Şimdi Ara

en iyi yatırım aracı sizce nedir? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arsa arazi toprak al kardeşim belki biraz uzun vade beklersin ama prim yaparsa 10 a bile katlar.Ama zarar ettirmez.Bi yakınım 2005 yılında 5 bin tlye aldığı yer şu an 500 bin tl. 2012 de 150 bin tl ye aldığı yer şu an 600 bin tl.Çevremde o kadar çok ki böyle insan saysam bitiremem
  • Şu anda aynı şekilde bir yatırım aracı arıyorum ve memur kafası ile en sonunda daire almaya karar vereceğim gibi görünüyor.
    Zaten bu memur kafası yüzünden bordrolu çalışan olmaktan ötesine gidemiyorum/gidemiyoruz.
    Belki altın düşünülebilir çünkü altın da şu anda düşük denecek durumda?
  • Arsa. Ailem çok eskilerde bugüne kadarki tüm masraflar dahil 20 bin lira ile arsa almış. Şuan min 150 bin edecek daire var üzerinde. 15 seneye yakın sene geçmiş üzerinden fakat kar ortada.

Ya da yeni yapılacak evler oluyor ya planı çizili, dolandırılmadan o işe de girebilirsiniz.

Yine de iyi araştırmak lazım buradaki tavsiyelerle olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dolar almak mantıklı ev alınacaksa kiracısı iyi seçilmelidir.. kira alamazsın evin anasını ağlatırlar pişman olabilirsiniz. bence yazlık gibisinden birşeye değelendirin hem yazları gider tatil yaparsınız..
  • Çocukla dalga geçmişler 15 diye ama 15 yaşında çocuk bile anlıyor doların ülkenin durumunu koyuncuklar düşünsün artık
  • ileride değerlenceğini düşündüğüm ,şehirleceğini düşündüğüm bir sanayi bölgesinden arsa bina falan alırdım herhalde(İstanbul için bahsediyorum)
  • Inekler

• quote:

Orijinalden alıntı: mbdyed

Arsa. Ailem çok eskilerde bugüne kadarki tüm masraflar dahil 20 bin lira ile arsa almış. Şuan min 150 bin edecek daire var üzerinde. 15 seneye yakın sene geçmiş üzerinden fakat kar ortada.

Ya da yeni yapılacak evler oluyor ya planı çizili, dolandırılmadan o işe de girebilirsiniz.

Yine de iyi araştırmak lazım buradaki tavsiyelerle olmaz.

20 bin değildir o 20 milyardır eski parayla ve o yıllara göre pek az bir para değil.
  • Indigo I kullanıcısına yanıt
    Hayır bugünün parası ile 20 bin. Eminim. Eksik söylediğim kısım şu, tek kişi almadı 10 a yakın kişi aldılar. Site dikildi üzerine. Çok elzem bilgiler değil sonuçta işin özü az paraya iyi yatırım yapmak.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.