Şimdi Ara

en iyi yatırım aracı sizce nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100.000 tl sermayeniz olsa nereye yatırırdınız ve getirisi ne kadar olurdu?

örneğin küçük bir şehirde 100.000 tl'lik bir ev yıllık 6000 tl kira getirir ve 6000 tl değerlenir. yani 12.000 tl kar ettirir. enflasyonu %8 dersek yılda 4.000 tl net bırakır.

acaba daha karlı fikirleri olan var mı?

• Dolar al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byob

100.000 tl sermayeniz olsa nereye yatırırdınız ve getirisi ne kadar olurdu?

örneğin küçük bir şehirde 100.000 tl'lik bir ev yıllık 6000 tl kira getirir ve 6000 tl değerlenir. yani 12.000 tl kar ettirir. enflasyonu %8 dersek yılda 4.000 tl net bırakır.

acaba daha karlı fikirleri olan var mı?

o para bana verilir ve cennet garanti altına alınmış olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • heh dolar demeye gelmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çalışan Ağustos Böceği

heh dolar demeye gelmiştim

2.70 üzerini görür mü hocam sizce?

cuma günü kredi notları açıklanacak
  • ya bence görür de sen bana güvenme sdfdsf
  • eğer 2023 e kadar sabredebilirsen 2,70 değil 5 tl görür . aha dediler dersin balon gibi ekonomi var başbakan hala merkez bankasına kızıyor, ülke birşey üretmiyorki merkez bankası napsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuksws_99

eğer 2023 e kadar sabredebilirsen 2,70 değil 5 tl görür . aha dediler dersin balon gibi ekonomi var başbakan hala merkez bankasına kızıyor, ülke birşey üretmiyorki merkez bankası napsın

yanlış anlamayın lütfen nickiniz ile doğum tarihiniz arasında bağlantı var mı?

çünkü büyük bir meblağ var elimde en az 25-30'unu görmüş insanların yorumları önermli benim için.
  • byob kullanıcısına yanıt
    var dostum 15 yaşındayım fakat bunu 10 yaşında biri bile tahmin edebilir.Ayrıca daha mantıklı bir foruma yazarsan daha iyi olur burda kimse ciddi cevap vermez
  • quote:

var dostum 15 yaşındayım fakat bunu 10 yaşında biri bile tahmin edebilir.Ayrıca daha mantıklı bir foruma yazarsan daha iyi olur burda kimse ciddi cevap vermez

Off su liseli olduguna bakmayip yazanlara uyuz oluyorum. Laflara bak bide hormonal dengelerini doviz dengesi saniyor tavsiye veriyor

• çok da yanlış konuşmuyor aslında. bu ülkenin köylüsü yoğurtu marketten alıyor sdfdsf üretim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: citra

quote:

Off su liseli olduguna bakmayip yazanlara uyuz oluyorum. Laflara bak bide hormonal dengelerini doviz dengesi saniyor tavsiye veriyor

Arkadaş gayette mantıklı açıklama yapmış. Dolar 2,2 iken 2,6 olmuş daha ne olsun.

Ama bence toprak alın, bırakın elbet değerlenecektir. Ama borsadan uzak durun sakın ha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

quote:

quote:

Arkadaş gayette mantıklı açıklama yapmış. Dolar 2,2 iken 2,6 olmuş daha ne olsun.

Ama bence toprak alın, bırakın elbet değerlenecektir. Ama borsadan uzak durun sakın ha.

ya benim burda bahsettigim mevzu kendinden cok emin konusmasi sanki cok tecrubeli gibi. Kendisini bildi bileli daha 5 yil olmus adam burda borsa doviz altin vs tahmini veriyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

quote:

quote:

ya benim burda bahsettigim mevzu kendinden cok emin konusmasi sanki cok tecrubeli gibi. Kendisini bildi bileli daha 5 yil olmus adam burda borsa doviz altin vs tahmini veriyor

Acemi şansı ya tutarsa

• Dükkan evden daha çok getirir gibi. Bir de taksi plakası almak var ki çok para var diyorlar ileride düşünüyorum.
  • Çok iyi çok sağlam karar vermek lazım. Şu an öyle bir zamandayız ki elinde nakit olan birinin yapacağı isabetli bir yatırım onu ekonomik anlamda hatırı sayılır bir yere getirebilir tersi ise ciddi zarar verebilir. Ben de bu ülkede yöneticilerin tavsiyelerinin tam tersinin yapılması gerektiğini düşünenlerdenim. Geçtiğimiz haftalarda da "Dolara yatırım yapacaklar iyi düşünsün. Hüsrana uğrayabilirler" türünde bir şeyler söylendi ama insan yine de ikileme düşüyor.
  • arsa mezardayken bile kazandirir :D

• eğer uzun vadeli bir yatırım istiyorsanız bence arsa her zaman kazandırır
  • hocam borsadan anlamıyosan bulaşma bi kaç yıllık tecrübe ister. prim yapacak yerlerde ev, arsa daha mantıklı. dolara da pek güvenme baya çıktı belki biraz daha çıkabilir ama ihtimale giriyor ekonomistler bile hemfikir değilken 18- nin sözlerine bakmayın:))
  • Genel olarak gayrimenkul tabi ki. Dükkan ya da ev olması şartlara bağlı. Borç parayla alınan mülkün kira getirisi uygun olmalı ki borcunu finanse etsin. Hazır ve boş parayla gelişmekte olan bir şehirden tarla, arsa da alınabilir. Ama aldığın tarlaya arsaya sahip çıkmazsan üstüne ev bark yaparlar, otopark yaparlar uğraşır durursun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.