|
En iyi ve en kötü su markaları (11. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme
Eriklinin eski tadı kalmadı bence.
Bursada karacakaya var korusu var yani aslında çoğu buradan şişeleniyor. Korusu ve karacakaya tercihim.
Kardüzü için ne dersiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
damla çok kötü. sırma iyidir. -
valla hocam hiç denk gelmedi düzceninmiş sanırım. -
karduzu Çaykur bünyesine geçmiş bir su markası.içimi çok kaliteli. mineralli su yazıyo.bence cam damacanası tercih edilmeli
en kötü nestle sırma
en iyi kardüzü buzdagı
Hocam kardüzü neden iyi 1-2 yıldır kullanıyorum. Ama bir tahlil vs sonucu bulamadım taşkesti den geçtim iyi kötü mü karar veremedim bir türlü buzdağı plastik damacana mi kardüzü cam damacana miquote:
Orijinalden alıntı: karamurat50
en kötü nestle sırma
en iyi kardüzü buzdagı
hocam buzdagi ile karduzu karsilastirilamaz.siz arastirin.bu markayi caykur aldi.didinin suyu olacak.onlar arastirmadan almaz diye dusunuyorum.
Sizin fikriniz kardüzü daha iyi diye o zamanquote:
Orijinalden alıntı: karamurat50
hocam buzdagi ile karduzu karsilastirilamaz.siz arastirin.bu markayi caykur aldi.didinin suyu olacak.onlar arastirmadan almaz diye dusunuyorum.
Nestlenin suyunun tadı çok güzel -
biz evde karduzu kullaniyoruz.gecenkerde su bitti acil oldugundan buzdagi 5 lik aldim.hanim icemedi.karduzu kullanmadan once buzdagida kullaniyorduk.ama artik karduzunden sonra buzdagi gitmiyo
-
Soğuk içeceksem Erikli ılık içeceksem Nestle. -
En iyi erikli
Orta elmacik assu
En kotu nestle pinar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Su konusunda çok seçiciyimdir gözüm kapalı ayırt ederim
En iyisi: Eskişehir Kalabak Su
En kötüsü: AOÇ Elmacık
Diğer İyiler: Özkaynak,Uludağ Premium,Abant (Özkaynak ve Abant ucuzdur)
Diğer Kötüler:Erikli,Nestle,Damla,Hayat
Hamidiye tadı güzeldir ama çok içersem midemi bozuyor o yüzden sadece metroda vs dışarda denk gelirsem alıyorum.
-
hamidiyenin tadı kötü bence, ve klor miktarı daha fazla özkaynaktan, ben özkaynak tercih ediyorum, klorun birçok zararı var diye biliyorum tabii mikro oranda çok fark etmez belki ama yine de tercihi daha sağlıklıdan yapmakta fayda var gibi.quote:
Orijinalden alıntı: ÇıkarımSenleHerYolaSu konusunda çok seçiciyimdir gözüm kapalı ayırt ederim
En iyisi: Eskişehir Kalabak Su
En kötüsü: AOÇ Elmacık
Diğer İyiler: Özkaynak,Uludağ Premium,Abant (Özkaynak ve Abant ucuzdur)
Diğer Kötüler:Erikli,Nestle,Damla,Hayat
Hamidiye tadı güzeldir ama çok içersem midemi bozuyor o yüzden sadece metroda vs dışarda denk gelirsem alıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En iyisi : Nestle Pure-Life
En kötüsü : İdrar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 6 Nisan 2022; 14:48:30 >
hocam idrardaki amonyak ile çamaşır falan yıkıyorlarmış eskiden, yani o zaman bile içmemişler ki? ne zaman içilebilir kategoriye girmiş? haberim yok :oquote:
Orijinalden alıntı: Guest-D67828229En iyisi : Nestle Pure-Life
En kötüsü : İdrar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çocukken, sanırım 2008 yılında, (9 yaşındayken) içmiştim hocam bir miktar, tadı baya tuzluydu :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67828229 -- 6 Nisan 2022; 14:47:21 >
hmm anladım :(quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D67828229Çocukken, sanırım 2008 yılında, (9 yaşındayken) içmiştim hocam bir miktar, tadı baya tuzluydu :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X