Şimdi Ara

En iyi ve en kötü su markaları (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
220
Cevap
2
Favori
66.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayat su kadar kötü bir su markası var mı yaaa
  • En İyi Erikli
    En Kötü (hâlâ satılıyorsa) Turkuaz

Bir de kapak renkleri ne kadar açık olursa su o kadar kaliteli olur diye biliyorum. Örneğin; Hayat Su'yun kapak rengi Erikli'den daha koyudur. Erikli'ninki de Saka'dan. Saka'nın tadı tuzu yok fakat sağlık yönünden daha iyi olabilir. Yine de tat açısından en iyisi Erikli. Hayat Su'yun da Sapanca kaynaklı olanları berbat. İçebiliyorsanız Adana kaynaklıları için. Toroslarda üretiliyor ve 2000'lerin başına kadar en sevdiğim suydu. Sonra Adana'dan taşınınca aynı tadı bulamadım. Buralarda (İstanbul'da) hep Sapanca kaynaklı Hayat Su'lar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chava -- 6 Mayıs 2014; 5:53:22 >
  • damla favorim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi : SPA En kotu :Sırma

• En iyi bence javsu, kızılcahamamda içmiştim erikli falan hikayeydi yanında...

• en iyi erikli tartismasiz hep masamda ;)) en kotude damla igrenc tadi var

• O değilde hamidiye suyu kullanan varmı aha resmi burdawww.sezermarket.com/urunlerimiz_sayfakucuk.jpg
  • En iyi Abant, en kötü Damla

• Ben erikli yi sevmiyorum. Tadı çok bazik geliyor bana. Damagimi burusturuyor sanki.
    Tercihim pinar su.

• quote:

Orijinalden alıntı: chava

En İyi Erikli
    En Kötü (hâlâ satılıyorsa) Turkuaz

Bir de kapak renkleri ne kadar açık olursa su o kadar kaliteli olur diye biliyorum. Örneğin; Hayat Su'yun kapak rengi Erikli'den daha koyudur. Erikli'ninki de Saka'dan. Saka'nın tadı tuzu yok fakat sağlık yönünden daha iyi olabilir. Yine de tat açısından en iyisi Erikli. Hayat Su'yun da Sapanca kaynaklı olanları berbat. İçebiliyorsanız Adana kaynaklıları için. Toroslarda üretiliyor ve 2000'lerin başına kadar en sevdiğim suydu. Sonra Adana'dan taşınınca aynı tadı bulamadım. Buralarda (İstanbul'da) hep Sapanca kaynaklı Hayat Su'lar var.

en iyi erikli olduğu için mi bu listede 157.

http://sozcu.com.tr/2013/gundem/icilebilir-10-su-markasi-aciklandi-191062/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 20 Haziran 2014; 13:56:35 >

• İşi bilen bir kaç arkadaş gayet güzel açıklamış bunu okumayanlar var. İçtiğiniz bitin sular Reverse Osmosis sistemlerinden geçiyor. Yani hala o iyi bu iyi diyenler var.
    Bakın adam kuyudan suyu çekiyor önce kum filtresi klorlama ve aktif karbondan geçirip RO sisteme veriyor. Buradan sonra suyun içinde iyonuna kadar hiçbirşey kalmıyor iletkenliği max 10 mS. Su daha sonra Dolamit taşından geçiriliyor. İletkenlik 150 civarına getiriliyor hade afiyet ola. Burda bir kişi daha şu su bu su desin anlını karışlarım
  • En iyisi Kalabak su Eskişehirliler bilir.

• en kötüsü: sağlık . şişeyi görünce bile sudan soğuyorsun
  • En iyi Nestle ve Erikli baya da pahalı :)

• En iyisi pınar bence, pınar suyunda 3 farklı olanı var, madran, akçaağaç,gökçeağaç olmak üzere bunların içinde de en iyisi pınar gökçe ağaç olan, en kötü de damla bence, alpin su bile damladan iyi

• En iyiyi bilmem de en kötüsü kesinlikle damla.
  • En iyi Abant Su.

• Ben de en iyi su olarak erikliyi bilirdim fakat artık iyice tadı bozulmuş gibi.
    Kaçak kuyu ve yasak olan ters osmoz muhabbetleri açığa çıkmış.
    Bu yüzden artık bu suyu kullanmayı bıraktım.
    Pınar madranın tadı çok güzel fakat onu da istanbulda bile bulmak çok zor
  • En iyisi Erikli

En kötüleri Saka Hamidiye Nestle

• Arkadaşlar Kardüzü Cam şişe damacana nasıldır doğal minareli p.h 7.8 veya 8 di galiba Taşkesti den buna geçtik ama kardüzü hakkında hiç yorum yok

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.