Şimdi Ara

En kalabalık private serverlar? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • IllidanStormrage kullanıcısına yanıt
    dostum lordaeron a girişte bana pick zamanlar dahil hiçbir zaman sıra gibi bişi gelmedi gelmiyor ondan öyle söyledim. icecrown şimdi baktım 1345 sıra var. icecrown için mutlaka para vermen şart.

    yukarda bazı arkadaşlar:

    ''cecrown hem 7x ve marketten item satışı olması sebebi ile oyunu bilmeyen çok kişiyi de içinde barındırıyor. ''
    private

    bir kere icecrownda oynayan türk arkadaşların çoğu orjinalde oynamış kişiler. yaş 18-38 (56 yaşında bir abim var hala oyunda) aralığında, orjinalde oynasalar sizlerin çoğu onların yanında amatör kalır. demem çokta yanlış olmaz. sadece doygunluk sebepli oyunu bırakanlar oluyor yada benim gibi yeter gari diyenler oluyor. nese fazla uzatmayalım.

    orjinalde oynarken tam ulduar yapıcak aşamaya geldik hadee toc çıktı ulduar çöp oldu. toc tam bitmeden lichking kestik bir sonraki patchde her bişey çöp olması dayanılır gibi değildi. orjinalde oynamıyorsak bir sebebi var bc döneminde de tam manasıyla bütün raidleri bitirmek bana nasip olmadı sonradan illidanı keserken hiç ama hiç zewk almadım. zamanında kesebilseydim uçak olur uçardım. wow un bu kadar hızlı genişlemesi bu hıza uyamamak sonradanda oyuncu bulamamak gerçekten hoş değil ve bırakılma sebebidir.


    herkese iyi oyunlar drop unuz bol ve şanslı olsun




  • Che-Guevara kullanıcısına yanıt
    İllidan tbc'de ziyaret edilir yoksa gelmişin level 80-90-100 ee illidan'da karizma mı kalır şamar oğlanına döner tabi. Onun için diyorum tbc'nin yeri ayrı. Hele bir tbc'de gidin bi selam verin bakalım napıyor sizi orada görün



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ledie -- 4 Aralık 2016; 23:28:24 >
  • Warmane(Icecrown) indiriyorum şu an.

    Molten(Ragnaros) zamanında oynuyordum gayet güzeldi.

    Şimdi cap artmış ben oynarken 4.5K falandı cap.Ama rateler düşmüş sanırım X20'ydi ben oynarken.Biraz uğraşacağız karakter ile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 5 Aralık 2016; 18:41:19 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.