk veriyor.

zamanında orjinalde oynarken bir çok raidi adam yada arkadaş yokluğundan guildin güçsüz olması nedenleriyle göremezken boş boş achi. yapma derdine düşmüş ve sonunda para verdiğim oyun bana zewk veremedi ve oyunu bırakmıştım sonradan bulduğum Deathwing ve icecrown private server orjinalden çookdaha fazla raider olmanın tadını ve zevkini verdi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Che-Guevara

Hatırladığım kadarıyla eskiden Ragnaros ve Deathwing 10x server vardı iki serverdede çok güzel bir sürü türk guild vardı. giriş sorunu yoktu baya da online oyuncu vardı. ama bir çok dungeon yapılamıyordu örneğin random dungeonda oculus çıkarsa direkt aşağı atlıyorduk . yada şansa random dungeon Utgarde pinacle çıkarsa sevinçten geberiyorduk ilk mobları temizledikten sonra grupta mage varsa kapalı kapıyı blink le geçiyor veya hunter warlock dk peti de oluyordu son bosu dişarı çekiyor ve 5 dk da işi bitiriyorduk sonra 1x lordearon serveri açıldı. herşey bu serverle başladı bu serverde hata yoktu ama dedim 1x server tabi bu iki serverdeki bir çok arkadaş yeni servere daldık. diğer serverler tenhalaştı lordeoran şişti. sonunda ragnaros ve Deathwing Icecrowd adı altında birleşti, tüm dungeonlar fix lenmişti ve böylece servere giriş sorunu başladı 20 tl için para vermek istemeyenler ve lordeoranda kasmak zor olunca tabi birde yapılacak son dungeonu, son raid leri defalarca yapınca. bıktık ve bir çok oyuncu oyunu, benim gibi bırakmış oldu. icecrownda şu an çok türk var. hala yukarda da söyledim lich kingi öldürmekten bıkmadılar. aarada sırada online olup icecrowna girip havayı koklamak bana zewk veriyor.

zamanında orjinalde oynarken bir çok raidi adam yada arkadaş yokluğundan guildin güçsüz olması nedenleriyle göremezken boş boş achi. yapma derdine düşmüş ve sonunda para verdiğim oyun bana zewk veremedi ve oyunu bırakmıştım sonradan bulduğum Deathwing ve icecrown private server orjinalden çookdaha fazla raider olmanın tadını ve zevkini verdi...

İşte TBC tamda bundan dolayı iyi. Black Temple benim bildiğim kadarıyla kendi seviyesine göre en zor raidler arasında, tempest keep olsun, genel olarak en zor raid'ler TBC'de. Wotlk'ta da bunlara girebilirsin ama aynı zorluğu zevki ve boss fight heyecanı vermez tabiki. TBC'de girince bir anlamı oluyor işte. Onun için aslında her expansion ayrı ayrı uzun uzun oynanabilir. Ben Vanilla'yı oynamadım tbc ve wotlk oynadım mesela. Sonrakilerde hiç raid filan kasmadım pek sarmadı.

• Icecrown'a baktım gayet güzel ama okadar kalabalık olduğu konusunda şüpheliyim. 1-2k oyuncusu olan excalibur'da herhangi ara level zindanları için listede 5-10, 70 zindanları için listede 10-15 kişi bulunurken ve hemen grup bulunurken, icecrown'da hemde random dungeon finder ile çok daha nadir grup çıkıyor, 2 saatte 1 filan grup oluyor. Excalibur'da kesinlikle çok daha fazla grup oluyor. Görev alanlarında da ben daha çok oyuncu görüyorum. Ayrıca sağlaması olarak /who içinde "arathi basin" veya herhangi bir alan yazdığımızda da excalibur'dan daha çok kişi görünmüyor aksine bana exalibur daha kalabalık göründü. Bu 12k sayısının şişirme olma ihtimali olabilir?
  • Warmane meğer baya iyiymiş, eski orjinalinden bile daha iyi. Dalaran'a gelince insan görüyor kalabalığı. Hem orjinalinden daha kalabalık, hem skill'ler 3 puan arttığı için mesleklerde çok daha zevkli kasılıyor. Eski orjinal hali biraz fazla baş ağrısı oluyordu çok fazla kasmak gerekiyordu, sonuçta alınan faydaya pek değmiyordu. Bu 3 skill artışıyla o gereksiz baş ağrısı abartı kısmı atılmış daha zevkli olmuş. Rahatça item yapılıyor ve çokta işe yarıyor, hızlı level atlamaktan dolayı itemsiz kalma sorunuda aşılmış oluyor. Blizzlike denilen orjinalin aynısı serverlar bence iyi değil, orjinalin aynısı demek en iyisi demek değil bence orjinalinde çok saçma kısımlar vardı iyi olmayan. Bu şekilde çok daha iyi olmuş.
  • private
  • ledie L kullanıcısına yanıt
    icecrown da lvl kasmak çok kolay exp rate 7x mi 5x mi hatırlamıyorum 2 günde 80 yapmıştım .
    shaman kasarken ilk kez heal oynayacağımdan quest yerinde dungeon farmladım quest daha seri oluyor 70lvl den sonra düşük lvl lerde dungeon bekleme süresi heal için 2-15 dakika arası idi .
    şehirlere bakarak kalabalığı rahat görebilirsin yada global de sürekli raid / dungeon kuranları görebilirsin.
  • icecrown 7x. Evet kalabalık nedeniyle instance ve raid'lere kolay giriliyor ve xp hızlı kasılıyor ama görevlerden daha hızlı xp alınıyor gibi. Yalnız excalibur hakkında bu forumda kimsenin bahsettiğini görmedim ama tbc içinde bence en iyisi. Her levelda mutlaka instance yapılır olmadı 20 dak beklenir en fazla. Zaten tbc bence en iyi expansion, tankın kabiliyeti hariç.

@darthblast bu oyunun orjinali paralı ve son expansionları yani son halleri pek sevilmiyor, tbc wotlk gibi eski expansion'ları kimilerince şimdikine göre daha çok seviliyor. Bu bedava ve eski expansion serverlara private server deniyor.
  • buraya bir dip not ekliim unutmadan.
    icecrown hem 7x ve marketten item satışı olması sebebi ile oyunu bilmeyen çok kişiyi de içinde barındırıyor.
  • Warrior tank'ın kontrolü hariç tbc daha iyi demiştim ama onu biraz düzelteyim. Hem wotlk'ta hem tbc'de aynı anda warrior tank kasarken daha iyi anlaşılıyor. Tbc'de evet bazı şeyler gereksiz yere daha zahmetli ama yinede daha zevkli çünkü daha zor. Tbc'den sonra wotlk'a girince tanklamak okadar kolay oluyor ki. Rage sürekli yeterli seviyede ve tbc'deki gibi habire bitti bitmedi olmuyor, kabiliyetler çok daha fazla threat agro yaptığından çok daha rahat tutuluyor pek fazla mob kaçmıyor, tbc'deki gibi stance değişikliği veya shield block spam yapmaya gerek olmadığı için mob'lar daha rahat takip ediliyor. Amaaa buna rağmen yinede bence tbc daha zevkli, wotlk'ta böyle kolaylaşınca koştur git modu biraz monotonlaşıyor. Hele şimdiki hali kat kat daha kolaylaşıp basitlemiş halde artık maraton olmuş herkes durmadan sadece koşuyor dps'ler tanka yetişemiyor filan. TBC diyorum ben :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ledie -- 19 Kasım 2016; 16:55:13 >
  • Beyler warmane lordaeronda wotlk öncesi questlerde raidlerde sıkıntı varmı? Yani vanilla ve TBC için diyorum.
  • IllidanStormrage kullanıcısına yanıt
    icecrown la lordaeron birebir aynı sadece icecrown 2 serverin birleşiminden oluşuyor lordaeron da karakter kasmak zor eskiden lordaeron ilk açıldığında düzgün server diye baya popilerdi sonradan diğer serverler birleşip fixlenince icecrown doldu taştı lordaeron biraz değil baya boş kaldı benim de orada karakterlerim var icecrown a girmek dert olunca lordaeronda oynuyorum. oda canım isteyince.
  • Che-Guevara kullanıcısına yanıt
    Hocam ama şuan bakıyorum mesela 5.8 k player var lordaeronda. Bu bence çok, nasıl boş kaldı diyebiliyorsun ki, yoksa kişi sayısını şişiriyorlar mı ?
  • IllidanStormrage kullanıcısına yanıt
    Hiç bir sorun görmedim. Binde bir filandır olsa bile.
    Lordaeron'un kişi sayısı a değil, icecrown'a göre az demişlerdir yoksa orası da kalabalık ama xprate 1x blizzlike server, icecrown gibi 7x filan değil. Görevlerde droprate'ler filanda blizlike böyle 10'da 1 filan anca düşebiliyor. Tercih meselesi tabi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.