Şimdi Ara

En İyi Yüzücü Gözlüğü ? Arena mı Speedo mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
59.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 11.8.2024)
Giriş
    Havuzda kullanım için iyi bir yüzücü gözlüğü almayı düşünüyorum.
    3 sene önce bir Arena almıştım.Anti-fog özelliğini ç ok çabuk kaybetti ve daha ilk yılını doldurmadan kayışı koptu..

Şimdi yine kaliteli bir gözlük düşünüyorum ama kararsızım.Bana marka ve model önerirseniz memnun olurum

• Ben de arada bir gidiyorum, gözlüklerden pek anlamam, ama iyi bir gözlük önerirseniz alırım
  • Reebok al
  • Speedo alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smoch -- 29 Temmuz 2010; 2:47:16 >
  • Diğer markaları değilde speedo kullanıyorum gözlerim fırlıcakmış giibi sıkıyor gözlük anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Méchatronic

Seepedo alır.

öyle bir marka olsaydı alabilirdi belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuz. -- 28 Temmuz 2010; 21:43:30 >
  • spedo alın ama illaki iki gözlük arası silikon olanlardan olsun. diğerleri kırılıyor. arena eskisi kadar iyi değil. çerçeve bir süre sonra su kaçırıyor. tabi kullandıktan sonra ılık suyla yıkamayı unutmayın ve ne olursa olsun gözlüğü bezle silmeyin. üzerindeki buğu önleyici katman özelliğini kaybeder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbuzik -- 28 Temmuz 2010; 22:07:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Speedo kullanıyorum şu an ve hiç memnun değilim. Güya anti-fog olan gözlükler deli gibi buğu yapıyor (ilk gün sorun yoktu 2. gün oldu) gözlük çok sıkıyor, göz etrafımda kırmızılık yapıyor üstelik atlayış yaparken gözlük su alıyor. Arena hiç denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperkin -- 28 Temmuz 2010; 22:17:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperkin

Speedo kullanıyorum şu an ve hiç memnun değilim. Güya anti-fog olan gözlükler deli gibi buğu yapıyor (ilk gün sorun yoktu 2. gün oldu) gözlük çok sıkıyor, göz etrafımda kırmızılık yapıyor üstelik atlayış yaparken gözlük su alıyor. Arena hiç denemedim.

gözlüklerde kayışın boyutunu ayarlayabilirsin. kullandıktan sonra bezle kurulama yaptıysan buğulanabilir. onun için buğu önleyici spreyler var. su alma özelliğine gelirsek galiba yanlış gözlük aldın. bazı modeller dalış için değildir, bazıları da tek kullanımlık olur(depar gözlükleri).
  • Speedo.
  • Anti-Fogun kaybolmaması için gözlüğün camını ASLA silmemelisin. Temiz su ile yıkayıp (camlarına ASLA el veya bez türevi bir şey değdirmeden) kurumaya bırakmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbuzik

quote:

Orijinalden alıntı: Hyperkin

Speedo kullanıyorum şu an ve hiç memnun değilim. Güya anti-fog olan gözlükler deli gibi buğu yapıyor (ilk gün sorun yoktu 2. gün oldu) gözlük çok sıkıyor, göz etrafımda kırmızılık yapıyor üstelik atlayış yaparken gözlük su alıyor. Arena hiç denemedim.

gözlüklerde kayışın boyutunu ayarlayabilirsin. kullandıktan sonra bezle kurulama yaptıysan buğulanabilir. onun için buğu önleyici spreyler var. su alma özelliğine gelirsek galiba yanlış gözlük aldın. bazı modeller dalış için değildir, bazıları da tek kullanımlık olur(depar gözlükleri).

Kayışın boyutunu ayarladım, böyle olunca da gözlük çıkacakmış gibi oluyor.
    Bezle falan hiç kurulamadım, hatta hiç kurulamadım. Ama mecbur şu anti-fog spreylerden alıcaz, 15 lira gibi bir fiyatı var sanırım.
    Atlamaktan kastım platformdan atlama. Derin dalış falan yapmıyorum.
    Bu arada gittiğimiz mağazada direk yüzücü gözlüğü olarak istemiştik, bize bunu verdiler. Speedo Jet Gog Assorted olarak geçiyor.

• Speedo
  • Burada mesaj bulunsun..
  • eski bir profesyonel yüzücü olarak söyleyebilirim ki kesinlikle speedo al
  • quote:

Orijinalden alıntı: monti24

eski bir profesyonel yüzücü olarak söyleyebilirim ki kesinlikle speedo al

Aynı şekilde bende eskiden yüzücülük yaptım speedo kullanıyordum, kardeşim hala yüzücü oda speedo kullanıyor tavsiye ederim.
  • bende kesinlikle speedo derim.Buhar olayına gelince biraz komik olacak ama cama biraz tükürün
  • istanbulda arena nın ve spedo un ürünlerini nerelerde bulabiliriz acaba?
  • speedo tabikide. Bu yaz dalmaya gittiğimde teknede acemiler felan vardı ilk dalışmış hepsinin işte konuşuyoz felan kızlarda var sonra iş dalmaya geldi bunlar giyindiler kemer felan geçtiler teknenin kıç tarafına bende gittim kızın yanında maskeye tükürdüm ıyy iğrençsin dedi bi güldüm felan hocada güldü bu maskeye tükürmek gerçekten ilk acemiler için ilginç geliyor.
  • dostlar ist kadıköyde felen speedo satan yer nere var bide hangi gözlüğünü önerirsiniz? max 70 tl :D
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.